مهدیس مهدیس دنبال کردن @mahdis78 3 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(1 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 1 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها مهدیس 1403/8/28 صفورا اره و غلام بهانه گیر؛ عاشقانه ای از قصه های کهن ایرانی اعظم مهدوی 3.9 12 خواندنی و بامزه بود. اگر دوست دارید یه قصه کهن ایرانی بخوانید و برای ساعاتی از هیاهوی زندگی روزمره دور بشید گزینه خوبیه 😍👌 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها مهدیس کتابهایی درباره کتاب 12 کتاب سعی کردم تو این لیست چندتا از بهترین کتابهایی که درباره کتابها نوشته شده رو معرفی کنم. این آثار برای کتابخوارها خیلی جذابه و مطمئنا میتونن با بخشهای متعددی از کتاب همذاتپنداری کنن 😍 شما هم اگر کتابی در این زمینه خوندید و به نظرتون خوب بود به من معرفی کنید 2 12 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.