بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

آخرین نشان مردی

آخرین نشان مردی

آخرین نشان مردی

مهرداد صدقی و 1 نفر دیگر
3.8
62 نفر |
22 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

123

خواهم خواند

26

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب می‌باشد.

"مهرداد صدقی" رویدادها و موقعیت های خنده دار دوران دانشجویی را در کتاب "آخرین نشان مردی" به رشته ی تحریر درآورده است. رویدادهایی که ممکن است برای افرادی که دوران دانشجویی را تجربه کرده اند، آشنا باشد و برای کسانی که ذهنیتی از این دوران ندارند، سرگرم کننده و جذاب. حامد ، پسر دانشجویی است که در حال آماده سازی پایان نامه خود می باشد. هر روز هنگام نگارش پایان نامه، حوادث و بحث های جذابی برای او رخ می دهد که بر روند نگارش پایان نامه تأثیر می گذارد و داستان "آخرین نشان مردی" از "مهرداد صدقی" را به یک اثر کمدی تبدیل می کند.این کتاب شامل مجموعه ای از داستان های طنزآمیز با بهره گیری از شخصیت های ثابت و موقعیت های گوناگون کمدی است. علاوه بر این، نویسنده سعی کرده است، آرامش و احساس خوشایند زندگی را در تک تک قسمت های این اثر به مخاطب منتقل کند ، به طوری که با اتمام این کتاب، آرامش روحی و روانی در مخاطب ایجاد می شود و لبخند بر لبانش بنشیند.برخلاف طنزهای مطبوعاتی و سیاسی که در مدت کوتاه، توجه و جنجال زیادی را به خود جلب می کنند، این اتفاق برای داستان های کمدی و طنز نمی افتد و همین امر سبب می شود تا نویسندگان با تردید به سمت نوشتن یک رمان طنز بروند. با این حال "مهرداد صدقی" نویسنده ای است که از نوشتن طنز، ابایی ندارد و همین امر سبب شده تا به خوبی جای خود را در میان مخاطبان پیدا کند. "آخرین نشان مردی" یکی دیگر از داستان های درخشان طنزآمیز اوست که نشان می دهد این ژانر هم اگر به خوبی به آن پرداخته شود، مخاطبین خاص خود را شکل می دهد.

لیست‌های مرتبط به آخرین نشان مردی

پست‌های مرتبط به آخرین نشان مردی

یادداشت‌های مرتبط به آخرین نشان مردی

            همیشه به خواندن مجموعه آب‌نبات‌ها از مهرداد صدقی علاقه‌مند بودم. ولی قیمت کتاب‌ها و شک و تردید در مورد اینکه ارزشش را دارد باعث نخواندن این کتاب‌ها می‌شد. این کتاب را از یکی از دوستانم گرفتم و خواندم.
روایت دانشجویی است که می‌خواهد پایان‌نامه کارشناسی‌ ارشدش را بنویسد و وارد مقطع دکترا شود(فصل دوم کتاب در زمان بعد از نوشتن پایان نامه و هنگام تحصیل در مقطع دکترا می‌گذرد) و در این مسیر کلی اتفاق عجیب و غریب برایش می‌افتد.
چون مواجهه‌ای با آثار طنز نداشته و ندارم دقیقا نمی‌دانم که با چه معیاری باید این کتاب را بسنجم. همان دوستم گفت ظاهرا قصد نویسنده، داستان نوشتن بوده است. اگر چنین قصدی داشته این اثر قطعا ارزش خواندن ندارد و لیاقت از این بدتر شنیدن را هم دارد. اما اگر قصدش، نوشتن روایت یا قصه یا اینچنین چیزی بوده(چنانکه هست) اثر جالبی است. لحظات خنده دار خوبی داشت اما همیشگی نیستند و برخی از شوخی‌های نویسنده موفق نبودند. شاید به عنوان تفریح در دل مطالعات گاها زیاد و بعضا خسته کننده و ضعیف بشود خواندش و باعث مدت کوتاهی دوری از دنیای جدی خودمان و کتاب‌هایمان باشد.