یادداشتهای مهدی هدایت (116) مهدی هدایت 1404/1/4 مرشد و مارگاریتا میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 4.1 95 با اینکه یک شاهکاره ولی نه اونقدر که ازش تعریف میشه یا شاید به احتمال زیاد من اونقدر که باید نفهمیدمش 0 2 مهدی هدایت 1404/1/4 زنان نامرئی: افشای سوگیری دادهها در دنیایی طراحی شده برای مردان کارولین کریادو پرز 3.8 15 فقط یک زن حق داره در مورد این کتاب نظر بده 0 1 مهدی هدایت 1404/1/4 قدرت بیقدرتان واتسلاف هاول 3.8 31 از بهترین کتاب ها در وصف اقمار شوروی 0 2 مهدی هدایت 1403/10/22 هابیت یا " آنجا و بازگشت دوباره" جی. آر. آر. تالکین 4.3 51 تالکین به شدن عالیه توصیه میکنم حتما بخوانید جزییات به شدت جذاب و داستانی به شدت گیرا 0 5 مهدی هدایت 1403/10/18 کاغذین جامه: آیین نگارش، لایحه قضایی حسن جعفری تبار 5.0 1 مثل همه کتابهای دکتر جعفری تبار که قبلاً خوندم عالی و جامع و باحال بود به شدت به درد وکلا میخوره و به شدت توصیه میکنم به خواندنش توسط وکلای محترم و هر کسی که میخواد یک لایحه خوب حقوقی بنویسه 0 1 مهدی هدایت 1403/10/15 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.9 48 کتاب جالبی بود بدون آشنایی با تاریخ فلسفه به سمتش رفتن اشتباهه ولی نکات جالبی هم از زندگی و هم از فلسفه عده ای فلاسفه میگه که بسیار خواندنی و جذابه اولین کتابی بود که از دوباتن خوندم و بسیار جذاب بود رویکرد های فلسفی به ماجراهای زندگی و بولد کردن قسمتی از زندگی و فلسفه هر فیلسوف واقعا هیجان انگیزه و دلیلی برای ادامه راه بهت میده 0 3 مهدی هدایت 1403/10/15 مبل جادوئی شروین وکیلی 3.3 3 من به عنوان اولین کتاب شروین وکیلی خوندم به نظرم باید خیلی جالب تر میبود وصف خودشون رو خیلی شنیده بودم ولی خب این کتاب تا امیدم کرد کتاب دیگری حتما ازشون میخونم و اگر اون هم نا امیدم کنه دیگ نمیخونم ازشون😅 0 4 مهدی هدایت 1403/10/4 عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 41 طنز بود ولی بیشتر مورد توجه کسایی که خارج رو تجربه کردن میخوره ک فضا رو درک کنند 0 4 مهدی هدایت 1403/10/2 مقدمات مشروطه خواهی: آشنایی ایرانیان با مفاهیم حقوقی در عصر قاجار فردین مرادخانی 4.5 1 دکتر مرادخانی به شدت آدم باسواد و مسلط بر بحثی است که دیدگاه های چند طرف دعوا را رعایت کرده و همه اسراف را دیده و به درستی پاسخ میدهد نگارش کتابی در این حجم و در این موضوع بسیار جسورانه است و خواندن سری کتاب های مشروطه ایشان بر هر دانشجوی حقوق عمومی واجب 0 2 مهدی هدایت 1403/9/25 مسئله مرگ و زندگی مریلین یالوم 4.0 14 به نظر واقعا کتاب جالب و عمیقی بود یکی از ترس های هر زوج عاشقی رو مطرح میکنه و برای اونروز آماده میشی شاید فکر کردن بهش سخت باشه واقعا ولی بالاخره میاد واقعا به موقع بمیرید کما اینکه نیچه همچین اعتقادی داره 0 2 مهدی هدایت 1403/6/5 خوانش حقوقی از انقلاب مشروطه ایران (تاریخ مفاهیم و نهادهای حقوق عمومی در ایران) فردین مرادخانی 5.0 1 بسیار کتاب جذاب و گیرا برای درک مفاهیم حقوق عمومی من جمله مشروطیت بسیار کمک میکنه و بر هر کسی که علاقه داره به حقوق عمومی واجبه خوندنش 0 7 مهدی هدایت 1403/5/25 ز گفتار دهقان ...: شاهنامه فردوسی به نظم و نثر اقبال یغمایی 5.0 2 تبدیل نظم به نثر توسط آقای اقبال یغمایی عزیز بسیار جالب اگر حوصله نظم رو ندارید و فقط میخواید گه گداری نظم بخونید 0 1 مهدی هدایت 1403/5/25 سرودهای زرتشت: گات ها بزرگمهر کیانی 5.0 1 قسمتی از اوستا از زبان خود اشوزردشت 0 1 مهدی هدایت 1403/5/25 سال بلوا عباس معروفی 4.1 133 رمانی به دست جذاب و دوست داشتنی اگر غرور و تعصب رو دوست دارید حتما این رو بخونید 0 3 مهدی هدایت 1403/5/25 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 325 بهترین کتاب عباس معروفی 0 1 مهدی هدایت 1403/5/25 1984 جورج اورول 4.2 169 یکی از بهترین رمان های قرن معاصر جلد دوم قلعه حیوانات وقتی که حکومت مستقر شده 0 1 مهدی هدایت 1403/5/24 کیمیای «ملت عشق» نساء رجب زادگان 3.0 1 بسیار جذاب و به یاد ماندنی 0 1 مهدی هدایت 1403/5/24 قضا و مزاح (طنز و نکته در مسائل قضائی، سیاسی و اجتماعی) بهمن کشاورز 4.0 1 داستان های طنز جمع آوری شده توسط آقای کشاورز بسیار جذاب و خواندنی 0 0 مهدی هدایت 1403/5/24 چرند پرند دهخدا علی اکبر دهخدا 3.8 11 از بهترین نوشته های طنز کشور با حال و هوای مشروطه آشنا خواهید شد به زبان طنز 0 0 مهدی هدایت 1403/5/24 بچه هایمان به ما چه می آموزند؟ درس هایی درباره لذت زندگی، عشق و هشیاری پیرو فروچی 4.0 5 کتابی به شدت عجیب برای هر کسی که با کودک سر و کار داره نگاهی عجیب و جالب به بحث رفتار کودکان و فلسفه اون 0 0