یادداشتهای پناهنده ی کلمات ✨💙 (148) پناهنده ی کلمات ✨💙 7 روز پیش کتاب دوست ها طناز فروهر 4.0 1 این کتاب یجورایی خیلی شبیه به "کتاب ساحلی" و یه جاهاییش هم شبیه کتاب" یاد او " بود و در کل برام خیلی دوست داشتنی بود، مخصوصا اینکه به شدت وایب روز های تابستون و آرامش و حس خوب می داد و چیزی که تو این وضعیت به شدت لازمش داشتم 😭✨💕خیلی نازنازی و دوست داشتنیه✨ چه نورا استیونز و چه نادین وینترفل به شدت مورد علاقه هستن و شخصیت جذاب داستان هم که چارلی لاسترا 😂🧁 0 1 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/4/7 بیداری افسونگر راشل برگ 5.0 1 خب این کتاب خیلی عجیب بود، از اونجایی که هیچ خلاصه ای ازش نبود و فقط بخشی از کتاب رو نوشته بود برای خوندنش دو دل بودم، خیلی قابل لمس شروع شد و یه شروع آرومی داشت تا اینکه به نقطه ی اوج خودش رسید و کلا داستان اصلی شکل گرفت، با همه ی فراز و فرودش خودش رو تونست تو قلبم جا کنه ✨💕😂 0 2 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/4/6 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 184 نمیدونم این کتاب عجیب بود ، یه حالت گنگی داشت برام که تا آخر به همون حالت موند، اگه بخوام ازش حرف بزنم کلمه ای براش ندارم ولی همین که با چند تا از دوستام خوندمش برام متفاوت تر از کتابای دیگه کرد 💕✨ 0 3 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/25 سباستین و ترول فردریک بکمن 4.0 16 یه کتاب کوچولو و نازنازی، با اینکه با کتابای کوتاه خیلی کنار نمیام تو این وضعیت که تمرکز کافی برای خوندن کتابای دیگه رو نداشتم این خیلی کمکم کرد 🥹✨ به شدت دوست داشتنی و نازه! 💕 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/25 Michael Vey 10: the Colony جلد 10 ریچارد پل ایوانز 5.0 1 این جلد با همه ی سختی های خوندنش ارزشش رو داشت ✨ماجراهای عجیب و دوست داشتنی و در آخر هم یه پایان فوق العاده، انقدر پایانش رو دوست دارم که... :) فکر کنم تو این شرایط بهترین چیز بود برام که یکم از فکر و خیال و اتفاقای دور و برم دور بشم ✨ این مجموعه تا همیشه قلب من رو داره :) 💙✨ 0 3 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/19 کتاب قانون الجن: راهنمایی برای طرف داران مایکل وی ریچارد پل اونز 3.0 4 خب این کتاب، اطلاعاتش چیزی نبود که ندونم ولی آشنا شدن با طرز تفکر هتچ و نحوه ی نوشتن این کتاب برام بامزه بود، چون اگه اشتباه نکنم این همون کتابیه که به نگهبان های نیروگاه های استارسوس داده می شده تا بهش قسم بخورن و بعد دستوراتش رو تمام و کمال اجرا کنند 😂✨ جالب بود برام 💙 0 5 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/18 مایکل وی 9 خائن جلد 9 ریچارد پل اونز 4.8 8 یه ماجراجویی دیگه با بچه های الکترو کلن 😂✨👌خب همچنان مثل جلد های قبل دوست داشتنی بود برام، فقط اینکه فکر می کردم این جلد آخریشه و از پایانش نا امید شدم چون هنوز خیلی سوال مونده و داشت غم من رو می گرفت که فهمیدم یه جلد دیگه داره 😂✨خلاصه اینکه تا اینجا این مجموعه واقعا تونسته من رو با خودش همراه کنه و دیگه هر کدوم از این بچه ها مثل دوست های نزدیک خودمن😭✨امیدوارم