لیستهای کتاب 𝕽𝖔𝖇𝖎𝖓☆ لیست منتشر کرد. 1404/5/27 کتاب هایی که جاشون توی کتابخونم خالیه :) 59 کتاب توی این لیست کتاب هایی قرار میگیرن که خیلی دوست دارم بخرم و بخونمشون و به همون عبارت جاشون توی کتابخونم حسابی خالیه :) 0 5 پارسا گلی نژاد لیست منتشر کرد. 1404/4/30 باید از آگاتا کریستی خواند 21 کتاب چندتا از خواندنی های بانوی جنایت. اکثرا داستان های هرکول پوآرو🕵♂️ 0 9 آگاتاهد. لیست منتشر کرد. 1404/4/28 آگاتا کریستیهای خورده شده💫 41 کتاب اینقدر ازم پرسیدن کدوم کتاب از آگاتا رو خوندی و کدوم رو نه، به این نتیجه رسیدم این لیست رو بزنم. بدبختی اینه که خودمم قاطی میکنمشون موقع خرید😂 14 70 Sara Rezaei لیست منتشر کرد. 1404/4/16 -کارآگاه پوآرو- 38 کتاب اینجا ۳۸ تا کتاب پوآرو رو به ترتیب اوردم: به جز تحقیقات پوآرو جنایت در شب آتشبازی رویا گناه مضاعف و نخستین پروندههای پوآرو که "مجموعه داستان" هستن بقیه رمان هست. 0 33 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/4/12 🔰 کتابهای آگاتا کریستی را با چه ترتیبی بخوانیم؟ 53 کتاب ... 3 24 fateme لیست منتشر کرد. 1404/4/9 بهترین رمان های که خوانده ام. 7 کتاب فکر میکنم شماهم از خواندن آنها پشیمان نمیشوید. 0 3 ghazal لیست منتشر کرد. 1404/4/2 کتابایی که تیر ماه میخوام بخونم 13 کتاب فقط امیدوارم بتونم همشو بخونم... 4 8 اختر خانوم لیست منتشر کرد. 1404/3/19 نمایشگاه کتاب 1404 :) 28 کتاب به عنوان شروع جدی بررسی تحولات کتابخوانیم (و صد البته پیشنهاد هایی از طرف من برای تابستون) این لیست رو شروع میکنیم. 0 14 kiana rabie لیست منتشر کرد. 1404/2/12 "اثار آگاتا کریستی "ملکه ژانر معمایی 38 کتاب 🔎📌(بهترین جنایی نویس زن (از نظر من 0 14 •آکانه• لیست منتشر کرد. 1403/12/22 ۱۴۰۳ کنکور و بعدش...🎬•📚 69 کتاب این لیست کتاباییه که بعد از کنکور خوندم و میخوام تا پایان ۱۴۰۳ بهش اضافه کنم...مشکل اینه که داخل دفتر خلاصه نویسی کتابام نیومدم تاریخ بزنم که کتابهارو چه تاریخی خوندم و تموم کردم پس ممکنه یه سری کتاب هم باز بوده باشه ولی خب...مدرکی نیست 😁 بنده جوری به کتابا و فیلما حمله کردم که انگار یک سال ازشون دور بودم...(حقیقت اینه که یواشکی هم میرفتم سراغ فیلم و کتاب). 2 37 طهورا✨️ لیست منتشر کرد. 1403/10/23 کتاب های آگاتا کریستی 77 کتاب همه ی کتاب های اگاتا کریستی در یک لیست:) از قلم این نوسینده واقعا خیلی خوشم اومده ،خیلی بیش از حد چیزی رو توصیف نمیکنه(از توصیف زیاد بدم نمیاد ولی حس میکنم توی این سبک کتاب ها لازم نیست) به سوی روزی که همه ی این کتاب هارو توی کتابخونه ام ببینم 0 38 Niloufar لیست منتشر کرد. 1403/5/15 آگاتا کریستی و پوآرو 🕵️ 4 کتاب ماجرااهای کارآگاه پوآرو 🕵️ 0 0 m a h s a لیست منتشر کرد. 1403/5/11 هرکول پوآرو - به ترتیب /* 41 کتاب هی امروز فردا کردم تا شاید یک نفر زحمت این لیست چغر بد بدن رو بکشه💔 و نهایتا خود خداوندگار لیستهای منظم و نامنظم دست به کار شد. 💪🏿 کتابهای کارآگاه پوآرو از نشر هرمس رو به ترتیب اصلیشون براتون چیدم. طرح جلدهاشونم آپدیت کردم. باقی نشرها رو هم بعدا اضافه میکنم. 🫠 به زودی باقی کتابهای کارآگاهی و غیرکارآگاهی آگاتا کریستی رو هم میذارم. اگر کتابی از پوآرو جا مونده، حتما بهم بگین. 💖 50 191 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1403/1/30 بهترین کتاب هایی که تا الان خوندم 28 کتاب کتاب هایی که تو این لیست میذارم کتاب هایی هستن که از خوندنشون حسابی لذت بردم و راضی بودم ازشون (معمولا سالی دو سه مورد اینطوری پیدا میشن) کاملا مسلمه که این لیست طبق سلیقه من چیده شده بنابراین احتمالش زیاده که در مورد یه سری از کتاب ها کاملا با من مخالف باشین ولی در کل امیدوارم این لیست به دردتون بخوره (به درد خودم جهت آرشیو کردن علاقه مندی هام میخوره) 9 40