لیستهای کتاب محمد مبینی لیست منتشر کرد. 1402/8/18 کتابهایی که آیتالله خامنهای دربارهش نظر دادند 92 کتاب کتابهایی که آیت الله خامنه ای درباره آنها صحبت کردهاند یا یادداشت نوشته اند 9 131 نسرین مختاری لیست منتشر کرد. 1404/3/1 کتابهای شهدایی ناب 12 کتاب به نظر من خالی از لطف نیست خوندن کتابای شهدایی و برداشتن نکته یا تلنگرهای باب دلت از دلِ نوشته های کتاب 0 8 زهراسادات سجادینیّری لیست منتشر کرد. 1404/2/12 ایثار 20 کتاب با وجود لیستهای متعدد در موضوع زندگینامه شهدا با خود فکر کردم بیانصافی است اگر من هم لیستی با این موضوع منتشر نکنم؛ لااقل بهخاطر کتب متعددی که در این حوزه خواندم! *در آیندهی نه چندان دور این لیست بروزرسانی میشود* 0 5 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1402/6/31 بانوان قهرمان 31 کتاب روایتی زنانه از عشق و تعهد و شهادت.. 7 47 نعیمه علیمددی لیست منتشر کرد. 1404/1/7 📚🌱جذابهای سال ۱۴۰۳🌱📚 22 کتاب کتابهایی خوب و جذابی که در سال ۱۴۰۳ مطالعه کردم و پیشنهاد میکنم که دوستان عزیز هم این کتابها رو مطالعه کنن و از مطالبشون استفاده کنن 🥰 6 50 مخلوق او لیست منتشر کرد. 1403/6/23 در جستجوی شهادت با شهدا❤️🌿..... 21 کتاب برای کسانی که دوست دارند با شهدا آشنا بشوند.... 0 22 عسل پورمشعل لیست منتشر کرد. 1403/2/17 1403 33 کتاب کتاب هایی که در 403 خوانده ام 0 18 "چشم قهوه ای" لیست منتشر کرد. 1403/5/11 "کتاب های¹⁴⁰³" 14 کتاب لیست در گذر زمان آپدیت خواهد شد(: در آینده "برترین کتاب های ¹⁴⁰³" در همین قسمت نوشته خواهد شد... 0 5 H.Alipour لیست منتشر کرد. 1403/1/30 لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 13 FaMoSa لیست منتشر کرد. 1403/5/27 کتابهای تقریظ شده 100 کتاب تقریظ نویسان شغلشان تقریظ نویسی نیست و معمولا از مشاهیر جامعه هستند که بعضی مواقع تقریظ آنها به آن کتاب اعتبار علمی می دهد. مقام معظم رهبری از جمله افرادی هستند که برای برخی کتب تقریظ می نویسند. 0 32 فاطمه بختیاری لیست منتشر کرد. 1403/5/10 شهدا را با این کتاب ها بشناسید 6 کتاب در این لیست داستان هایی روان، ساده و جذاب از زندگی شهدا معرفی شده 0 11 زهرا عارفی پور لیست منتشر کرد. 1402/12/13 زندگینامه شهید 9 کتاب کتاب هایی درمورد زندگی شهدای مختلف ⚘ این لیست بروز میشه . پس بهش سر بزنید.😉😁 0 9 Zeinab Amighi لیست منتشر کرد. 1402/10/22 زندگی نامه شهدا از زبان همسرانشان 11 کتاب اگه به زندگی نامه شهدا علاقه مندید این کتارو بخونید 0 9