پایانش همونجوری که می خوام باشه :) بریم ببینیم تو جلد بعدی چخبره 😂💕 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/14 مایکل وی ؛ انگل ریچارد پل اونز 4.4 9 اوه خب اگه از قبل نمی دونستم که این مجموعه دقیقا چند تا جلد داره فکر می کردم تو جلد پیش همه چیز تموم شده 😂ولی خب تو این جلد شاهد بازگشت پر قدرت الکترو کلن بودیم و اتفاقات دیگه... این جلد رو هم دوست داشتم ولی دلم نمی خواد به این زودی جلد آخر رو شروع کنم که تموم بشه 😭😂انقدر به الکترو کلن احساس نزدیکی می کنم که حس می کنم منم عضوی از گروهم😭🤣 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/11 مایکل وی : آخرین درخشش جلد 7 ریچارد پل اونز 4.4 1 این جلد با همه ی اتفاقا و جنگ هایی که پشت سر گذاشت و همه ی تلفاتی که یه جنگ می تونه داشته باشه به پایان رسید ولی خب ته این ماجرا به جاهای خوبی رسید ( البته بستگی داره از نظر کی ببینی 😂🤫) خب دلم میخواد بدونم تو جلد های بعد این ماجرا به کجا میرسه ✨ 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/8 سقوط هادس ریچارد پل اونز 4.6 3 بازم بچه های الکترو کلن و باز هم یه اتفاق و یه ماموریت غیر ممکن دیگه ای که به دست این ها باید انجام بشه، این هتچ جدی 9 تا جون داره ها 🤣هر بار یجوری قبل از اینکه موفق بشن از بین ببرنش، فرار می کنه 🤦🏻♀️😂این سری دیگه دلم می خواد خودم برم با دستای خودم خفش کنم😭😂 باید ببینیم دیگه چه اتفاقاتی در راهه :) 0 10 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/3/2 طوفان آذرخش ریچارد پل اونز 4.7 3 خب باز هم با یه سری اتفاقات دیگه رو به رو شدیم و فراز و فرود های داستان ✨ بیشتر از همه دلم می خواد بفهمم بالاخره این ( صدا) که انقدر مرموزه و فقط ازش یه اسم و یه صدا هست کیه؟ 😭😂 و اینکه اوه اوه الکترو کلن به یه ماموریتی وارد شده که از مجموع همه ی ماموریت های قبلی هم خطرناک تره ، باید ببینیم چی میشه دیگه 🤦🏻♀️😂 0 4 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/31 شکار اژدهای یشمی ریچارد پل اونز 4.5 4 خب این جلد بهمون نشون داد هیچ غیر ممکنی برای همیشه غیر ممکن نیست و همیشه میشه یه راهی پیدا کرد😂✨اژدهای یشمی و نابغه های دیگه ای که تو دنیای خودمون هستن و باید خیلی بهشون توجه بشه هم... :) و اینکه نیشل های زندگی رو هم نباید دست کم گرفت😉😂می خوام همینجور برم جلو تا ببینم این مجموعه چه چیز های دیگه ای برام داره، تا اینجا که مورد علاقمه ✨🫂 0 7 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/28 جدال با آمپر ریچارد پل اونز 4.4 9 خب این جلد پر از تنش بود، یه جاهایی شوخی و خنده و حال خوب و یه جاهایی هم اشک و گریه و... به طور کلی بخوام بگم می تونم بگم که به الکترو کلن ها بخاطر شجاعت، وفاداری، پشت هم بودن و انجام کار درست میشه افتخار کرد :) اگه هر یک از ما تو زندگیمون بتونیم عضوی از الکترو کلن باشیم ( صرف نظر از داشتن قدرت الکتریسیته) واقعا شاید بشه دنیا جای بهتری برای زندگی باشه ✨ 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/20 مایکل وی: قیام الجن جلد 2 ریچارد پل اونز 4.4 16 خب این جلد به نسبت جلد