رقعه عمومیجستار رقعه سیدحمیدرضا برقعی 4.3 59 نفر | 13 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 125 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9786003041462 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1399/2/29 توضیحات تورا گرفته در آغوش خویش شش گوشه چنان که جلد طلاکوب متن قرآن را . . . بریدۀ کتابهای مرتبط به رقعه زهرا لطیفی رقعه سیدحمیدرضا برقعی 4.3 13 صفحۀ 45 قسم به معنی «لا یمکن الفرار از عشق» که پر شده است جهان از حسین سرتاسر نگاه کن به زمین! ما رایت الا تن به آسمان بنگر! ما رایت الا سر سری که گفت من از اشتیاق لبریزم به سرسرای خداوند میروم با سر هرآنچه رنگ تعلق، مباد بر بدنم مباد جامه، مبادا کفن، مبادا سر همان سری که یَُحّب الجمال محوش بود جمیل بود جمیلا بدن جمیلا سر سری که با خودش آورد بهترینها را که یک به یک همه بودند سروران را سر زهیر گفت حسینا! بخواه از ما جان حبیب گفت حبیبا! بگیر از ما سر سپس به معرکه عابس «اجننی» گویان درید پیرهن از شوق و زد به صحرا سر بنازم ام وهب را به پارۀ تن گفت: برو به معرکه با سر ولی میا با سر 1 3 فاطمه تنها رقعه سیدحمیدرضا برقعی 4.3 13 صفحۀ 41 خوشا به حال خیالی که در حرم مانده و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد... 0 6 لیستهای مرتبط به رقعه H.Alipour لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 6 تسنیـــــم کتاب های شعر 13 کتاب بهترین کتاب های شعری که روحتان را جلا می دهد و بدون احساس کردن گذر زمان غرق آن ها خواهید شد "شعر من با یاد تو سبز و معطر می شود صحن چشمانم ز شوق تو منور می شود معنی فصل بهاری و نوید رویشی با حضورت باغ دل یک باره محشر می شود" کتاب بهار بستان 0 8 عماد کتاب ۱۴۰۲ 14 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۲ خواندم 0 1 مجید کتاب شعر 48 کتاب کتاب های شعری که به دلم نشست... 0 53 محدثه سلمانی کتاب های محرمی 17 کتاب این کتابا رو معمولا محرم ها با خودم اینجا و اونجا می برم یا توی خونه می خونمشون. کتابای حال خوب کنی ان 1 42 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سارا مستغاثی 1401/3/19 خیلی خیلی بهتر از کار های قبلی ایشان. بعضی از شعر هایشان آن قدر خوب بود که حال آدم را دگرگون می کرد و پنج ستاره هم برایشان کم است ولی متاسفانه شعر هایی هم بودند که دو امتیاز هم به زور می گیرند. شعر های آخر کتاب (به خصوص آخری) بیشتر پیشنهاد می شوند. این کتاب را محرم امسال در جاده ی سه شنبه شب قم خواندم:) 0 7 مُتَوَسِم 1403/7/9 سومین دفتر شعری که از آقای برقعی خوندم مثل همیشه عالی .. 0 2 سید محمود جهان آرا 1403/7/7 لذت بردیم 0 0 علی راد 1402/12/13 اصولاً کار آئینی بسیااار سخته. لغاتی که میشه استفاده کرد بسیار محدوده و همان محدود ها رو هم بر اساس بار معنایی و حفظ احترام به ائمه(ع)اگر انتخاب کنیم؛این محدود ها محدود تر میشوند.آقای برقعی واقعا شعر هاشون در این زمینه بسیار خوبه. توی این کتاب چند فلسفه و دیدگاه بسیار جالب شاعر درمورد شعر رو دیدم که بسیار پسندیدم. اما از نظر فنی: شعر های این کتاب از حسن مطلع و مقطع آنچنان قوی ای برخوردار نیست و اکثراً بیت های اصلی(مغز دار) نه در ابتدا است نه انتها بلکه در میانه شعر آمده، که این برای من بسیار جالب بود. ما با قافیه های پیچیده مواجه نیستیم و یکی از قافیه های شعر رو با ریش گرو گذاشتن میشه قبول کرد و کمی به بن مایه آن شعر آسیب زده. در مورد هارمونی بحر های استفاده شده و محتوا: بحر ها درست انتخاب شده بودند در کل. 0 15 مرآت 1403/4/30 خوشا به حال خیالی که در حرم مانده و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد 0 0 امیرحسینم 1403/7/26 بهشخصه نظرم جلب نشد... 0 2 علی اصغر عباسی 1402/10/11 خوشا به حال خیالی که در حرم مانده و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد 0 0 ایمان نریمانی 1401/10/10 تو را گرفته در آغوش خویش شش گوشه چنان که جلد طلاکوب متن قرآن را 0 0 محمد طاها خیری 1401/8/16 عااااالی 1 7 محدثه گرافر 1401/12/26 فکر کن فلسفه خلقت عالم تنها راز خندیدن یک کودک چوپان باشد... 0 2 فاطمه افتخا ی 1401/2/28 تماشا می شوی آیه به آیه در قنوت من تویی شرط و شروط من اگر گاهی مسلمانم هدیه ای بود عالی از نمایشگاه کتابی که هر سال من ازش جا می مونم:| 0 4 سیدمسعود پرهیزگاری 1403/5/22 به یاد چایی شیرین کربلایی ها لبم حلاوت احلی من العسل دارد 0 16 م. مهدی اسماعیلی 1403/5/1 شعر های آقای برقعی نیازی به تعریف و تمجید ندارد حال خوب کن است تو این کتاب چند شعر معروف از جمله به نام نامی سر بسمه تعالی سر نوشته شده بود که خواندنش صد در صد توصیه می شود. 0 3