بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

مربای شیرین

مربای شیرین

مربای شیرین

3.9
61 نفر |
18 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

140

خواهم خواند

20

هوشنگ مرادی کرمانی ، متولد شده در روستای سیرچ از توابع بخش شهداد کرمان (16 شهریور ماه سال 1323) یکی از توانمندترین نویسنده های معاصر ایران است. بیشتر شهرت او به دلیل داستان هاییست که او برای کودکان و نوجوانان نوشته است.قابل ذکر است که وی فیلمنامه نویس نیز بوده است. کتاب برگزیده ی سال 1999 میلادی از سوی کتابخانه بین المللی مونیخ آلمان داستان این کتاب از اونجایی شروع میشود که جلال مربایی را میخرد و صبح که میخواهد آن را بخورد و به مدرسه اش برود هرچه قدر زور میزند تا بلکه بتواند در آن را باز کند در باز کردن در آن ناتوان می ماند ؛ مادر او هم سعی میکند که در مربا را باز کند اما او هم نمیتواند و ... داستان این گونه پیش میرود و جلال هم به دنبال حل کردن مشکل در مربا و علت یابی این مشکل می کوشد.... مربای شیرین داستانیست که سبک معمایی و ماجراجویی دارد و نخواندن آن به معنای از دست دادن یکی از بهترین آثار هوشنگ مرادی کرمانی است پس حتما آن را بخوانید.

لیست‌های مرتبط به مربای شیرین

یادداشت‌های مرتبط به مربای شیرین

                داستان شیشه مربایی که درش باز نمی شود . کتابی جذاب برای کودکان خردسال . 
چیز دیگری نمی‌توان گفت .
اما درسی که با خواندن این کتاب فرا میگیرید این است که وقتی فردی یک اشتباه به نسبت کوچکی را  در یک جای دیگری بکند آن گاه است که  بدون آن که خودش خبر داشته باشد عده ای زیاد را لنگ و خود می کند. حالا فکر کنید اگر آن اشتباه بزرگ باشد چه جامعه ای از مردم لنگ می مانند .
کتابی است که متن روانی دارد و با همان متن بسیار روانش شما را می خنداند و باعث درک بهتر احساسات شخصیت ها می شود . 
در کل توصیه ای که دارم ،این است که این کتاب را تا زمانی که خردسال هستید بخوانید و کلی لذت ببرید.
        

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

            سیزده یا چهارده سال پیش خونده بودمش و هنوزم وقتی اسمشو می‌شنیدم یا عکسشو میدیدم مزه ی شیرینش زیر زبونم بود و حالا که دوباره بعد از سالها خوندمش، رفتم به اون دوران.دلم برای کتابخونه ی مدرسمون تنگ شد..یادمه اون کتابخونه کتابای خیلی زیادی داشت ولی تک و توک بچه هایی بودن که کتاب امانت میگرفتن و میخوندن. یاد دبیر ادبیات اول راهنماییمون افتادم که سرکلاس برامون خمره رو میخوند و من از همونجا آقای مرادی کرمانی رو شناختم. حتی یادمه با چه لحنی و چقد روون و شیرین و با لذت میخوند برامون💖 یادش بخیر برای تشویق کردنمون به کتاب خوندن، هر کتاب غیردرسی که میخوندیم و سرکلاس معرفیش میکردیم بهمون یه مثبت میداد🥲 یادمه بعضی روزا چشماش پشت عینک قرمز و خسته بود انگار شب تا صبح بیدار بود. من اون موقع پیش خودم میگفتم حتما تا صبح کتاب میخونده و نخوابیده😅 اول راهنمایی بیشتر از هرچیزی منو یاد زنگ ادبیات و خانم بنوره میندازه. خیلی دوست دارم یه بار دیگه ببینمش🥲💖

🌱 امیدوارم شماهم مثل من تو نوجوونی خونده باشیدش چون برای اون سن خیلی میتونه جذاب و شیرین باشه ولی اگه تا حالا نخوندین حتما یه روز برید سراغش. قول میدم صفحه آخر و جمله آخر رو که بخونید به پهنای صورت لبخند میزنید💖

تیرماه ۱۴۰۱
          
            عالی و شاید بیشتر از عالی.
کاری درخشان، با نمک و خوشمزه از جناب کرمانی عزیز که واقعا خواننده را از خواندن خوشحال می‌کند و با یک ضرب آهنگ بسیار زیبا مخاطب را دنبال خودش می کشاند.
عالی ِ عالی 
در یک نشست می توانید کتاب را بخوانید و بسیار لذت ببرید. از طرف دیگر خواندنش بسیار لازم است. این کتاب خود خود ماییم. ما مردم ایران. این کتاب رفتار شناسی بسیار دقیق، صحیح و با مزه ای از ایرانی‌ها کرده خاصه در برهه‌هایی که کالا یا کالاهایی گران می شوند یا نایاب .
اواسط خواندنش فکر می کردم که اگر از مثلا 20 سال پیش این کتاب رفته بود داخل برنامه‌ی درسی مدارس و خوب  برای بچه‌ها توضیح داده شده بود،از این روزها دیگر خیالمان راحت بود، نسل متفاوتی ساخته‌ایم و فردا روزی با گران شدن این و آن نباید منتظر رفتارهای اشتباه از جانب مردم هم باشیم و مردمی داشتیم که می توانستند حق خودشان را بشناسند و بگیرند.
به هر صورت کتاب عالی ست و خواندنی. قطعا از خواندنش بسیار لذت می برید.