یادداشتهای Sarina🧚♀️✨️ (47) Sarina🧚♀️✨️ 4 ساعت پیش کشتن یک پادشاهی الکساندر کریستو 4.1 17 داستان جدید و خاصی داشت کاش پایانشو یکمبیشتر باز میکرد ولی در کل قشنگ بود 0 7 Sarina🧚♀️✨️ 2 روز پیش نفرت بازی سالی تورن 3.5 14 خیلی ذوق داشتم که بخونمش ولی اصلا کشش و جذابیتی نداشت و سرش ریدینگ اسلامپ شدم و طول کشید تا تمومش کنم در کل معمولی بود ولی اگه پی دی اف بدون سانسورشو بخونین بهتره تا اینکه برای این کتاب هزینه کنین و خیلیم سانسور داشت عملا کل داستان در کل اگه به عقب برگردم نمیخرمش 0 13 Sarina🧚♀️✨️ 6 روز پیش بخش دی فریدا مک فادن 4.3 465 خب این کتابو چند ساعته خوندم و تمومش کردم ولی بنظرم زیاد جالب نبود. از شخصیت ساده لوح و زودباور ایمی و اینکه همش به خودش شک داشت و حتی نمیتونست درست فکر کنه، در کل بنظرم شخصیت نسبتا رومخی بود. و کل کتاب که ۲۶۰ صفحه باشه فقط ۴۰ صفحه ی آخر یکم هیجانی و جالب شد وگرنه کل کتاب هیچ هیجانی نداشت و فقط همینجوری میخوندم که ببینم چی میشه. دلم برای کمرون و مری سوخت... مخصوصا کمرون. و راجب صفحه ی آخر کتاب ایمی یجورایی یه روانیی ترسناک و مظلوم طور بود نه؟ بهترین و دوست داشتنی ترین شخصیت کتاب ویل بود. و در آخر خوشحالم که پی دی افشو خوندم و برای کتابش هزینه نکردم . 0 19 Sarina🧚♀️✨️ 7 روز پیش دسته چهارم ربکا یاروس 4.6 102 یکی از جذابترین و قشنگ ترین کتابایی بود که خوندم. جزو کتابای مورد علاقم شدد. از زیدن جذاببب و اژدهاهای خفن تا داستان خاص و فوق العاده. روند داستان تا ۲۰۰ ص اول یکم کنده ولی بعدش خوب میشه اخرای کتاب اتفاقای زیادی میفته...ولی بازم میگم خیلی خاص و دوست داشتنی بود برام (یه تیکه از روحم شد) و پیشنهادش میکنم. 0 24 Sarina🧚♀️✨️ 1404/6/15 The Fall Risk: A Short Story Abby Jimenez 3.0 1 یه داستان کوتاه ۸۰ صفحه ای ولی خوشم اومد بانمک و گوگولی بود 0 23 Sarina🧚♀️✨️ 1404/6/14 My dark romeo Parker S. Huntington, L.J. Shen 1.5 1 مزخرف کامللل. واقعا چجوری اینجور کتابارو تبلیغ میکنن و اینقدر معروفه. واقعا مزخرف بود از هدف و رویای پوچ شخصیت اصلی دختر بگیر تا کلیشه و کل کتاب. هیچ داستانو هدفی نداشت در واقع . پیشنهاد نمیکنم 0 19 Sarina🧚♀️✨️ 1404/6/10 تراویس میا شریدن 4.4 5 در واقع یجورایی جلد دوم صدای آرچره ولی داستان برادر ناتنی آرچر یعنی تراویس همون رئیس پلیس. قشنگ بود دوستش داشتم و با اینکه تو صدای آرچر از تراویس بدم میومد نظرم راجبش عوض شد و در کل قشنگ بود و یکی از چیزهایی که خیلی راجبش دوست داشتم این بود که بیشتر داستان از زبان شخصیت اصلی مرد روایت میشد و خب این خیلی باحال و جذابش میکرد 0 12 Sarina🧚♀️✨️ 1404/6/6 در بزم آتش کاترین سنتر 3.1 2 خب عاشقانه ی خیلی زیادی نداشت ولی من واقعا دوستش داشتم حس و وایب خوبی داشت و قشنگ بود و یجورایی حالمو خوب و خوندنش حس خوبی بهم داد. 0 13 Sarina🧚♀️✨️ 1404/6/2 تاج شکسته ویکتوریا اویارد 3.8 1 خب این مجموعه هم تموم شد و با تمام خوبی ها و بدی هاش دوستش داشتم و دارم. داستان خوبی داشت و شاید بعضی جاها الکی طولانی بود و نقطه ضعف هایی هم داشت ولی بازم واقعا قشنگ بود. این جلد درواقع سرنوشت شخصیتا و داستان رو نشون میده و درواقع داستانو کامل میکنه. با تموم کردن این مجموعه یه حسی دارم دقیق نمیدونم چه حسیه و توضیحش سخته اما یکم حس تهی بودن داره در کل دوستش داشتم و دلم براش تنگ میشه. 0 24 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/30 طوفان جنگ ویکتوریا آویارد 4.6 4 هوفف بالاخره تموم شد. این جلد خیلی طولانی بود و بنظرم الکی این همه کش و طولانیش کرده بود و اولای کتاب کشش و هیجان زیادی نداشت که سریع بخونم و ببینم چی میشه برای همین خوندنش و