ایران خانم

@irana

18 دنبال شده

18 دنبال کننده

بهتر بود اسم کتاب میذاشتن لیست سیاه
اگر تاریخ قاجار به پهلوی رو نخونده باشی از اول کتاب تا آخرش همینطور در حال تعجبی 😲😯 البته اگر بین خوندن وقفه بندازی دیگه یادت نمیاد کی ،کی بود و چکار کرد اینکه خیلی خلاصه هست هم حسنه ، هم عیب: ✅️حسنش به اینه که بعد از خوندن این کتاب با افراد آشنا میشی و ترغیب میشی از کتابای تاریخی دیگه برای تکمیل این کتاب استفاده کنی  و جواب سوالاتو پیدا کنی اما ❌️عیبش اینه که  با یه عالمه اسم  احاطه میشی که از هر کدوم چیزکی میدونی و گاهی  نمیتونی تشخیص بدی که آیا فلانی مطلقا وطن فروش بوده یا کمی هم خیرخواهی داشته
این نکاتو باید به صورت بسیط از کتابای معتبر دیگه در بیاری
⚠️نکته بزززررررگ دیگه اینکه :خرابکارای این کتاب جملاتی را بیان کردند که از  بعضی از سیاست مداران  بارها شنیدیم و خیلی دردناک بود . قردادها...⚠️
من دوست داشتم چون مدام دنبال تاریخ این دورانم
و این که دائم اشاره میشه در کتاب های بعدی  خواهیم دید ، من هرچی جستجو کردم کتاب بعدی پیدا نکردم اگر کسی از جلدهای بعدی خبر داره لطفا اطلاع بده ممنون

فعالیت‌ها

کار من بود
          بهتر بود اسم کتاب میذاشتن لیست سیاه
این نکاتو باید به صورت بسیط از کتابای معتبر دیگه در بیاری
من دوست داشتم چون مدام دنبال تاریخ این دورانم

ایران خانم پسندید.
          پایان فصل سوم:

انجام فعالیت آخر فصل، بسیار جالب و هیجان انگیز است. (در تلاشم  این ایده رو روی کتاب ابله که به تازگی تموم کردم پیاده کنم)

فعالیت: صفحات آغازین یک کتاب را که زاویه دید اول شخص دارد، با سوم شخص بازنویسی کنید و برعکس.

هر داستانی که تعریف می‌شه، توسط شخص خاصی کانونی سازی شده؛ اینکه چند نفر اینکار رو برای ما انجام بدن احاطه مارو به داستان یا واقعیت عینی افزایش می‌ده. هرچقدر هم کمتر باشه نگاه ما ذره بینی تر شده.

تشابه روایت یک داستان با درمانگری واقعا برای من جذابه ... جوری که درمانگر تلاش می‌کنه روایت هر شخص از خانواده رو بشنوه تا بتونه واقعیت رو از وسط اون همه تحریف، شناسایی کنه ...
بار ها برام پیش اومده که با شنیدن روایت یک شخص در اتاق مشاوره، شروع به لیست کردن و انجام تکنیک های مشاوره ای کردم و بعد با یک نفر دیگه مصاحبه کردم (فرضا یک عضو خانواده مثل مادر) و بعد فهمیدم کلا راه رو اشتباه کردم و من اون راهی رو میرفتم که مراجعم من رو با خودش برده بود ... اون من رو هم مسیر خودش کرده بود بجای اینکه من اونو به مسیر دیگه ای بکشونم .... اینجا بود که یاد گرفتم مراجعو مجبور کنم روایت دیگر اعضا رو هم برام بگه هرچند که خیلی سخت بود.

این فصل رو که می‌خوندم به تشابه آرزو هام پی بردم. آرزوی قدیمی مبنی بر نویسنده شدن و راوی بودن و حالا تلاش برای درمانگر شدن. اگر هیچ وقت موفق به نوشتن کتابی نشم؛ قطعا توی هر جلسه درمانی دارم روایتی رو بازسازی می‌کنم :))

روایت: مفاهیم بنیادی و روش های تحلیل