یادداشتهای یادت باشد... (28) یادت باشد... 4 روز پیش علوم نوین در اسلام: بررسی احکام و دستورات اسلام از دید علوم پزشکی، بیولوژی و روانشناسی حسین قادری 4.7 4 به نام خدا نظر من در مورد کتاب علوم نوین در اسلام از نشر اندیشه کویر: اول از لحاظ ظاهری باید بگم خیلی وقت گذاشته شده و بسیار این تلاش ها در کتاب مؤثر هست؛ به شخصه از لحاظ ظاهری خیلی از ظاهر کتاب خوشم اومد و به عنوان پیشنهاد می تونم بگم که اگر این کتاب با ویراستاری جدیدی خواست چاپ بشه خیلی عالی میشه که تصاویر کتاب هم رنگی باشه. از لحاظ متن هم باید بگم که خیلی فوق العاده بود. این کتاب یک منبع عالی میتونه باشه برای کسانی که در این زمینه می خواهند همایش های علمی برگزار کنند. نکتۀ خیلی عالی بعد این بود که دقیق همۀ منابع این کتاب رو ذکر کرده بودید که به عنوان یک کتاب دینی-علمی خیلی به کامل بودن و بدون نقص بودن این کتاب کمک می کرد. این کتاب رو به همۀ کسانی که مسلمان هستند پیشنهاد میکنم مخصوصا کسانی که دوست دارند افرادی رو که دین رو قبول ندارند با علم توجیه کنند. با تشکر از همۀ کسانی که در به وجود آمدن این کتاب زحمت کشیدند.🌹 0 0 یادت باشد... 1404/3/15 سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 4.6 5 به نام خدا کتاب سفر به انتهای دنیا با اینکه از نشر معتبری نبود اما کتاب داستانی جالبی بود . از اون کتاب های بود که هر لحظه دوست داشتم برم صفحه بعد و ادامه ش رو بخونم. نکته ی دیگه ای که خوندن کتاب رو راحت می کرد این بود که داستان از زبان کسی تعریف می شد که داشت اتفاقات داستان رو تجربه می کرد. «انتشارات این کتاب معتبر نیست!» 0 0 یادت باشد... 1404/3/12 حیات پاکان: داستان هایی از زندگی پیامبر اکرم، امیر مومنان و حضرت فاطمه (ع) جلد 1 مهدی محدثی 4.5 1 به نام خدا نظر من در مورد کتاب حیات پاکان به نویسندگی آقای مهدی محدثی : کتاب زیبا و شیرینی بود البته انشاءالله در جلد های بعدی به داستان های بلند تری اشاره شود. 0 2 یادت باشد... 1404/3/12 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 158 به نام خدا نظر من درمورد کتاب تکه هایی از یک کل منسجم، به نویسندگی سرکار خانم پونه مقدمی و نشر بینش نو: این کتاب جز کتاب هایی بود که خیلی متن روان و ساده اما در عین حال پر از نکات و تامل داشت. یکی از کتاب هایی بود که در زمان مناسبی اون رو خوندم و خیلی در بحرانی که در اون گیر کرده بودم به من کمک کرد. اگر که بخوام این کتاب رو به دسته ی خاصی از افراد معرفی کنم به اون دسته از آدم هایی معرفی میکنم که دچار تنهایی شدند و بابت این تنهایی در بین افرادی که با اون ها در ارتباط بودند و حالا نیستن دنبال مقصر می گردند، یا آدم هایی که دچار اضطراب برای آینده هستند و اصلا از اکنون شان لذت نمی برند و همچنین این کتاب رو به آدم هایی که با خودشون قهر کردند و خسته از همه چیز هستند معرفی میکنم. ممنون از نشر بینش نو و سرکار خانم پونه مقدمی بابت این کتاب زیبا🌹 0 1 یادت باشد... 1404/2/27 دختر پرتقالی یوستین گردر 3.9 2 به نام خدا بالاخره این کتاب هم به پایان رسید. مدت طولانی گذشت تا من بتونم این کتاب رو به پایان برسونم، اگر بخوام از علت هاش بگم باید بیان کنم که من زمانی که این کتاب رو خریدم اصلا اطلاعاتی درمورد انتشارات نامعتبر و یا همون اصطلاح غربی که بهش میگن نشر فیک نداشتم و اصلا درمورد تاثیر