لیستهای کتاب همتا لیست منتشر کرد. 1403/9/1 کتاب های کتابی! 31 کتاب پیدا کردن کتاب ها آن هم درونِ کتابی دیگر، کشفی دلچسب است.😍 اگر شما هم مثل من عاشق خواندن کتاب هایی در مورد کتاب و کتابفروشی و کتابخوانی هستید این لیست برای شماست. 14 126 مهدیس لیست منتشر کرد. 1403/8/26 کتابهایی درباره کتاب 12 کتاب سعی کردم تو این لیست چندتا از بهترین کتابهایی که درباره کتابها نوشته شده رو معرفی کنم. این آثار برای کتابخوارها خیلی جذابه و مطمئنا میتونن با بخشهای متعددی از کتاب همذاتپنداری کنن 😍 شما هم اگر کتابی در این زمینه خوندید و به نظرتون خوب بود به من معرفی کنید 2 3 سیده هدی پورمانی لیست منتشر کرد. 1403/4/3 کتاب های کتابی 21 کتاب کتابهایی که در رابطه با کتاب هستند. برخی از این کتابها نقد یا معرفیاند که به صورت مقاله و یا داستان|ند.تعداد کتاب در این زمینه زیاده من برخی از اونها رو لیست کردم 25 107 سمیرا علیاصغری لیست منتشر کرد. 1401/8/10 کتابهایی دربارهی کتاب خواندن 13 کتاب اگر کتابِ دیگری میشناسید، معرفی کنید. 8 97 رعنا حشمتی لیست منتشر کرد. 1402/5/9 کتاباندرکتاب 📚 36 کتاب یه کتابهایی هم هستن، که موضوعشون خود کتابه. درمورد کتابفروشیهان، یا درمورد کتابخونها… خلاصه اینکه کتاب یه جورایی نقش اصلیای توی اون کتاب بازی میکنه! (کتاب اندر کتاب اندر کتاب!) و این برای من یکی از جذابترین ژانرهاست. چندتایی که به ذهنم میرسه رو اضافه میکنم. 19 144 فاطمه شاهواری لیست منتشر کرد. 1402/4/30 کتابهای تیر 1402 25 کتاب از کارنامه تیر ماه راضیام.🤩😎 کتابهای خیلی خوبی خوندم.😍😍 از 9تا کتاب بزرگسال که خوندم برای 6تاش جلسه آنلاین یا حضوری داشتم. و این خیلی جذابه.😎 امیدوارم ماههای بعد هم با همین کیفیت کتاب بخونم😉🌟 5 37