یادداشتهای T.omidvar (28) T.omidvar 1403/8/27 طریق بسمل شدن محمود دولت آبادی 2.9 12 نوع داستان، سبک فضا سازی داستان خوب بود. فقط پایان و درک نکردم. 0 1 T.omidvar 1403/8/22 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 146 زیبا، دلنشین، آموزندهی عشق. 0 3 T.omidvar 1403/8/21 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.0 73 برایم جالب بود، طوری که دوست نداشتم خواندنش را متوقف کنم. 0 2 T.omidvar 1403/8/21 دودمان محمود دولت آبادی 3.5 5 علی رغم کتابهای دیگر آقای دولتآبادی، با این کتاب ارتباط برقرار نکردم. 0 3 T.omidvar 1403/8/21 شب های روشن فیودور داستایفسکی 3.9 230 شروعش را دوست داشتم، تصویرسازی و حسآمیزی کتاب را دوست داشتم، فقط کاش پایان جور دیگری رقممیخورد. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 خطاب به عشق: نامه های عاشقانه آلبر کامو و ماریا کاسارس: دفتر اول (1949 - 1944) آلبر کامو 4.0 8 اگر به خواندن نامه علاقه دارید، از این کتاب هم خوشتان میآید. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 178 عالی، عالی، عالی. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 نهجالبلاغه سید رضی 4.9 18 نهجالبلاغه را همه باید بخوانند. یکی از بهترین کتابهایی که خواندم. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 کلیدر (جلد نهم و دهم) جلد 5 محمود دولت آبادی 4.7 10 چه شروع دلانگیزی و چه پایان شورانگیز و غمانگیزی؛ این کتاب فوقالعاده قشنگ است. یک دوره از خواندنش دست کشیدم نه اینکه دوست نداشتم ادامه بدهم، نه! بلکه دلم نمیخواستم تمام شود. اما حالا که تمام شده، به این میاندیشم بعدها شاید دوباره خواندمش... 0 0 T.omidvar 1403/8/21 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 69 هیچکس فکر نمیکند که یک وکیل، قاضی، حقوقدان چنین روحیه لطیفی داشته باشد که به طنز بپرداز. گرچه ما خودمان خبر داریم که پشت تمام این چهرههای عبوسمان قلبی ملیح داریم. این کتاب طنز یک قاضی است که وقایع هرچند خشن(به نوبه خود در جو دادگاه و دادسرا) را به خنده بیان میکند. برایم جالب بود. مشتاق شدم جلد دو را هم بخوانم. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 تنفس آزاد با محمدعلی بهمنی محمدعلی بهمنی 4.1 1 فوقالعاده عالی بود. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 بینایی ژوزه ساراماگو 3.4 19 انتظار داشتم به اندازهی گوری جذاب باشد، ولی نبود. 0 1 T.omidvar 1403/8/21 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 105 اگر تجربهی زیسته در روستا را داشته باشی، بیشتر کتابهای محمود دولتآبادی را درک خواهی کرد. این کتاب هم از همان کتابهاست. من دوستش داشتم هم سبک نوشتاری ایشان عالی است هم تصویرسازی از فضا. 0 0 T.omidvar 1403/8/21 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.2 64 سری کتابهای آبنبات از آن کتابهای طنز حال خوبکن است کیف میدهد در یک روز گرم تابستانی بخوانی. 0 0 T.omidvar 1403/1/21 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 کتاب کهکشان نیستی؛ با نظر یکی از دوستانم موافقم و از همان ابتدا از این کتاب عرفان سرازیر میشد. البته نه تنها این کتاب آموزههای عرفانی داشت بلکه گاهی از بین داستانهایش درس زندگی آموختم مثلا همانجا که ملا حسینقلی همدانی در قهوهخانه گروهی را امر به معروف کردند؛ گاهی اوقات برای اثرگذاری در مخاطب باید از شیوههای خودش هم کمک گرفت. یا در جاهای مختلف که آقای سید علی قاضی طباطبایی در برخورد با مردم مخصوصا آقای زغال فروش داشت که تعجب همگان را برمیانگیخت. یاد حکمت ۷۹ نهجالبلاغه میافتم که حضرت علی(علیهالسلام) میفرمایند: «حکمت را هرکجا که باشد، فراگیر، گاهی حکمت در سینهی منافق است و بیتابی کند تا بیرون آمده و با همدمانش در سینهی مومن آرام گیرد.» ایشان–مرد زغال فروش– که دیگر جزء مردمان عادی نجف بود. نامههای این کتاب که به نظر جایگاه ویژهتری دارند و باید هر از چند گاهی دوباره بهشان سر زد. و درسهای بسیار زیادی که به جویندگان یادگیری پیشنهاد میکنم. 0 0 T.omidvar 1402/7/28 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.3 46 یکی از جذابترین و تاثیرگذار ترین کتابهایی که خوندم این کتابه بیان اتفاقات و رویدادهایی که برای زنان در جنگ اتفاق افتاده تاثیر اونو بیشتر کرده. 0 3 T.omidvar 1402/7/28 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 116 کتاب خوبی بود و اتفاق غیر منتظرهای داشت که یکی از نکات مثبتش به حساب میاد. 0 2 T.omidvar 1402/7/28 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 125 کتاب ساده، روان و زیبا از رهبر عزیزمون. 0 2 T.omidvar 1402/7/28 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 138 یکی از کتابهای بسیار قشنگ، که ژوزه ساراماگو اون رو به نگارش در آورده. اگه قوهتخیل بالایی هم داشته باشید، این کتاب براتون جذاب تر هم میشه چرا که این کتاب تصویرسازی فوقالعادهای داره و پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید. 0 1 T.omidvar 1402/7/28 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 164 کتاب مردی در تبعید ابدی، آمیخته با فلسفه است که اگر از خوندن فلسفه لذت میبرید از این کتاب هم به مراتب بیشتر لذت خواهید برد. 0 1