انتشارات بر روی کتاب اطلاعی نداشتم. خب من زمانی که خوندن کتاب رو آغاز کردم تا نمیه اول کتاب تقریبا با کتاب و متنش کنار اومده بودم اما تقریبا از نیمه دوم به بعد انگار اون کتاب دیگه برام جذابیتی نداشت و خوندنش من رو اذیت می کرد به حدی که برای مدت ها کلا از خوندن ادامه این کتاب صرف نظر کردم و کتاب رو کنار گذاشتم، و شروع چالش جدیدی در بهخوان به من کمک کرد که بالاخره این کتاب رو در این روز به پایان برسونم. متاسفانه این کتاب کتابی نبود که هر لحظه مشتاق تورق و رفتن به صفحه بعدش باشم، از طرف دیگه ای نکات و حرف های خیر اخلاقی که در داستان زده می شد در مورد ارتباطات و ... اصلا برای من خوشایند نبود و دوست نداشتم که وسط داستان چنین بحث هایی پیش بیاد. در هر صورت که متاسفانه من خاطرات خوبی با خوندن این کتاب برام ثبت نشد. «انتشارات این کتاب معتبر نیست.» 0 4 یادت باشد... 1404/2/5 مغز متفکر محمد داود نصیری الحسینی، محمد حسین نصیری الحسینی 1.5 2 به نام خدا: وقتی که شروع کردم به خوندن این کتاب با توجه به اینکه کتاب محرک موفقیت رو خوندم به نویسندگی آقای محمد داود نصیری الحسینی و آقای محمد حسین کریمی بسیار کتاب محرک موفقیت رو دوست داشتم و انتظارم از کتاب مغز متفکر هم با توجه به اینکه یکی از نویسندگان این کتاب نویسندۀ کتاب محرک موفقیت هم بودند واقعا بالا رفت اما متاسفانه کتاب به طور عجیبی برام جالب پیش نرفت حالا چرا ؟! اول که یک تشکر بکنم بابت اطلاعات علمی که در این کتاب به کار رفته البته به جز تمرین ها و راهکار های ذکر شده که در ادامه دلیلش رو خواهم گفت. اگر بخوام نظر واقعی و شخصی خودم رو بگم باید بگم که اکثر این تکنیک هایی که در فصل های مختلف این کتاب اومده رو بنده بلد بودم اگر که این رو پای داشتن اطلاعات هم که بگذاریم باید بگم با توجه به اینکه من قبل از کتاب مغز متفکر کتاب محرک موفقیت رو خونده بودم خیلی متعجب شدم که دقیقا و کاملا بدون تفاوتِ متنی، شما در فصل پایانی کتاب مغز متفکر از مطالب کتاب محرک موفقیت که در ابتدای این کتاب آمده بود استفاده کرده بودید و حتی در مثال ها هم که قابل تغییر بودند هم دستی برده نشده 🫠و این خیلی در دیدگاه خواننده نسبت به کتاب شما تاثیر داره و او رو متعجب میکنه از این کار، من دو کتاب رو کنار هم قرار دادم و تنها تفاوت فقط نوع چیدمان مطالب در دو کتاب بود. این نکته رو هم بگم که من اطلاعی درمورد اینکه این کتاب بازم هم چاپ شده یا نه و یا اینکه در نسخه های دیگر این کتاب تغییری ایجاد شده ندارم؛اما کتاب هایی که من در دست داردم چاپ 1400 هست که این مشکل رو داره... 0 3 یادت باشد... 1404/2/3 بازیِ بازها محمد میرکیانی 4.0 3 به نام خدا نظرم در مورد جلد سوم مجموعه سه جلدی ماجرای دشت مرموز: جلد آخر این مجموعه هم مثل دیگر جلدها بسیار زیبا ، دلنشین و پر تب و تاب بود و من واقعا به عنوان یک مجموعۀ رمان نوجوان ایرانی این مجموعه رو دوست داشتم. ممنون از جناب آقای محمد میرکیانی نویسنده محترم این کتاب و جناب آقای سعید رزاقی تصویرگر کتاب که نقش مؤثری در پیشرفت روند کتاب داشتن. در آخر از همه کسانی که در تک به تک مراحل این کتاب زحمت کشیدند متشکرم که لحظات خوشی رو برای من با به چاپ رساندن این کتاب فراهم کردند. همچنین تشکر میکنم از انتشارات آستان قدس رضوی که تا به حال کتابی از این انتشارات نخوندم که برام دلنشین نباشه. در کنار همه این نقات قوت پیشنهاد میکنم که به حالت املایی و جایگذاری کلمات مناسب هم توجه بشه.