خواهم خواند زن و چالش های جامعه: جستارهایی درباره مسائل زن و خانواده و جوان موسی صدر 4.3 8 معجزه بن سای: روایت هایی از زنان زیر سقف خانه ها طاهره مشایخ 4.3 11 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.7 22 چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟ آلن کارلسون 3.5 0 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 137 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 59 سررشته مژده پورمحمدی 4.0 16 بخارای من ایل من محمد بهمن بیگی 4.1 16 دوازدهم علی موذنی 3.6 8 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 220 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 107 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150