یادداشتهای محمدحسن بهشتی (31) محمدحسن بهشتی 1402/12/2 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 38 حدودا دو یا سه هفته پیش بود که تموم شد. چیزی که انتظار داشتم ! مثل قبل خوب و روان و گیرا؛ اما کمی متفاوت، متفاوت از این جهت که بعضا وقایع بروز و قابل حس شدن بودن. 0 6 محمدحسن بهشتی 1402/6/10 چی شد که اینطوری شد؟ ملیکا ملازاده 0.0 1 صرفا عنوان کتاب رو ملاک قرار بدین ! ■ چی شد که اینطوری شد ؟! پی نوشت : طبق معمول این راهیه برای من که بتونم چیزی شبیه به پست اشتراک گذاری کنم، چون برام قفله. ▪▪▪ داشتم لیست های کتابی که ساختم رو بررسی میکردم که یچیزی نظرم رو جلب کرد ! با خودم گفتم : عه، چرا این اینجوریه ؟ چرا بین این ۵ تا لیست، باید این لیست خاص این تعداد لایک رو داشته باشه ؟! یعنی بخاطر زمانیه که اون لیست رو ساختم ؟ بخاطر اینه که مردم بیشتر اون کتابو خوندن و دوست داشتن ؟ یا نه دلیلش اینه که الگوریتم بهخوان به دلیلی اونو بیشتر به بقیه نشون داده ؟ ° لیست کتابای " جناب آل احمد " !.. میگی اونایی که لایک کردن خونده بودن کتابو ؟! سوال آخر سوالی بود که ذهن من رو بیشتر درگیر کرد.. یعنی دلیل نخونده لایک کردن چی میتونه باشه ؟ شایدم احتمال های دیگهایی هم وجود داره، نمیدونم؛ ولی اینم یه زاویه دیده دیگه !. * عکس از خبرگزاری تسنیم. 4 7 محمدحسن بهشتی 1402/6/10 طراح آدم های غایب محمدعلی بنی اسدی 3.5 1 کتاب جالبی بود،سبک نوو و جدیدی بود برام، هرچند که اینطور کتاباها رو قبلا خونده بودم که یک نوع هنر خاص یا هنر یک شخص خاص رو بررسی کرده باشن؛ ولی این کتاب فرق داشت با همشون، کلا کتابیه که ارزش یبار نگاه کردن رو داره ! دقیقا، نگاه کردن ! چون نزدیک به ۸۰ درصد کتاب تصویره ! من خودم از یه جایی به بعد توضیحات و متن ها رو نخوندم، چون هم با قلم نویسندههاشون ارتباط برقرار نمیکردم و هم اینکه شوق و ذوقم برای دیدن تصویرها نمیزاشت روی متن وقت بزارم و اینطوری شد که کلا کمتر از ۵ ساعت تموم شد، کتابی که ۲۵۶ صفحهایه ! درمورد خود موضوع کتاب چیزی نمیگم که فاشگویی(😆) نکرده باشم؛ اما توصیه میکنم یبارش رو امتحان کنین، دیدین که، کلا ۵ ساعت !. 0 6 محمدحسن بهشتی 1402/4/16 دیوان پروین اعتصامی عبدالعظیم صاعدی 3.9 7 عالی، ینی هرچی بگم از ارزشش کم کردم، مخصوصا چقدر از شعرا به زمان حال هم تعمیم داده میتونن بشن... 0 17 محمدحسن بهشتی 1402/4/16 آینه های ناگهان: گزیده شعرهای 64 - 71 قیصر امین پور 4.2 16 خوب بودا، ولی من به پروین اعتصامی ۵ ستاره میدم :) 0 9 محمدحسن بهشتی 1402/4/14 کنکور ریاضی فیزیک 5.0 1 فقط تموم شدنش خوب بود ، والسلام 😂🚶🏾♂️ تصویر زیر هم داستان زندگی من بعد کنکور رو روایت میکنه؛ 20 18 محمدحسن بهشتی 1402/3/7 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.3 13 کتاب خوبیه، باید حداقل دوبار خونده بشه تا بشه ازش استفاده کرد بنظرم !. درکل همه باید بخوننش ، نیازیه که به شدت حس میشه .. بعضی جاها ممکنه به بدیهیات بر بخورید ، ولی دقت کنید که چون برای شما عادی شدن، باید جلوی چشم بیان تا استفاده از اونها ممکن بشه، شما هم نظرتون رو بعد از خوندن بگین 🐥🍀 4 14 محمدحسن بهشتی 1402/1/27 سفر پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.8 