قبل اتفاقات بیشتری رو داشت که خب طبیعیه چون معمولا جلد اول برا معرفی و... هستش ولی خب به هر حال این جلد رو بیشتر دوست داشتم مخصوصا پایانش که جای خیلی حساسی تموم شد 😂😂 امیدوارم این مجموعه بتونه جزو مورد علاقه هام باشه ✨💕 0 10 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/13 مایکل وی: زندانی سلول 25 جلد 1 ریچارد پل اونز 4.4 29 خب شاید اولش فکر می کردم اونقدری که باید دوست داشتنی نیست ولی هر چی بیشتر جلو رفت، بیشتر ازش خوشم اومد و خب پایانش واقعا... :) کتابی بود که تونستم تو این روزها که حجم کاریم زیاده بخونمش و از فکر و خیالام دور بشم و باهاش خندیدم 😂✨:) 0 14 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/6 پسری با 35 کیلو امید آنا گاوالدا 3.9 30 خب این کتاب برای همه ی فراری های مدرسه که به جاش تو کار های دیگه ای مهارت دارن پیشنهاد میشه :) باوجود کوتاه بودنش تونستم باهاش ارتباط بگیرم و پایانش واقعا لبخند رو بهم هدیه داد🥹🥹✨ 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/5 Fey Spy Academy : Avalon Tower C.N. Crawford 4.3 1 خب این کتاب با اینکه هنوز ترجمش نیومده ولی خب من به طریقی قبل از چاپ ، ترجمش رو پیدا کردم و دیدم فرصت مناسبیه برای خوندنش واقعا پیشنهاد میشه ، یه فانتزی عجیب غریبی داره و شدت اتفاقا یجوریه که واقعا سرتون رو به درد میاره و به طور کامل خواننده رو جذب خودش می کنه و وادار می کنه تا ادامه بده و ببینه بعدش چی میشه 😂✨ به نظر من خیلی خوب بود :) 9 12 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/2/3 آسیب مغزی فریدا مک فادن 3.7 5 واقعا داشتم از کتاب های فریدا ناامید میشدم که به این کتابش رسیدم و یجورایی باز امیدم رو نجات داد😂خب این کتاب دوست داشتنی تر از بقیه ی کتاب هایی که این چند وقت خوندم بود برای جیمی و چارلی خوشحالم که تونستن زندگیشون رو نجات بدن 😂🥹 و اینکه گول ظاهر هیچکسی رو نمیشه خورد ، مثل اون کلارک داگلاس عوضی ... 😂 (نتیجه گیری احمقانه : فکر کنم داگلاس چه به عنوان اسم باشه و چه به عنوان فامیلی فرقی نداره همه جا همون آدم مضخرفه🤣🤣) 4 8 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/1/31 نخست هیولا را زیبا می کنیم سارا ویلسون 2.8 2 این کتاب رو خیلی یهویی و فقط بخاطر اسمش شروع کردم ولی هر چقدر که پیش رفتم حس کردم که واقعا لازم بود بخونمش ، من درگیر همین اضطراب لعنتی و بخاطر اون باقی اختلالات هستم ولی همیشه سعی کردم که خودم باهاش کنار بیام و نمی دونستم برای رو به رو شدن باهاش باید چه کاری انجام داد؟ این کتاب یه بخش هاییش که خیلی تخصصی میشد یکم خوندنش رو سخت می کرد ولی حرف های خود نویسنده ،تحقیقاتش و اون قسمت هایی که از نظر باقی افراد وارد کتاب کرده بود خیلی کمک کننده بود و خب باعث شد راه های خیلی خوبی پیدا کنم برای مقابله با این اضطراب :) 0 7 پناهنده ی کلمات ✨💙 1404/1/28 دروغ اول پیروز ماجراست اشلی الستون 4.2 6 خب این کتاب هم مورد پسند واقع شد پیچیدگی های خوبی داشت و اتفاقاتش خوب شکل می گرفتن، پایانش هم حسابی شوکه کننده بود و خب دیگه چه چیزایی لازمه برای یه کتاب معمایی خوب؟ 😂 0 6