🌹💚 0 3 یادت باشد... 1404/2/3 ملکهٔ موش ها محمد میرکیانی 4.1 3 به نام خدا نظر من در مورد جلد دوم مجموعه سه جلدی ماجرای دشت مرموز: خب چون جلد اول رو خونده بودم ارتباط گرفتن با شخصیت های این جلد برام راحت تر بود. متاسفانه در سه جای کتاب کلمات جابهجا و اشتباه اومده بودن البته با توجه به نظر من اینطور برداشت شد و ممکنه از نظر جناب آقای محمد میرکیانی نویسنده کتاب کاملا درست باشه . این سه مورد:«صفحه ۳۸ خط یکی مونده به آخر که به جای خرگوش ها نوشته شده موش ها، صفحه ۴۸ در بند دوم خط یکی مونده به آخرش باز هم به جای خرگوش ها نوشته شده موش ها و صفحه ۶۴خط دوم صفحه که به جای روباه سرا گفته شده خرگوش محله» یکی دیگه از دلایلی که پنج ستاره رو مثل جلد قبل کامل ندادم پایان این داستان بود که به نظرم به نسبت جلد قبل کمی ضعیف تر تمام شده بود .🫠 0 2 یادت باشد... 1404/1/30 جشنِ خرگوش ها محمد میرکیانی 4.5 5 به نام خدا نظر من در مورد جلد اول مجموعه سه جلدی دشت مرموز: به نظرم کتاب خوبی بود. با توجه به اینکه برای نوجوانان بود من به شخصه از داستان برداشتم ایهام بود که شاید هدف کتاب هم همین بوده باشه . چون کتاب تصویر داشت فرایند داستان رو جذاب تر میکرد و من دوست داشتم .🌹 0 2 یادت باشد... 1404/1/29 محرک موفقیت محمدحسین کریمی 3.4 3 به نام خدا نظر شخصی من در مورد این کتاب: خب من تا الان چند تایی کتاب روانشناسی خوندم که همشون ترجمه نسخه های روانشناسی های غربی و خارجی بودند، اما به عنوان اولین کتاب روانشناسی ایرانی اسلامی واقعا از خوندنش لذت بردم. با توجه به اینکه دین اسلام کامل ترین دین هست، ترکیب روانشناسی با دین اسلام یک اثر معرکه در اومده، حالا با توجه به اینکه یکی از چند منابع این کتاب، منابعی چون قرآن ونهج البلاغه هستن به محشر بودن این کتاب بیشتر اضافه میکنه. البته که تفکر نویسنده و کوشش کسانی که تلاش ها کردند برای این کتاب خیلی تاثیر زیادی داشته، و انتخاب تک تک کلمات فصل آخر به عنوان تلنگر خیلی عالی بود. بهتره از محشر بودن داستان های کوتاه و تامل برانگیز این کتاب برای جا افتادن مطالب هر فصل چیزی نگم که عالی بود. یکی از نکاتی که باعث میشه این کتاب رو چندین بار دیگه هم بخونم به جز مطالب بسیار عالی این کتاب، چیدمان مناسب کادر صفحات هست و تصور اینکه روزی یک نسخه رنگی از این کتاب رو ببینم...👌✨ 0 3 یادت باشد... 1404/1/11 آموزش وضو و نماز برای دختران وپسران فاطمه حبیبی محلی 5.0 1 به نام خدا به نظر من این کتاب واقعا کتاب فوق العاده ای برای نوجوانان هست همانطور که درعنوان هم گفته شده، اما خب این دلیل نمیشه که بزرگسالان این کتاب رو نخونند. در کل که واقعا بهتون پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید و لذت ببرید، اینقدر که مسائل ساده و شیرین وقابل فهم بیان شده. من که واقعا لذت بردم ولایق پنج ستاره هست.