دور کتاب در 2 دیقه

نمایش همه1401/3/6 - 20:27
4 نفر پسندیدند.
1401/2/30 - 22:52
4.0
یادم می اید به نمایشگاه کتاب رفته بودیم . ان جا این کتاب را خریدیم .
یادمه اون موقع ها اینقدر برام جذاب بود که همیشه تو مدرسه برای دوستام خلاصه ش رو تعریف میکردم و کلی میخندیدیم. کی باورش میشد یه پشه خاطره بنویسه یا حتی نامزد داشته باشه .
حتی یه سری از شعر هاش رو هم که بالای صفحه نوشته بود رو حفظ میکردمو به بقیه یاد میدادم .
شعره این بود :
عجب رسمیه رسم زمونه
فرقی نداره ،پیر و جوونه
خاله سوسکه هم اینو میدونه
که مرد کچل نمیخواد شونه
این شعرو هر روز تو مدرسه میخوندیم و همش میخندیدیم .
خلاصه اگر دنبال یک کتابی هستید که بخوانید و حداقل برای 10 دیقه دشواری های زندگی را فراموش کنید این بهترین کتابه . مخصوصا اگر خردسال هستید .
(البته که به نظرم هر کسی با هر سنی که داره میتونه بخونتش )
5 نفر پسندیدند.
1401/2/30 - 22:34
شما در حال مطالعه یادداشت منه حقیر درباره ی بهترین کتاب جهان هستید. اگر تا به حال این کتاب را نخواندید بدانید قطعا بعد از خواندن ان زندگی تان به 2 بخش قبل از خواندن این کتاب و بعد از خواندن این کتاب تقسیم خواهد شد .
مطمعنم اگر این کتاب را بخوانید دیگر نمیتوانید کتاب های دیگر را نگاه کنید ، البته این درصورتی است که کتابی مانند اثر مرکب و از این دسته را دوست داشته باشید و با علاقه ان را بخوانید .
بی شک کتابی است که برای گروه سنی نوجوان تا بزرگسال نوشته شده و میدانم اگر از نوجوانی خواندن این نوع کتاب ها را شروع کنید قطعا کلی تجربه به دست می اورید . تجربه هایی که شاید برای به دست اوردنشان در حالت عادی به 100 سال عمر احتیاج دارد .
1 نفر پسندید.
1401/2/30 - 19:55
خیلی اسمش را شنیده بودم ،بیشتر از آن چیزی که فکرش را بکنید.
نمیدانستم کتاب خوبی است یا نه ولی چون همه پیشنهادش میکردند آن را از کتابخانه مدرسه گرفتم و شروع به خواندن کردم .
یادم می آید خیلی دوسش داشتم ،آنقدری که دست از خواندنش برنمیداشتم .
الان هم نظرم تغییری نکرده ،هر چهقدر هم به عقب برگردم باز هم این کتاب را خواهم خواند .
در این کتاب بیشتر از چیزی که فکر کنید درس زندگی است، و به مراتب هر چه بزرگتر می شوید با مفهوم زندگی که در این کتاب نهفته است بیشتر آشنا خواهید شد .
من این کتاب را در کودکی خوانده ام ، و احتمال این که یک بزرگسال آن را بخواند و دوست نداشته باشد هست . ولی مطمئنم اگر آن بزرگسال این کتاب را در کودکی خوانده بود عاشقش می شد . ( البته که برای من همیشه جذاب است) .
8 نفر پسندیدند.
1401/2/30 - 19:35
3.9
از دست دادن عزیزی که خیلی دوسش داری خیلی ترسناک و غم انگیز است .
حالا فکر کنید آن فردی که مرده خواهر شماست، چه حالی میشید؟
به نظرم حتی یه لحظه فکر کردن به این که جای ایوی باشی هم ترسناک است .
فکر کنید ،با یک تلفن بسیار ناگهانی و غیر منتظره خبر مردن خواهر شما را بدهند ،خيلي خيلي ترسناک است . با این که خودم تک فرزندم و خواهر یا برداری ندارم اما با خواندن وین کتاب احساس میکردم اسکارلت واقعا خواهر من است .
1 نفر پسندید.
لیست کتاب
در حال مطالعه
کتاب در حال مطالعهای وجود ندارد.
با جستجو میتوانید کتابهای مورد علاقهی خود را انتخاب کنید و به این لیست اضافه کنید.