30 حدودا یکسال پیش بود که وقتی فیدیبو رو نصب کردم ، این کتاب جزو کتاب های رایگانش بود ، منم چون رایگان بود، رفتم خوندمش ، و بشدت خوب بود ، البته بیشتر نقاشیاش ، مطلب و متن کتاب زیاد چیز خاصی نداره ، البته که میشه که خود آدم از توش یه معنی بکشه بیرون که بگه ، بَههه عجب مفهومی ، این ضامن ادامه راه بشریته ! ولی زیاد چیز دندونگیری نداره که بشه خیلی ازش تعریف کرد ، این ولی راجع به متنش بود .. نقاشیاش خیلی خوبن ، به طوری که من بعد از چند ماه باز رفتم نقاشیاشو نگاه کردم ، کتابیه که ارزش یبار خوندن داره 🌿 . . حالا چیشد که من الان اومدم اینو معرفیش کردم ؟ یجایی یه تیکه از متن این کتابو گزاشته بودن و من دوباره باهاش مواجه شدم و بعد با خودم گفتم : عه ، اینم کتاب خوبی بودا ، چرا تو بهخوان معرفیش نکنم ؟ که اومدم و اینکارم کردم . 🎈 0 10 محمدحسن بهشتی 1402/1/16 معرفی قدرتمندانه یونس ارنبورگ 0.0 1 یه عالمه تبلیغ کردم برای بهخوان :)) منتظر سرازیری موج عظیمی از کاربران باش بهخوان !⚡💙 راستی، چون من قابلیت پست گزاشتن ندارم زیر این کتاب نوشتم، ربطی به کتاب نداره ؛ دوسِتان 😂🌿 4 29 محمدحسن بهشتی 1401/9/19 خودآزمایی های علوم ترسناک نیک آرنولد 3.9 4 این کتاب رو هم دختر عمم میخوند ، اون فک کنم همهی سریهاش رو هم خوند ، چند سال پیش . من هم با التبع وقتی هیجان اون رو دیدم ، یه قسمت هاییش رو خوندم و خوشم اومد ازش ، هرچند من بقیه سری هاشو به هر دلیلی ، نخوندم ، اما اگر برگردم به اون سن ، حتما تمامیِ سری هاشو میخونم و توصیه میکنم به همه نوجوونا ، و پدر مادرا برای هدیه دادن به نوجوونا ،، با داستان هایِ علمی هم لذت و هم آگاهی هدیه میده .. 7 19 محمدحسن بهشتی 1401/9/13 دنیای معرکه ی تام گیتس لیز پیشون 3.8 19 پسر داییم داشت میخوندش ، منم گرفتم و خوندم ، البته تنها و فقط تنها همون یه جلد رو از همهی سریهاش خوندم ، خییییلی خوب بود ، طنز خوبی داشت و ساده و روان ، و صد درصد جزو کتاب هاییه که باید کودک و خردسال بخونن و نوجوان ، اما ولی برای بزرگسال هم لذت بخشه ، من دوستش داشتم و خوب بود .. 18 29 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 همه چیز به زبان ساده: از دنیای میکروسکوپی یاخته ها تا سفینه های فضایی رندل مانرو 5.0 2 هدیه یه دوست بود به من :) واقعا کتاب خوبیه ، مخصوصا برای نوجوونا که یه عالمه سوال دارن درمورد این چیزا ، من اون موقع که هدیه گرفتم جزو اولین کتاب هایی بود که داشتم و میخوندم ، و اصلا همین کتاب هم اونی بود که باعث شد به کتاب علاقهمند بشم . یه نکته باحالی که داشت و من برام خییلی جالب بود باز شدن و بزرگ شدن برگه ها بود ، یعنی بجای اینکه ساختار مثلا یه موشک رو توی چند تا صفحه و تیکه تیکه پشت سرهم بیان کنه ، توی یه صفحه بزرگ و کامل ، موشک بزرگ رسم شده و با شکل توضیح میده ، این برای من توی اون دوران خیلی چیز عجیب و مافوق تصوری بود ، همین هم خوندنش رو برام جالب کرده بود ، هم فیزیکی ، هم متنی خوب بود .. برای افزایش اطلاعات عمومی نیست و مثل اینطور کتاب ها که پر از آیا میدانید و مطالب علمی و تاریخی شگفت انگیز یا غیره هست هم نیست ؛ بیشتر ساختار مکانیکی بعضی از وسایل پر کاربرد و یا