یادداشتهای mahoor (12) mahoor 9 ساعت پیش خردم کن طاهره مافی 4.0 188 کتاب خوبی بود ولی خب نمی دونم چرا زیاد توی داستان غرق نمی شدم... به نظرم گاهی اوقات بعضی چیزاش با عقل جور در نمیومد هنوز خیلی چیزا هست که ما ازش چیزی نمی دونیم ولی من یه چیزیو خوب می دونم اینکه از وارنر متنفرمممم من خودم ناتوان و بیتشر دوست داشتم... 0 0 mahoor دیروز خردم کن جلد 1 طاهره مافی 4.0 188 کتاب خوبی بود ولی خب نمی دونم چرا زیاد توی داستان غرق نمی شدم... به نظرم گاهی اوقات بعضی چیزاش با عقل جور در نمیومد هنوز خیلی چیزا هست که ما ازش چیزی نمی دونسم ولی من یه چیزیو خوب می دونم اینکه از وارنر متنفرمممم من خودم ناتوان و بیتشر دوست داشتم... 0 1 mahoor 2 روز پیش شاهد خاموش آگاتا کریستی 4.1 2 وای اصلا باورم نمی شد تمام مدت من مجرم رو اشتباه حدس می زدم... اصلا وقتی فهمی مجرم کیه واقعا کف کردم عالییی بود خیلیی خوب بود 0 0 mahoor 2 روز پیش شبیه مریم اکرم صادقی 3.9 51 کتاب خیلی قشنگی بود... فقط من یه مشکلی که با داستان داشتم این بود که ژانر کتاب زندگی نامه داستانی هست و من نمی دونستم چقدر از کتاب واقعی هست و چقدر از ذهن نویسنده... 0 0 mahoor 5 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 208 این کتاب فوق العاده است داستان دختری که تلاش می کند زنده بماند و داستان پسری که سالهای سال است فقط به او یاد داده اند آدم بکشد و یک عشق ممنوعه... کتابی که غرق او خواهید شد و همراه پیدین آزمون هارا پشت سر می گذارید و شاهد تلاش های او برای زنده ماندن خواهید بود...! 0 2 mahoor 5 روز پیش Coraline (کورالین) Neil Gaiman 3.8 5 جذاب بود قدم به قدم با کورالین پیش می رفتیم.... 0 2 mahoor 5 روز پیش کتابخانه نیمه شب 3.9 100 راستش با کتاب اصلا حال نکردم... 0 0 mahoor 5 روز پیش سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 524 قلم نویسنده خیلی زیبا بود فقط گاهی اوقات که راوی کتاب عوض می شد خواننده دیر متوجه می شد بخاطر همین یه ستاره کم دادم ولی داستان فوق العاده بود واقعا شاهکار بود 0 0 mahoor 6 روز پیش آنی شرلی (هشت جلدی) لوسی مود مونتگمری 4.8 15 این 8 جلد و اگر نخونی واقعا یه چیز معرکه رو از دست دادی همیشه وقتی اسم کتاب آن شرلی میومد می گفتم تکراریه و من که فیلمش و دیدم... تا اینکه با این مجموعه کتاب آشنا شدم و مجموعه رو خوندم ، وقتی بچه بودم و فیلمش و دیدم همیشه فکر می کردم بعد از اینکه با گیلبرت ازدواج کرد چی میشه... و حالا به جواب سوالام رسیدم فکر کنم الان حدود 3 سال از خوندن این مجموعه می گذره و من هنوز گاهی اوقات کتاب ها رو برمیدارم و بعضی از جاهای کتاب رو دوباره می خونم چون انگار من با خانواده آنشرلی زندگی کردم... قلم ال .ام مونتگمری رو دوست دارم با اینکه گاهی اوقات توصیفات کتاب زیاد میشه ولی واقعا وقتی آنه شاد هست شادی تا ته قلب من هم ورود می کنه و وقتی ناراحته نزدیکه اشک منم دربیاد آدم لذت خوندن کتاب کلاسیک رو باهمچین کتابی می بره کتابی که دنیای ساده و زیبایی داره.... 9 34 mahoor 6 روز پیش کتاب دزد مارکوس زوساک 4.0 76 نمی دونم واقعا چه کلمه ای رو باید برای وصف این کتاب به کار برد این کتاب یه شاهکار بود... مرگ به خوبی داستان رو روایت کرده بود و داستان پایان غیر منتظره ای داشت ... قطعا داستانی که ار زبان مرگ باشه جذابه... 0 2 mahoor 6 روز پیش پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 204 روایتی زیبا از تاریخ بود... واقعا ارزش خوندن رو داشت... 0 2 mahoor 6 روز پیش چهار غول بزرگ آگاتا کریستی 4.0 12 کتاب در کل خوب بود نمی شد بفهمی قاتل کیه ادمو به وجد میاورد ولی اونجاش که هرکول الکی مرد مثل شرلوک هلمز شده بود و اینجاش کمی تکراری بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 7