محمدحسن بهشتی

محمدحسن بهشتی

@mmdhasanbeheshti

18 دنبال شده

46 دنبال کننده

            چجوری خودم رو تویِ چند خط خلاصه کنم ؟! 

من که نمیتونم ، شما رو نمی‌دونم ..
امّا در حد چند کلمه؛

- کتاب هایی که بنظرم خوب بیان و به شما هم بخوام  پیشنهاد کنم رو در قالب یک مجموعه کتاب به اشتراک میزارم..


 هر کتابی  ارزش یبار خوندن رو داره ولی ،
کتابی ارزشمنده که ادم بخواد چند بار دیگه هم اونو بخونه ..

عکس پروفایلم (نمایه من) هم اصلا شبیه خودم نیست ، همینجوری دوستش داشتم گزاشتم :")
          
@mmdhasanbeheshti
@mmdhasanbeheshti

یادداشت‌ها

نمایش همه

7

                هدیه یه دوست بود به من :)
واقعا کتاب خوبیه ، مخصوصا برای نوجوونا که یه عالمه سوال دارن درمورد این چیزا ، من اون موقع که هدیه گرفتم جزو اولین کتاب هایی بود که داشتم و میخوندم ، و اصلا همین کتاب هم اونی بود که باعث شد به کتاب علاقه‌مند بشم .
یه نکته باحالی که داشت و من برام خییلی جالب بود  باز شدن و بزرگ شدن برگه ها بود ، یعنی بجای اینکه ساختار مثلا یه موشک رو توی چند تا صفحه و تیکه تیکه پشت سرهم بیان کنه ، توی یه صفحه بزرگ و کامل ، موشک بزرگ رسم شده و با شکل توضیح میده ، این برای من توی اون دوران خیلی چیز عجیب و مافوق تصوری بود ، همین هم خوندنش رو برام جالب کرده بود ، هم فیزیکی ، هم متنی خوب بود ..
برای افزایش اطلاعات عمومی نیست و مثل اینطور کتاب ها که پر از آیا میدانید و مطالب علمی و تاریخی شگفت انگیز یا غیره هست هم نیست ؛
بیشتر ساختار مکانیکی بعضی از وسایل پر کاربرد و یا شاخص توی جهان رو مثل دوربین عکاسی ، نیروگاه اتمی ، ماشین ظرف شویی ، بمب هیدروژنی  و ...  بصورت ساده بیان کرده  و ازین جهت نه فقط برای گروه سنی نوجوانان بلکه همه‌ی سنین مناسبه ، حتما بخونین و برای هدیه به بچه‌ها در نظر داشته باشینش :)
        

13

باشگاه‌ها

ادب الهی

280 عضو

ادب الهی: تادیب نفس به معنی الاعم

دورۀ فعال

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌های کتاب

برگ اضافی: یادداشت هایی از شرق تا غربسه رنگ: غذانوشت های سفر ایتالیامارک  و پلو: مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها

سفرنامه هایی که حتما باید خوند 🍭

9 کتاب

مجموعه ای از کتاب هایِ جناب منصور ضابطیان(درمورد خود ایشون ویکی پدیا بهتر از من توضیح میده ، پس اگه نمیشناسینشون برین اونجا یه سر بزنید.. ) که درمورد سفرهایی هستند که ایشون به خارج از ایران داشتند ؛ علاوه بر لذتی که خوندنِ خود کتاب و قلم جذاب آقای ضابطیان و شنیدن ماجراها داره ، این حس مواجه شدن با فرهنگ ها و عقاید جدید دیگر کشورها هم دارای اهمیت ویژه‌ای هست که معمولا توی هر کتابی نمیشه تجربش کرد . درکل اینطوری بگم که ؛ برای حداقل یبار هم که شده باید این کتاب ها رو خوند .. برای شروع و حس کردن جو کتاب ها من خودم کتاب هایِ " سه رنگ " و " برگ اضافی " رو پیشنهاد میکنم ، برگ اضافی رو به این علت که درمورد کشورِ خاصی نیست و مجموعه روایت‌های خیلی جالب از سفرهای مختلف ایشون به جاهای متفاوت از هم هست و میتونه شما رو با میزان مهارت نویسنده و سبکش آشنا کنه که اگر دوست داشتین به بقیه جلدها هم سر بزنین ، اما سه رنگ رو به این دلیل گفتم که در مورد ایتالیا بود (:..

31

بریده‌های کتاب

25

فعالیت‌ها

13

23

بریدۀ کتاب

صفحۀ 1

قسمتی از کتاب : کم عمقها: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار طی چند سال اخیر همیشه این حس ناخوشایند را داشته ام که انگار کسی یا چیزی با مغز من ور می رود، نقشه مدارهای عصبی ام را بازسازی و حافظه ام را دوباره برنامه نویسی می کند. البته، ذهنم از دست نمی رود تا جایی که فعلا میدانم - اما در حال تغییر است. دیگر به سیاق گذشته فکر نمی کنم. این حس غریب بیشتر حین مطالعه به من دست می دهد. پیشتر، غرق شدن در کتاب یا مقاله ای بلند برایم آسان بود. ذهنم درگیر پیچش های روایت یا چرخشهای بحث میشد و می توانستم ساعت ها در درازای یک نوشته پرسه بزنم. اما دیگر این طور نیستم. اکنون تمرکزم بعد از دو یا سه صفحه از بین می رود. بی قرار می شوم، سر نخ را گم می کنم و دنبال کار دیگری برای انجام دادن می گردم. مثل این است که باید دایما ذهن خودسرم را سر متن برگردانم. مطالعه عمیقی که قبلا به صورت طبیعی به سراغم می آمد، الان به یک چالش تبدیل شده است. در ابتدا به نظرم آمد که شاید من گمراه یا منزوی شده باشم. اما گمان نمیکنم این طور باشد، چون وقتی مشکلاتم در مورد مطالعه را با دوستانم در میان می گذارم، می گویند که آنها هم از همین مصیبت رنج می برند. هر چه بیشتر از وب استفاده می کنند، برای متمرکز ماندن روی یک متن بلند، با چالش بیشتری مواجهند. بعضی شان حتی نگرانند که شاید به پریشان فکری مزمن دچار شده باشند! چند نفر از وبلاگ نویس هایی هم که نوشته های شان را می خوانم، به همین پدیده اشاره کرده اند. اسکات کارپ، که پیشتر برای ایک مجله کار می کرد، ولی الان وبلاگی در باب رسانه های برخط دارد، اعتراف می کند که دیگر اصلا کتاب نمی خواند. او در وبلاگش می نویسد «رشته اصلی من در دانشکده ادبیات بود و خوره کتاب خوانی بودم. اما چه شد؟» و خودش در مورد پاسخ سوالش گمانه می زند: «شاید دلیل این که بیشتر مطالعه ام را روی وب انجام می دهم، به این خاطر نباشد که شیوه مطالعه ام عوض شده چون دنبال راحتی در مطالعه هستم بلکه از این جهت باشد که شیوه تفکرم تغییر کرده است.»"

7

122

21