شاخص توی جهان رو مثل دوربین عکاسی ، نیروگاه اتمی ، ماشین ظرف شویی ، بمب هیدروژنی و ... بصورت ساده بیان کرده و ازین جهت نه فقط برای گروه سنی نوجوانان بلکه همهی سنین مناسبه ، حتما بخونین و برای هدیه به بچهها در نظر داشته باشینش :) 0 13 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 خواهر جنجال آفرین راد هوبزینگتون 4.3 3 اولین کتابی بود که توی ژانر جنایی خوندم ، بسیار لذت بخش و مجذوب کننده ، طوری که من مجبور شدم سه روز پشت سر هم مدت زمانِ زیادی رو صرف خوندن این کتاب کنم تا بفهمم ، بقیه ماجرا چی میشه.. 0 7 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 دلدار و دل باخته ژرژ ساند 3.1 2 این هم کتاب خوبی توی حیطه عشق و دوست داشتن و اینهاست و من ازش خوشم اومد و توصیه میکنم .. علاوه بر تمامیت داستان که حول عشق میچرخه ولی تم داستانی کتاب هم خوب و لذت بخشه . با فرهنگ ما همخونی نداره اما میتونه کاملا منطبق بشه . 0 5 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 جستارهایی در باب عشق آلن دوباتن 3.7 34 باید خوندش ، این هم جزو کتاب هایِ خوبی بود که خوندم ، دیدگاه های روانشناسی من باب عشق در قالب داستان زندگی روزمره جناب آلن دوباتن بیان شده و اونها رو قابل فهم تر کرده ؛ من ترجمه خانم گلی امامی رو خوندم ولی نه این انتشاراتی !! 0 4 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 مزرعه حیوانات جورج اورول 4.3 302 این هم کتابیه که باید حداقل یبار خوندش ، البته دوبار خوندنش هم ضرر نداره بلکه مستحبه و ۳ بارش دیگ وقت تلف کردنه و جایز نیست ، نظرِ منه این البته . 0 6 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 قصه های امیرعلی جلد 4 امیرعلی نبویان 4.3 11 جلد یک و دو سه و این یکی یعنی چهار رو بخونین ، خوووووووبه خییییییییلی .. جلد یکشو دادم به یکی که بخونه ، هنوز پس نداده ، عاقا اگ میبینی این پیامو بیا بدش کتاب منو پس 😭😂 0 6 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 کان لم یکن امیرعلی نبویان 3.5 13 کتاب طنز یعنی این ، این هم جزو کتاب های آخر عمریمه ، البته شاید هم من زیاد با قلم جناب نبویان ارتباط میگیرم ، ولی دیگ توی رادیو هفت که من نبودم ، هرچند رادیو هفت برا قصههای امیرعلی بود نه کانلم یکن (:. 0 5 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 قصه های امیرعلی جلد 1 امیرعلی نبویان 4.2 27 چقد خوب بود این کتاب ، چقد خوبه ، حتما حتما بخونین ، از جلد یک تا جلد چهارشو ، حتما بخونین ، من دوست داشتم .. البته این انتشاراتی رو نگرفتم من !. جدا جدا ، چهار جلد ، نشر نقش و نگار ، نسخه چاپی 0 7 محمدحسن بهشتی 1401/9/7 ارزیابی شتابزده جلال آل احمد 3.6 5 زنِ زیادی ، خسی در میقات ، غربزدگی ، سنگی بر گور و کتاب های دیگهای که منصوب به جناب آل احمد هستند رو بشدّت توصیه میکنم ، ارزیابی شتاب زده اولین کتابی بود که از ایشون خوندم ( نسخه چاپی) و چنان مجذوب سبک نوشتار خاص ایشون شدم که شروع به خوندنِ بقیه آثارشون کردم ؛ هرچند هنوز همهاش را نخوندم و در پی مرتفع کردن این کار هم هستم ولی شما رو به این توصیه میکنم حتما ، که بخونین و یاد بگیرین و لذت ، مهم تر از همهاش لذت ببرین :) 0 3