لیستهای کتاب Yasaman Rostami لیست منتشر کرد. 1404/1/6 جنایی های ژاپنی 3 کتاب ادوگاوا رانپو بنیان گذار ادبیات جنایی ژاپن است کتاب های جنایی ژاپنی به خاطر کم حجم بودن گزینه خوبی برای شروع ادبیات ژاپن هستند اگر به کتاب های جنایی یا ادبیات شرق آسیا علاقه مند هستید این کتاب ها رو از دست ندید 0 0 ایلو لیست منتشر کرد. 1403/12/23 جنایی های ژاپن 4 کتاب یوکومیزو با مجموعه دوست داشتنی اش درباره کاراگاه کینداییچی از محبوب های منه چهار جلد هست که متاسفانه فقط دو جلد تا به الان ترجمه شدن و رانپو که قلم جناییش معروفه 0 0 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 ادبیات ژاپن 22 کتاب سیر مطالعاتی پیشنهادی برای مطالعه ی ادبیات ژاپن. (ادبیات کلاسیک، مدرن، معاصر، ادبیات پس از جنگ، داستان های کوتاه) 0 6 آسمان احمدی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 کتابهایی که در سال ۰۳ خواندم 83 کتاب به رسم اسفند سال پیش که لیستی از کتابهایی که کل سال خواندم را منتشر کردم تا در این صفحه به صورت منسجم برای خودم به یادگار بماند . امسال هم لیستی از کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خورشیدی خواندم را منتشر میکنم - خوشحالم که امسال با برنامه ریزی تونستم بیشتر از سال گذشته کتاب بخونم، درباره کتاها صحبت کنم و دوستان کتابخوان پیدا کنم - 1 11 Mobina لیست منتشر کرد. 1403/12/13 ادبیات ژاپن 21 کتاب -لیستی برای شروع ادبیات ژاپن -لیست شامل کتابهای مشهور و تقریبا مشهور نویسندههاست. -کتابها بعد از تحقیق اندکی که داشتم براساس سلیقه شخصیم گلچین شدن. -نویسندگان لیست: •هاروکی موراکامی •کنزا بورو اوئه •یاسوناری کاواباتا •کوبو آبه •یوکیو میشیما •کازوئو ایشیگورو •ناتسومه سوسهکی •مایی موچیزوکی •سییو اوشیدا -قدم اول ادبیات ژاپن -لیست موقتی 5 180 m a h s a لیست منتشر کرد. 1403/4/10 من این کتابها هستم /* 41 کتاب این کتابها یا احساس غریبی رو در من بیدار کردن. یا ناخن تو قلبم فرو کردن. یا مور مورم کردن. یا با خوندنشون یخ زدم. یا یه چیزی تو چشمم رفته. یا قلبم تپیده. یا برق از کلهم پریده. یا دوس داشتم نویسندهشون رو ماچ کنم. یا تو کوچه بدوم. یا پرواز کنم. یا.. یا.. خیلی چیزا.. این کتابها رو نمیتونم فراموش کنم. این کتابها بخشی از من هستن. من این کتابها هستم.🌟 پ. ن: لیست به مرور کم و زیاد میشه. پ. ن: همهی این کتابها ۵ ستارهای نیستن. پ. ن: همهی کتابهای ۵ ستارهای اینجا نیستن:) 0 60 معصومه مهدیفر لیست منتشر کرد. 1403/10/26 تابستان ۱۴۰۳ 22 کتاب کتابایی که گرمایتابستون رو قابل تحمل کردن😍 0 0 رعنا لیست منتشر کرد. 1403/10/13 ادبیات ژاپن(ادوگاوا رانپو) 5 کتاب جنایی 0 3 معصومه رنجبران لیست منتشر کرد. 1403/10/1 ادبیات ژاپن 3 کتاب 0 1 کژآل ژرفآ لیست منتشر کرد. 1403/9/3 تا اولین صبح بهاری 12 کتاب لیست کتاب ها تا آخر 1403. 0 2 معصومه رنجبران لیست منتشر کرد. 1403/8/26 جنایی 5 کتاب 0 2 بردیا طهماسبی لیست منتشر کرد. 1403/8/21 غرق در خون 1 14 کتاب بهترین رمان و مجموعه داستانهای جنایی و نزدیک به ترسناکی که میتونین بخونین 0 5 طناز اختری لیست منتشر کرد. 1403/8/15 کتاب جنایی معمایی 19 کتاب اگر کتاب های معمایی جنایی که درام و روانشناختی انسان هم ضمیمه شده علاقه مندین،این کتاب ها رو پیشنهاد می کنم. 0 2 Moon لیست منتشر کرد. 1403/8/5 چرا کراش زدم رو قاتل؟؟؟ 33 کتاب توی کتابهای جنایی معمارو بیشتر دوست داری یا قتل رو؟ شده رو قاتل کراش بزنیین ؟؟:))) کتابی میخوای که نتونی تا ص آخر قاتل رو پیدا کنی ؟؟ اینا رو اصن ولش این کتابا رو ببین ووووییی 0 19 حدیثه لیست منتشر کرد. 1403/7/11 کتاب هایی برای اتلاف وقت⏰ 3 کتاب اگر سلیقه ی کتابیت مثله منه به هیچ وجه سمت کتاب های داخل این لیست نرو مگر اینکه بخوای وقتت رو تلف کنی: (البته این لیست نظر من و بقیه دوستانه و ممکنه نظر عذه ای متفاوت باشه) 1- اتاق قرمز: کتابیه با ۶ تا داستان متفاوت، که بنظر من داستان هاش واقعا کسل کننده اس و اصلا خواننده رو به ادامه دادن ترغیب نمیکنه هیچ، ببکه باعث میشه خواننده کتاب رو ول کنه، به خصوص این موضوع در داستان اول به چشم میخوره؛ باز بقیه داستان هاش کمی بهتره، اگر باز هم خواستید بخونید پیشنهاد میدم از داستان دوم به بعد شروع کنید به خوندن. ۲- مغازه خودکشی: پیام کلی کتاب خیلی سطحی و مشخصه و در کل راجبه مثبت اندیشیه، شخصیت پردازی ها بسیار ضعیفه، کتاب جوری نوشته شده بود که معلوم بود نویسنده درکی از خودکشی نداره و از همه مهمتر پایان داستان با پیام داستان به کلی در تناقض بود. "کتاب آخر (مهدکودک کوچک تر ها) رو فقط برای اینکه باید ۳ کتاب داخل لیست میبود تا بهخوان اجازه پست کردن این لیست رو بده اضافه کردم و اطلاعی راجبش ندارم😅" خوشحال میشم شما هم اگر کتابی میشناسید که باعث وقت تلف کردن میشه و ارزش خواندن نداره رو با دلیل بگید تا به این لیست اضافه کنم. این لیست ادامه دارد... 0 1 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 ادبیات ژاپن 20 کتاب کتاب های نویسندگان ژاپنی که پیشنهاد میکنم 0 14 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/7 👀🖤💀 27 کتاب کتاب هایی با تم دارک! 0 12 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 ادبیات آسیای شرقی | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 22 کتاب این فهرست که اولین بار در اردیبهشت ۱۴۰۲ منتشر شد، توسط معصومه توکلی (masoomehtavakoli@) و زهرا توکلی (zahratavakoli@) تدوین شده است. امسال -اردیبهشت ۱۴۰۳- بهروزرسانی شده و عناوین جدیدی به آن افزوده شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 21