لیستهای کتاب امیرحسین منظری لیست منتشر کرد. 1404/2/2 کتاب خانه من 22 کتاب برای آرشیو 0 1 [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم] لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتابهای ۱۴٠۴🕯🌟 57 کتاب "برگهای تقویم میریزند، چون برگهای پاییز، و ما رهسپار سالی دیگر میشویم. آیا در این مسیر، روشنی را برمیگزینیم یا در سایههای دیروز گم میشویم؟ آینده، لوحی سپید است و قلم در دستان ما..." 1۴٠۳ با همهی سختیاش و کتابای قشنگش تموم شد. به شدت ذوق لیستی رو دارم که میخوام برای ۴•۴ بچینم و این لیست ویرایش میشه و امیدوارم بتونم همه رو مطالعه کنم🥺✨🕯 یکی از اهداف امسالم اینه که کتابهایی درمورد نکات نویسندگی و.. هم به لیستم اضافه کنم چون تا به حال خیلی کم کتاب با عناوینی مثل نویسندگی خوندم با اینکه خودم چند ساله مینویسم و به نظرم لازمه که بیشتر بخونم.. 🪼 اگر پیشنهادی دارید درمورد کتابی خوشحال میشم بهم بگید تا به لیستم اضافه کنم☕ 0 14 مبینا لیست منتشر کرد. 1403/4/4 کتاب های 1403 42 کتاب سعی میکنم هر هفته یه کتاب بخونم 0 4 مبینا قلیپور لیست منتشر کرد. 1403/12/28 کتاب های ۱۴۰۴ 5 کتاب 0 0 نرگس 🌱 لیست منتشر کرد. 1403/8/26 تولستوی✨️ 6 کتاب کتاب های نویسنده بزرگ روسیه، لی یف نیکالایویچ تولستوی 0 1 ساناز لیست منتشر کرد. 1403/11/16 سه تا از کتابایی که باید خوند 3 کتاب به نظر شما هم شخصیت پردازی تولستوی فوقالعادهاس؟ اگر این کتابارو نخوندید، بخونید و درموردشون حرف بزنیم. 0 2 فائزه(: لیست منتشر کرد. 1403/10/27 رمانهای کوتاه ادبیات جهان📚 12 کتاب اگر شما هم رمان کوتاه قشنگی میشناسید حتماً بهم معرفی کنید🥹🤎 0 9 ناصر حافظی مطلق لیست منتشر کرد. 1403/9/26 در محضر تالستوی 13 کتاب پیامبر نویسندگان روس 0 13 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 ادبیات روسیه 13 کتاب کتاب های نویسنده های روس که خوندنشون خالی از لطف نیست😉 0 2 نــادری لیست منتشر کرد. 1402/12/29 کتابهایی که در سال ۱۴۰۲ خوانده شد. 32 کتاب :) 0 3 احمدرضا کوکب لیست منتشر کرد. 1402/6/25 برای خداباوری 4 کتاب البته که من مخلص شهیدمطهری هم هستم و آثار ایشان را هم خواندهام، هم میخوانم و هم پیشنهاد میکنم. مخلص دیگر علمای عِظامِ اسلام هم هستیم. لکن، برخی حرفها را، رمانها جور دیگر میزنند. اگر دقت کرده باشید (که فکر کنم خود شهیدمطهری هم به این نکته تصریح دارند) وجود خدا از نظر قرآن بدیهی است. یعنی هیچ کجا به اثبات اصل وجود خدا نمیپردازد. لذا بهنظر، اگر کسی احیاناً از این خودآگاهی ذاتی برگشته باشد، بهترین راه بازگشت، دیدن و خواندن خودآگاهی دیگران است. در این لیست سعی کردهام، رمانهایی که این خودآگاهی را پررنگ میکنند را ضمیمه کنم. احتمالا به ندرت این کتابها برای این موضوع پیشنهاد داده شوند. در رابطه با هر کدام، کمی توضیح میدهم؛ اما برای لو نرفتن داستان، نمیتوانم زیادهگویی کنم: آنا کارنینا: این، بهترین رمان تولستوی نیست. فکر نکنم کسی تا حالا گفته باشد آنا کرنینا چنین است. اما صد صفحه آخر این کتاب، بهنظر من، بهترین سطوری است که تولستوی در عمرش نوشته است. البته قطعا نمیتوان آن صد صفحه را، بدون خواندن کل کتاب از عمق جان فهمید. وداع با اسلحه: یک اتفاق مشترک با آنا کارنینا دارد. من که اتفاقا این دو کتاب را در روزگار نزدیک به هم خواندم، خیلی لذت بردم! جانِ شیفته: نظرم را روی کتاب گذاشته ام. همان را بخوانید. پدر سرگی: شبیه قبلیها نیست. ولی بهنظرم کار خودش را میکند. ببخشید. خیلی کتاب نخواندهام و بیش از این بلد نیستم. چه خوب اگه این لیست رو تکمیل کنید... 6 43 فاطمه شاهواری لیست منتشر کرد. 1402/6/3 کتابهای مرداد 1402 22 کتاب مرشد و مارگاریتا دوستداشتنی این ماه بود واقعا. من سرگذشت یأسم و امید،کتابی بود که میخوام به خیلی از اطرافیانم پیشنهاد و هدیه بدم. سری کتابهای بچههای اطراف جهان، مال روزهایی بود که در ریدینگ اسلامپی به سر میبردم و اینجا هم روزی 50 صفحه چالش برداشته بودم:') اون کتاب شماره 11،اسمش این نیست، بلکه یه کتابیه که غیرقانونی چاپ شده و از اون به عنوان نشانهاش استفاده کردم. کتابهای خوبی خوندم. اما 4کتاب از 26 کتابی رو که قرار بود بخونم رو نخوندم یا نصفه خوندم و کمالگراییام باعث شده فکر کنم ماه خوبی نبود. در حالی که 22تا رو خوندم:/ تصمیم گرفتم برای شهریور لیست ننویسم. همین. 0 33 حمید فراهانی لیست منتشر کرد. 1402/5/10 ادبیات روسیه 72 کتاب لیستی شامل هفتاد و دو کتاب مهم منتشر شده در بازار کتاب ایران از ادبیات فاخر روسیه . 3 105