تموم کردنش یکم اذیت کننده بود. هنوز یک جلد دیگه مونده که داستانو کامل کنه و نظرم راجب این جلد، نمیدونم واقعا در کل مجموعه قشنگیه و داستانشو دوست دارم فقط بنظرم این جلد هیجان زیادی نداشت و یکم خسته کننده بود 0 23 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/18 شمشیر شیشه ای ویکتوریا اویارد 4.4 6 خیلییییی خفن بود واقعا دارم عاشق این مجموعه میشم داستان باحالی داره. از شخصیتای قوی خوشم میاد مخصوصا شخصیتای زن قوی. در کل خوشم اومد امیدوارم تا آخر مجموعه نظرمعوض نشه 0 21 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/13 ملکه سرخ ویکتوریا آویارد 4.4 15 باحال بود و داستان خوبی داره ولی خب یکم حرص دراره اما قشنگه 0 18 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/4 پادشاه پریان: ملکه پوشالی جلد 3 هالی بلک 4.6 81 خب من اینمجموعه رو پی دی افشو خوندم و بخوام نظر کلی رو بگم یکی از چیزایی که دوست داشتم باشه اینبود که کاش داستان رو از زاویه دید کاردن هم می دیدیم یا حداقل افکارشو و اینکه بنظرم کاردن به عنوان شخصیت اصلی مرد یکم ضعیف بود کاش حداقل یکم پر قدرت تر بود من یکم حس ضعیف بودن ازش گرفتم به عنوان یه کتاب در ژانر فانتزی خوب بود ولی جزو رومنس یا عاشقانه نمیشه قرار دادش چون بیشتر فانتزی بود و اون وسطا یکمم اومده بود عاشقانه گذاشته بود وگرنه چیزی نبود از این نظر که بگیم خیلی عاشقانست و اینکه دلیل این همه معروف بودنشو نمیدونم اره قشنگ و نسبتا خوببود اما فکر نمیکنم انقدر که معروف شده خوببوده باشه 4 20 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/2 پادشاه پریان: پادشاه پلید جلد 2 هالی بلک 4.5 69 این جلدو از جلد قبلی بیشتر دوست داشتم و جذاب تر بود البته حرص درار هم بود مخصوصا ترین و کاری که کاردن کرد اما بازم قشنگ بود 1 25 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/1 خواهران گم شده (پادشاه پریان 1/5) هالی بلک 3.6 46 خدایا ترین خیلی رو مخ و احمقه و به شدت خودخواه. به خاطر یه پسری که حتی پسره عاشقشم نیست و دوستشم نداره به خواهرش که از گوشت و خونشه خیانت کنه. و مطمئنا بعدا پشیمون میشه اما خیلیییی رومخه. ترین احمق 2 13 Sarina🧚♀️✨️ 1404/5/1 پادشاه پریان: شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.3 133 خب این جلد عاشقانه ای نداشت درواقع شاید خیلییی کم و داستان تازه در آخر کتاب شروع به جالب شدن میشه در کل بد نبود فکر کنم جلد دو رو بیشتر دوست داشته باشم. 0 15 Sarina🧚♀️✨️ 1404/4/30 بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.5 91 کای واقعا شخصیت دوست داشتنی و جذابیه. داستان واقعا داره جالب میشه و در کل دوستش داشتم و قشنگه بی صبرانه منتظر جلد بعدیم و پیشنهادش میکنم 0 16 Sarina🧚♀️✨️ 1404/4/26 ناتوان لورن رابرتس 4.3 185 قشنگ بود دوستش داشتم 0 11 Sarina🧚♀️✨️ 1404/4/18 دروغ پیچیده 3.9 1 خب اون کشش و جذابیت و نداشت که هی بخوام زود بخونم ببینم چی میشه برای همین تموم کردنش طول کشید کلا بخوام نظرمو راجب این مجموعه بگم اینه که داستاناش قابل پیشبینی بودن تو همشون دخترای نسبتا خوب و مردای خطرناک که به عشق اعتقادی ندارن و حالا بعد یه سری وقت گذروندن باهم و یه سری مشکلات بهم میرسیدن در کل اونقدر که این مجموعه معروف شده بنظرم ارزششو نداشت برای وقت پر کنی و خوندن خوب بود داستاناشم بد نبود ولی کلیشه زیاد داشت در کل بد نبود بستگی به سلیقه داره که من حس خاصی بهش ندارم معمولی رو به پایین 0 19 Sarina🧚♀️✨️ 1404/4/10 Twisted Hate آنا هوانگ 3.4 5 خب این جلد و از جلد قبلی بیشتر دوست داشتم احتمالا. کلا این مجموعه اونقدر که معروف شده خاص نیست معمولیه ولی در کل خوب بود 0 9