در باب حکمت زندگی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
«فلسفه آرتور شوپنهاور را همواره به منزلهی فلسفهی ممتاز هنر، حتی فلسفهی مرجح هنرمندان تلقی کردهاند ؛ نه به این علت که بخش بزرگی از فلسفه او به هنر اختصاص دارد... یا ساختار این فلسفه در کمال روشنی ، شفافیت و انسجام و لحن آن نیرومند، آراسته، دقیق و .... واجد اضباطی شاداب است. همهی این ها «نمود» یا ظاهر امر است، یعنی بیان ضروری و فطری ماهیت و عمق این نحوهی اندیشیدن ... بیان طبع پویا و هنرمندانهای که جز در این قالب ممکن نیست متجلی گردد». - توماس مان لئو تالستوی در 1869 در نامهای به آفاناسی فل می نویسد:« آیا می دانید که تابستان امسال تا چه اندازه برایم پرارزش بود؟ این ایام را با شیفتگی به شوپنهاور و لذتهای روحی فراوانی گذراندم، که پیش از آن هرگز نمیشناختم ... ممکن است روزی نظرم در این باره تغییر کند ، اما به هر حال اکنون یقین دارم که شوپنهاور نابغهترین انسان هاست. وقتی آثارش را میخوانم نمیفهمم که چرا تا بحال ناشناس مانده است. شاید توضیح این امر همان باشد که او خود بارها تکرار کرده است ، به این معنا که اکثریت آدمیزادگان را ابلهان تشکیل می دهند».
بریدۀ کتابهای مرتبط به در باب حکمت زندگی
1403/1/18
1401/8/18
1402/10/12
1402/4/6
نیرومند ترین بازو نمیتواند به هنگام پرتاب کردن جسمی سبک به آن حرکتی بدهد تا آن جسم به فاصله ی دورتری پرتاب شود و به شدت به هدفی اصابت کند. آن جسم در همان نزدیکی به سستی بر زمین می افتد،زیرا دارای جرم کافی نیست تا نیروی بیرونی را جذب کند. وضع افکار زیبا و بزرگ و حتی شاهکارهای نوابغ، هنگامی که جز اذهان کوچک، ضعیف یا منحط وجود نداشته باشند و قدر آن را نشناسند نیز چنین است.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.