🌹 0 1 یادت باشد... 1404/1/6 پاکسازی ذهن از افکار منفی بری داونپورت 3.5 1 به نام خدا به نظرم کتاب مختصر و مفیدی هست و به افراد پر مشغله پیشنهاد میکنم به نظرم کتاب هایی با این سبک اما قوی تر هم هستند اما این کتاب چون سبک هست برای شروع خوبه. به شخصه که از بعضی از بخش هاش لذت بردم و برام کار آمد بود. علت اینکه امتیازم این مقداره دلیلش اینه که با بعضی از پیشنهاد های کتاب موافق نبودم و به دردم نمی خورد و با اینطور بخش هاش نتونستم ارتباط برقرار کنم!!! البته که درمقابلش پیشنهاد ها وراهکار های خوب و مناسب هم داشت. 0 1 یادت باشد... 1403/12/1 تولستوی و مبل بنفش: سال کتاب خوانی جادویی من نینا سنکویچ 3.4 119 به نام خدا خیلی این کتاب گنگ بود و اصلا پیش نمی رفت، حوصله سر بر بود و هی از یک موضوعی به موضوع دیگه ای می پرید نمی دونم بد ترجمه شده بود یا نه چون اطلاعی از نحوه کار مترجم ندارم، شاید هم دلیل دیگرش این بود که انتشارات معتبری نداشت . در هرصورت جذابیتی نداشته و کتابی هم نبود که روان و آرام پیش بره همه چیز با هم تلفیق می شد در این کتاب انگار. به شخصه کتاب هایی که خوانش روانی نداشته باشند برام دوست داشتنی نیستند. 0 1 یادت باشد... 1403/11/22 زخمی لبخند زهرا یوسفان 4.3 8 به نام خدا کتاب مختصر و مفیدی بود. به شخصه من خودم خیلی با این کتاب لحظات شیرینی رو گذرونم و بسیار چاپ این کتاب کار پسندیده ای هست چون شهید خلیلی خیلی مظلومانه و در سکوت به شهادت رسیدند چاپ کتاب یک ادای دینی به این شهید بزرگوار هست. در پایان خداوند به پدر و مادر این شهید صبر بدهد من لحظه شهادت این شهید رو که خوندم از شدت مظلومانه بودن اون لحظه بغضم ترکید و تبدیل به یک لحظۀ عجیب شد برام. 0 1 یادت باشد... 1403/11/17 محله سنگ فرش سیدمحمدهادی طباطبایی 2.0 2 به نام خدا اولین کتاب پلیسی، جنایی و معمایی بود که خوندم در ابتدا اصلا متوجه نشدم سبک کتاب چیست! و با مراجعه به بهخوان فهمیدم چه کتابی در دست دارم . تجربه بسیار جذاب و دوست داشتنی بود اما به نظرم هیجان داستان می توانست بیشتر باشد و کل نتیجه داستان در پایان معلوم نمی شد بلکه به صورت سریالی و کم کم مشخص می شد. 0 1 یادت باشد... 1403/11/11 ملداش مهدی کردفیروزجایی 3.6 13 به نام خدا یه کتاب داستانی نسبتا ملایم بود و دوست داشتنی. 0 1 یادت باشد... 1403/11/4 بادام وون پیونگ سون 3.9 264 به نام خدا در ابتدا اصلا با این کتاب نتوانستم ارتباط برقرار کنم اما بعد از خواندن حدوداً سی درصد از کتاب به دلم نشست مخصوصا پایان کتاب که برایم خوشایند تمام شد علت اینکه یک ستاره کم دادم این بود که از دو بخش 40و41 اصلا خوشم نیامد. «تحقیق کردم و متوجه شدم نشر یوشیتا که ناشر این کتاب هم هست معتبر نیست.» 0 1 یادت باشد... 1403/10/14 کتابخانۀ نیمه شب مت هیگ 4.8 1 به نام خدا کتاب دوست داشتنی بود اما خیلی خوندن اون رو به نوجوانان پیشنهاد نمی کنم و در نهایت برخی جاهایی از کتاب نیازه که به خودمون یاد آوری کنیم که این یک کتاب خارجیه و برخی جاهاش اصلا در مغز ما مسلمون ها و ایرانی ها نمی تونه بگنجه و می تونم بگم به همین دلیل این امتیاز رو بهش دادم بنظرم با توجه به سخت گیری هایی که میشه می شد این کتاب بهتر ویراستاری بشه. «تحقیق کردم و متوجه شدم نشر آوای ماندگار که ناشر این کتاب هم هست معتبر نیست.» 0 1 یادت باشد... 1403/10/5 کرنشا و پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 5.0 1 به نام خدا به نظرم کتاب ساده و قشنگی بود 0 2 یادت باشد... 1403/10/4 نامه های مهدیار به فرمانده فاطمه مسعودی 4.5 2 به نام خدا کتاب بسیار مفید و مختصری بود و به نظرم اطلاعات خوبی درونش نهفته بود. فضایی که برای کتاب طراحی شده بود بسیار دلنشین بود. ممنون از نویسنده کتاب که دغدغه زیبایی داشتند. 0 2