نظرها (4) ghazal 2 روز پیش کتابایی که تیر ماه میخوام بخونم 13 کتاب فقط امیدوارم بتونم همشو بخونم... 36 4 2 (0/1000) نظرات الهام قنبری دیروز درود، چه جالب بود این ایده، روزی چند صفحه میخونید؟؟؟ 1 0 ghazal دیروز لطف دارید هنوز به صورت خیلی جدی و محکم استارت نزدم و روی صفحه تارگت خاصی ندارم چون بستگی به کتابش داره (آدم سینوسی ای هستم و ممکنه یکروز ۵۰۰صفحه بخونم و یکروز هیچی) ولی حدودی بخوام ۱۵۰ تا ۲۰۰ 0 الهام قنبری دیروز چقدر جالب، من کلا وقتی روند مطالعه بقیه رو میبینم انگیزه میگیرم که منم بیشتر بخونم جای کارهای متفرقه ی کم یا بی اهمیت1 1 ghazal دیروز چه عالی و جالب 0
ghazal
دیروز