یادداشت‌های ;Mason (17)

دیروز

تموم شد.
اولین سه گانه‌ی ایرانی که خوندم.
به کل این مجموعه امتیاز چهار میدم. برای تمام پستی و بلندی های که داشت. کتاب بی‌نقصی نبود، اما محتوای داستان، جریان داستان، دوستی و دشمنی، روابط میون شخصیت‌ها، زیبا بود.
حقیقتا توقع این پایان داستان رو داشتم و این باعث شد از پایان این مجموعه لذت ببرم و خواسته ام رو برآورده کنه. پایانی برای من شد به یاد ماندنی.
اما حالا، یه مشکلاتی هست.
آخر داستان همچنان سوالاتی باقی گذاشت. هدف نویسنده از اینکار مشخص نیست! شاید می‌خواسته اگه به یاد موندنی نشد، کاری بکنه که توی ذهن سوالات حک بشن.
نیاز دارم به سوالاتم برسم. چی به سر مهرشید اومد. داستان هورسا و پروانه. جریان رایان. زنده موندن بهراد. چه چیزی به سر بهراد میاد. اون جادوگر کی بود. اون هیولا چه شکلی بود. سپهر رو چه بلایی سرش اومد. دلیل دقیق رفتار داریو.
میشه گفت اگه ضمیمه‌ای پیدا بشه که این سوالات رو جمع و جور کنه عالی تر میشه. شاید کتابی دیگه توی همین سرزمین، اما با داستانی دیگه.
من از نویسنده و قدرت نوشتنش متشکرم. زیبا بود و از خوندنش با اینکه طول کشید لذت بردم!
اما دوست دارم به جواب سوال هام برسم.

1403/2/11

1402/12/29

این جلد، ترکیبی از تمام جلد های قبلی بود. نفس‌گیر بود. دو ثانیه نیازمند استراحتی حمله‌ی آدم‌کش ها امون نمی‌داد!
و سر آخرین تصمیم بنجامین در آخرش کلی ذوق کردم:)! مگه می‌شد گزینه‌ی ساده زندگی کردن رو انتخاب کنه؟...
و مهم‌ترین چیزی که از این جلد یاد گرفتم، این بود که... واقعا ″همه چیز در اینترنت واقعی نیست. حقایق از دروغ گاهی قابل تشخیص نیستن″ و جدی آدمایی که درکشون نمی‌تونیم گاهی بکنیم... همون طرفدار های تئوری توطئه!

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.