کار من بود کار من بود محمد رحمانی و 1 نفر دیگر 3.8 8 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 11 خواهم خواند 9 ناشر راه یار شابک 9786227629095 تعداد صفحات 230 تاریخ انتشار 1400/5/6 توضیحات کتاب کار من بود، ویراستار صدیقه رئیسی. بریدۀ کتابهای مرتبط به کار من بود احسان قائدی کار من بود محمد رحمانی 3.8 5 صفحۀ 44 «جان لارنس کالدول» وزیرمختار آمریکا در ایران در تلگرافی به کشورش می نویسد «به دلیل قحطی افسارگسیخته ای که در سراسر ایران در اثر جنگ و نبود غله به وجود آمده، بسیاری از مردم گرسنه اند، مواد غذایی بسیار کمیاب و قیمتهای آنها باورنکردنی است. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سجاد خدائی 1401/3/22 فصل اول) فراز و فرود قجری به فراز و فرود سلسله قاجار که با تاجگذاری آغامحمد شروع میشود و بعد از آن یکی یکی به پادشاهان قاجار و اهم اتفاقات هر دوره شاهان قاجار میپردازد. بعد آن در این فصل مشوطه از ظهور تا سقوط را جزئیتر بیان میکند. در آخر فصل هم به انقلاب فوریه و اکتبر1917 روسیه میپردازد که باعث میشود، ایران از طناب استعمار روسیه موقت رها شود و انگلیس یکهتاز در ایران میشود. فصل دوم)قرارداد1919 توافقی که وثوقالدوله و اعضای کابینهاش با دریافت رشوه از انگلستان به آن تن داتد. در ادامه به موافقت و مخالفتهای نسبت به آن قراداد در کشور میپردازد. که شاخص ترین مخالف این قرارداد شخص احمدشاه بوده است. با توجه به اعتراضات انگلستان به این نتیجه میرسد که این قرارداد را نمیتوان بطور علنی اجرا کرد. انگلستان بخاطر مخالفتهای احمدشاه با این قرارداد و دلایل دیگر کمک به فکر تغییر شاه میافتد. فصل سوم) کودتای 1299 انگلستان از واکنشهای مردم ایران و شرایط ایران و نارضایتی مردم از مشروطه به این نتیجه میرسد که ایران نیاز به نظام پارلمانی ندارد بلکه به یک دیکتاتور لازم دارد. در ادامه فصل به این میپردازد که باتوجه به اینکه انگلستان قصد خروج از ایران را داشته است تصمیم میگیرد که کودتا را قبل از خروج از ایران انجام دهد که ایران در دام شوروی نیفتد. در این فصل به معرفی مختصری از سیدضیاءالدین طباطبایی و رضاخان هم میپردازد و نقش آنها را بیان میکند. اشارههایی به نقش پررنگ وزیر مختار انگلستان در ایران ، وزیرخارجه انگلستان و آیرونساید میپردازد. فصل چهارم) در این فصل هم به دولت صد روزه سیدضیاء میپردازد و تشکیل دولت توسط او به اختلافات او با رضاخان و احمدشاه میپردازد. در آخر هم به بالاگرفت اختلافات سیدضیاء با سران کودتا و احمدشاه و بالاگرفتن اعتراضات مردمی علیه او از عوامل سقوط او و جایگزینی احمد قوام اشاره میکند. 0 12 احسان قائدی 1402/1/9 برای آنان که دنبال روایت شیرین و مستند و مستدل از تاریخ هستند کار من بود بهترین توصیه است کتاب قلم شیوا و روانی دارد و البته استنادات را همراه کرده است و به یکی از حساس ترین برهه های تاریخ یعنی فراز و فرود قاجار تا کودتای رضا خان پرداخته است جایی از تاریخ که کمتر به آن پرداخت می شود کتاب قطعا برای اقشار مختلف جامعه از علاقمند به تاریخ گرفته تا نویسنده و داستان نویس توصیه می شود 0 6 طاها ربانی 1403/3/30 اولین کتابی است که دربارهی دورهی احمدشاه قاجار و قرارداد ۱۹۱۹ و سیدضیاء میخونم. شخصیتها یا «رجال» نامبردهشده در این کتاب زیادند و من که قبلاً آشنایی باهاشون نداشتهام میان اسامی گم شدم. بااینحال روایت روانی دارد و دو روزه میشود تمامش کرد. 0 7 مرجان رنجبر 1402/5/17 برای من که تازه تاریخ خوندن رو شروع کردم و کتاب ایران بین دو انقلاب کند و سخت جلو میره این کتاب، کتاب خوشخوانی بود و برای تکمیل دوره سر کار آمدن رضاخان توضیح کامل تری نسبت به ایران بین دو انقلاب داشت و نکته جالب ، آرشیو تصاویر بود که بین مطالب قرار گرفته و نیازی به مراجعه به انتهای کتاب نداشت که برای شخصی مثل من که با تصویر بهتر میتونم تاریخ رو به ذهنم بسپرم ، کمک کننده بود . 0 28 ایران خانم دیروز بهتر بود اسم کتاب میذاشتن لیست سیاه اگر تاریخ قاجار به پهلوی رو نخونده باشی از اول کتاب تا آخرش همینطور در حال تعجبی 😲😯 البته اگر بین خوندن وقفه بندازی دیگه یادت نمیاد کی ،کی بود و چکار کرد اینکه خیلی خلاصه هست هم حسنه ، هم عیب: ✅️حسنش به اینه که بعد از خوندن این کتاب با افراد آشنا میشی و ترغیب میشی از کتابای تاریخی دیگه برای تکمیل این کتاب استفاده کنی و جواب سوالاتو پیدا کنی اما ❌️عیبش اینه که با یه عالمه اسم احاطه میشی که از هر کدوم چیزکی میدونی و گاهی نمیتونی تشخیص بدی که آیا فلانی مطلقا وطن فروش بوده یا کمی هم خیرخواهی داشته این نکاتو باید به صورت بسیط از کتابای معتبر دیگه در بیاری ⚠️نکته بزززررررگ دیگه اینکه :خرابکارای این کتاب جملاتی را بیان کردند که از بعضی از سیاست مداران بارها شنیدیم و خیلی دردناک بود . قردادها...⚠️ من دوست داشتم چون مدام دنبال تاریخ این دورانم و این که دائم اشاره میشه در کتاب های بعدی خواهیم دید ، من هرچی جستجو کردم کتاب بعدی پیدا نکردم اگر کسی از جلدهای بعدی خبر داره لطفا اطلاع بده ممنون 0 2