لیستهای کتاب فرجانه خبازیان زاده لیست منتشر کرد. 1404/3/25 کتابانو ✨️🌷 16 کتاب ✨️ هو النور✨️ لیست حاضر شامل کتابهایی میشه که از زمستان ۴۰۱ در حلقهی کتابخوانی کتابانو مطالعه شدند. کتابانو یک دورهمی کتابخوانی برای دختران نوجوانه که به صورت حضوری در موسسه ابرار اهواز برگزار میشه. 🌷✨️ ان شاءالله این لیست به مرور زمان باز هم بهروزرسانی خواهد شد. اگر شما هم کتاب نوجوان خوبی دربارهی بانوان میشناسید حتما باهامون به اشتراک بزارید 💛 0 18 زهرا افتخاریان لیست منتشر کرد. 1404/3/15 کتابهایی که در هزار و چهارصد و سه خواندم. 34 کتاب . 0 2 ⸤آشُفتِه. ⁵³⁰⸣ لیست منتشر کرد. 1404/3/7 تحول و آشنایی به اسلام 4 کتاب جالب، آوزنده، کسانی که در کشور های مختلف بدنیا اومده اند و به دلایلی با اسلام آشنا و متحول شده اند 0 3 شکیبا میم لیست منتشر کرد. 1404/2/13 کتاب های ۱۴۰۴ 19 کتاب کتاب هایی که تو ۱۴۰۴ خوندم و می خونم به لطف خدا... 0 4 زهراسادات سجادینیّری لیست منتشر کرد. 1404/2/12 ایثار 28 کتاب با وجود لیستهای متعدد در موضوع زندگینامه شهدا با خود فکر کردم بیانصافی است اگر من هم لیستی با این موضوع منتشر نکنم؛ لااقل بهخاطر کتب متعددی که در این حوزه خواندم! *در آیندهی نه چندان دور این لیست بروزرسانی میشود* 0 9 رقیه خوشبخت لیست منتشر کرد. 1404/1/31 بهترین کتاب هایی که 403 خوانده ام 9 کتاب من خودم شخصا طرفدار ژانر خاص یا نویسنده خاصی نیستم و از هر ژانر و هر نویسنده ای کتاب می خونم و حدود سی و خورده ای کتاب خوندم تو سال 403 از هر ژانری... ولی کتاب هایی که به نظرم بهترین بودن و به همه میتونستم پیشنهاد کنم همین کتاب ها بودن 👍🏻🥰 0 2 سیدمحمدحسین لیست منتشر کرد. 1404/1/17 کتاب هایی که سال 1403 خوندم 25 کتاب امسال حدود 30 تا کتاب خوندم بعضیاشون رو نتونستم اینجا بیارم بعضیاشون رو هم هنوز تموم نکردم در مجموع حدود 5500 صفحه کتاب خوندم که میانگین میشه حدودا روزی 15 صفحه ازت راضیام پسر! :) ایشالا بیشتر و بهتر بخونی:) 0 8 حـــامیم لیست منتشر کرد. 1404/1/13 در ۴۰۳ خواندم✌️ 37 کتاب سلام به همه دوستداران کتاب و قصه! امسال هم مثل همیشه، سفری پر از کشف جهانهای جدید، شخصیتهای به یاد ماندنی و ایدههای الهامبخش بود. از رمانهای تکاندهنده تا کتابهای غیرداستانی که ذهنم رو بازتر کردن، لیست امسالم رو آماده کردم تا با شما به اشتراک بذارم. 🔥 چرا این لیست رو ببینم؟ - اگر دنبال **پیشنهادهای متفاوت** از ژانرهای مختلف هستی، اینجا کلی ایده پیدا میکنی. - بعضی از این کتابها مثل **گنجهای پنهان** هستند که کمتر کسی ازشون حرف زده! - دوست داری بدونم نظرت درباره انتخابهام چیه؟ بیا توی کامنتها گپ بزنیم و تجربههامون رو ردوبدل کنیم. این لیست فقط یه مجموعه اسم نیست؛ **یه آینه از دغدغهها، خندهها و کشفهای یک سال از زندگی منه**. ممکنه توش کتابی پیدا کنی که زندگیت رو تغییر بده، یا شاید هم تو به من معرفیش کنی! 0 19 درسا دادعلیپور لیست منتشر کرد. 1404/1/10 دوربرگردان زده ها 8 کتاب انسان هایی که مسیر زندگی عادیشون به ناکجا آباد بدبختی و پوچی می رسید اما ... 0 5 زهرا لیست منتشر کرد. 1403/12/22 کتابهای ۱۴۰۳ 10 کتاب کتابهای خواندهشده در سال 1403 0 0 مریم السادات هاشمی لیست منتشر کرد. 1403/12/7 زن 10 کتاب باید شنید و باید خواند حکایت زنانی از جنس خودمان که الگویی دست یافتنی بودند و هستند. البته ناخوانده ها و نانوشته ها از زن بسیار است کتاب های ابتدایی برای شناخت دیدگاه اسلام در خصوص زن و کتاب های بعدی درباره زنان شاخص هستند 0 1 ابرک☁️ لیست منتشر کرد. 1403/9/30 ¹⁴⁰³ 48 کتاب جالب طور 0 15 ویـ☆ـل لیست منتشر کرد. 1403/9/29 کتاب دخترونه 30 کتاب کتاب هایی که تاحالا خوندم و از شخصیت های دختری که توشون بوده خوشم اومده (این لیست کاملا سلیقه ای میباشد 😁) ✅ هری پاتر و شاهزاده دورگه (که جلد مورد علاقم هست✨) به حمایت از همه ی کتاب ها و به خاطر هرماینی و پروفسور مک گونگال(درست نوشتم؟! ) ،جینی،لونا،لیلی ،مامان ویزلی ها و...در لیست حضور داره. 11 20 بحر لیست منتشر کرد. 1403/9/9 فرهنگ ژاپن🇯🇵 3 کتاب کتاب هایی که باهاشون رفتم ژاپن کیمونو پوشیدم و نودل خوردم تو مراسم چایخوریشون شرکت کردم جاهای دیدنی دیدن کردم با فرهنگ هاشون اشنا شدم 0 4 چِـری🍒 لیست منتشر کرد. 1403/8/13 زن در دفاع مقدس 20 کتاب کتاب هایی که مربوط به دوران انقلاب، جنگ و جبه و پشت جبه هستند از زبان بانوان.🇮🇷❤ اگه شماهم چیزی میدونید بگید اضافه کنم. 5 21 زینب خدابخش لیست منتشر کرد. 1403/6/30 خواندنیهای ۰۳ 49 کتاب آستانه تحمل درد ۰۳ => ۵۰ کتاب پ.ن: فقط یک کتاب بیشتر... #چند_از_چند 0 17 مخلوق او🇵🇸🌱 لیست منتشر کرد. 1403/6/23 در جستجوی شهادت با شهدا❤️🌿..... 22 کتاب برای کسانی که دوست دارند با شهدا آشنا بشوند.... 0 26 مُتَوَسِم لیست منتشر کرد. 1403/6/8 مادرانه ها 13 کتاب زندگینامه شهدا به روایت مادران 🕊 2 13 FaMoSa لیست منتشر کرد. 1403/5/27 کتابهای تقریظ شده 100 کتاب تقریظ نویسان شغلشان تقریظ نویسی نیست و معمولا از مشاهیر جامعه هستند که بعضی مواقع تقریظ آنها به آن کتاب اعتبار علمی می دهد. مقام معظم رهبری از جمله افرادی هستند که برای برخی کتب تقریظ می نویسند. 0 35 آگاتا هولمز لیست منتشر کرد. 1403/4/24 کتابهای ۱۴۰۳ 61 کتاب تصمیم گرفتم توی این فهرست هرچی کتاب توی ۱۴۰۳ خوندم و خواهم خوند رو قرار بدم. 0 34