بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان

حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان

حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان

محمد محمدیان و 1 نفر دیگر
4.4
66 نفر |
29 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

13

خوانده‌ام

125

خواهم خواند

48

کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان، ویراستار سفانه الهی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان

نمایش همه

یادداشت‌های مرتبط به حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان

            مطالعه سرگذشت اباعبدالله در کتاب «حسین از زبان حسین» از زبان خود ایشان و اول شخص، لااقل برای من حس و حال دیگری داشت. منجمله گفت و گوها با مروان و معاویه علیهم الهاویه و اتفاقاتی که در زمین تفتیده کربلا بر یاران و اهل بیت ایشان گذشت.
گذشته از این کمبود منبع و نقل از بخش قابل توجه عمر شریف حضرت می تواند به نوعی کتاب را دچار ضعف کند.  چراکه به همین علت ناچارا از شرح برخی بازه های  عمر امام حسین بسرعت گذر می شود. دلیل آن هم رویکرد آقای محمدیان است که تنها در نوشتن این کتاب از روایت های محکم بهره برده اند که اندک هستند و بیشتر شرح سفر امام از مدینه تا کربلا و واقعه طف را شامل می شوند.

 سخن اباعبدالله الحسین علیه السلام هنگام آغاز حمله دشمن (صفحه ۲۰۳ کتاب)
«غضب و خشم خدا بر یهود، هنگامی سخت شد که برای خدا فرزند قرار دادند، و بر مسیحیان هنگامی شدت گرفت که خدایُ را یکی از سه خدای خود خواندند، و بر مجوسیان آنگاه شدت یافت که به جای خدا خورشید پرست و ماه پرست شدند. اینک خداوند بر گروهی سخت خشمگین شده که همه برای کشتن پسر دختر پیامبرشان هم دست شده اند. به خدا! به هیچ یک از خواسته های آن ها پاسخ نمی دهم تا خداوند را با بدن غرق به خون ملاقات کنم.»

سال ۹۹
          
            اصلا حسین جنس غمش فرق میکند
این راه عشق پیچ و خمش فرق میکند...

غم‌ها و غصه‌های  معنوی و عرفانی که از معرفت به حق و حقیقت حاصل میشود به حقیقت هیچ افسردگی و تنش و استرسی  به دنبال ندارد و بلکه برعکس نشاط آور بوده، انگیزه می‌بخشد، به راه می‌آورد، تربیت میکند و به انسان جان و جانان می‌بخشد. آن کس که نشستن پای روضه‌های اباعبدالله را منع میکند در حقیقت به خاطر جهان‌بینی مادی ای که دارد نمیداند و نمیفهمد این تفاوت را...

به حقیقت داستان حسین بن علی(ع) یک داستان عاشقانه است. معامله‌ایست که عاشق برای معشوقش(خدای متعال) انجام می‌دهد و در راه رسیدن به معشوق حماسه‌ها می‌آفریند. قاسم و عباس و علی اکبرها می‌دهد، از نوزاد شیرخواره‌اش عبور میکند و خودش را آماج تیرها می‌نماید. به راستی کدام عاشقی را می‌شناسید که اینگونه برای معشوقش جانفشانی کند؟! کدام عاشقی می‌شناسید که این چنین به معشوقش ارادت داشته باشد؟ کدام عاشقی را می‌شناسید که همانند حسین(ع) و به اندازه او طالب وصال معشوق خود باشد؟!  به راستی هیچکس را یارای رقابت با حسین(ع) نیست. 
و لعنت بر قوم ظالمین...
.
.
.
.
.
.
.
.
نویسنده در این کتاب صرفا از اسناد معتبر تاریخی استفاده کرده بود و این نقطه قوت کتاب است اما جنس صفحات نسبت به کتاب علی از زبان علی بی کیفیت‌ تر بود و همچنین به لحاظ ویراستاری و اشتباهات تایپی چندین اشکال داشت که به نظرم حالا زیاد مشکلات مهمی نبود. در کل از این کتاب راضی بودم و اوج این رضایت در غم و حسرت و بغض و اندوهی بود که در صفحات شهادت امام حسین(ع) و همچنین در صفحات اسارت بر من غالب شده بود و کیست که نداند اگر سقیفه نبود، چه بسا عاشورایی هم وجود نمیداشت. خداوند نگذرد از آنهایی که اهل بیت پیغمبر را از حقشان محروم کردند!
          
            به نام خدا
.
حسین(ع)، میوه‌ی دلِ رسول خدا(ص)، ثمره‌ی گهربارِ علیِ مرتضی(ع) و پاره‌ی تنِ فاطمه(س) که جهانیان، به حقانیت و مظلومیتش، اقرار کرده‌اند.
اینک، این کتاب، داستان و سرگذشتِ او، از دورانِ پیامبراکرم(ص) تا لحظاتِ آخرِ حیاتِ دنیایی‌اش را از بیانِ شیوا و شیرینش به رشته‌ی تحریر درآورده و شما با مطالعه‌ی آن بیش از پیش، مریدِ مرام و معرفتِ او خواهید شد.
همه‌ی ما روایاتِ بسیاری از زندگیِ او شنیده‌ایم اما در مقابل، بسیاری از مطالب را از حسین، کربلای حسین و اصحاب و یارانِ حسین را شاید نشنیده باشیم.
این کتاب، براساس منابع موثقِ تاریخی، زندگانی سرورِ جوانانِ اهلِ بهشت را از دورانِ رسول خدا(ص)، حضرت امیر(ع)، حضرت مجتبی(ع) و تا لحظه‌ی شهادت از زبانِ او به تصویر کشیده، و فصلِ آخر آن نیز که مرتبط با دورانِ اسارتِ اسیرانِ آلِ محمد(ص)است را، از بیانِ حضرت زینب کبری(س) به تحریر درآورده است.
اینکه شما مصائب و مظلومیت آقایمان را از بیانِ خودِ او بشنوید و بخوانید، مطلبیست که جذابیتِ مضاعفی در کنارِ مطالعه‌ی آن ایجاد میکند....