یادداشتهای پناهنده ی کلمات ✨💙 (114) پناهنده ی کلمات ✨💙 13 ساعت پیش The Housemaid's Wedding Freida McFadden 5.0 1 کوتاه بود و شیرین ، وقتی فهمیدم جلد سوم از مراسم عروسیشون گذشته و... ناراحت شدم چون مطمعن بودم عروسی این دو نفر قرار نبوده بدون اتفاق خاصی بگذره و خب این جلد باعث خوشحالیم شد میشه بین کتاب دوم و سوم بخونید یا مثل من بعد از اون سه تا جلد ✨🩷 حقیقتا حس می کنم دلم برای میلی و انزو تنگ میشه جوری که حس می کنم تو زندگیشون همراهشون بودم و الان انگار ارتباطم با دو تا از دوستای عزیزم تموم شده🥲😂 0 1 پناهنده ی کلمات ✨💙 دیروز خدمتکار؛ خدمتکار همه چیز را می بیند فریدا مک فادن 4.4 8 این جلد به نسبت بقیه ی جلد ها به نظرم یکم ضعیف تر بود ،جا داشت بهتر باشه ،شاید بخاطر اینه که توقعم ازش بالاتر رفته بود ولی خب تا نصف کتاب بیشتر فقط درمورد نگرانی ها برای بچه ها بود و همه چیز خیلی آروم پیش می رفت ،بعد که تازه وارد ماجرا شد هم یه سری اشکالاتی بود مثلا دلیل قتل توسط ... خیلی پیش پا افتاده بود، انتظار یه دلیل بهتر داشتم 🥲😂ولی خب در کل کتاب های فریدا مک فادن جزو مورد علاقه هام هستن :) 0 2 پناهنده ی کلمات ✨💙 2 روز پیش خانهای در دریای نیلگون تی.جی کلون 3.6 4 این کتاب خیلی خیلی فوق العاده بود ، انقدر احساسات عمیقی داره که قلب رو لمس می کنه ، پر از حس دوستی ، ارزش ها ، قضاوت ها و زیبایی هاست 🥹✨💕 دلنشین ترین کتابی که میشه خوند ، صفحه به صفحش رو با ذوق و چشمای اشکی از میزان قشنگیش خوندم و پایانش ؟ زیادی فوق العاده بود این کتاب و مفاهیمی که بهشون توجه شده خیلی قشنگن یه کتاب آروم با وایب درخشان ، واقعا الان انگار اقیانوس رو می تونم لمس کنم 🥹🩷 این کتاب رو برای اسمش شروع کردم چون به شدت رنگ نیلی رو دوست دارم و خب این کتاب علاقه ی من رو به این رنگ چند برابر هم کرد :) 💙💜 0 12 پناهنده ی کلمات ✨💙 3 روز پیش سرزمین یخ زده جلد 3 جان آنتونی فلناگن 4.2 4 خب این جلد بیشتر درمورد ویل و اونلین و از اون طرف هوراس و هالت بود و کارایی که برای نجات انجام دادن ،شانسی که ویل و اونلین آوردن این بود که با شخص خوبی از اسکاندیایی ها رو به رو شدن و ارک خیلی بهشون کمک کرد ولی خب اونم اگه می فهمید اونلین واقعا کیه فکر نکنم ...😂 خلاصه که می خوام ببینم بالاخره چجوری نجات پیدا می کنند ✨ 0 1 پناهنده ی کلمات ✨💙 4 روز پیش راز خدمتکار فریدا مک فادن 3.9 41 خب تو این جلد از انزو خیلی بیشتر خوشم اومدو به نظرم هر کسی تو زندگیش باید یه انزو داشته باشه 😂نه فقط بخاطر خودش ، بخاطر ارتباطاتی که داره و اینکه تو هر موضوعی یه یارویی رو می شناسه 😂ارتباط داشتن واقعا خیلی مهمه :) حتی می تونم بگم این جلد رو خیلی بیشتر از جلد قبل دوست داشتم ،امیدوارم درمورد جلد بعدی هم همین نظر رو داشته باشم ، با توجه به اینکه جلد چهارمش هم اومده ، امیدوارم این جذب داستان ادامه داشته باشه :) 0 4 پناهنده ی کلمات ✨💙 6 روز پیش خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 80 به طور کلی از اونجایی که از این نویسنده کتاب های دیگه ای هم خونده بودم ، سبک نوشتنش برام مشخص بود و می دونستم که خوندن اتفاقات کتاب برام جالب خواهد بود ،خود داستان شاید یکمی قابل حدس بود و اونجوری که تا آخر کتاب آدم نفهمه که چیشده نبود بیشتر انگار منتظر بودم ببینم نویسنده کی و چجوری حقایق رو میگه و اینکه این کششی که تا پایان کتاب برام داشت خیلی مورد توجهم قرار گرفت چون به طور کلی کتابایی که خودم بتونم اتفاقاتشون رو حدس بزنم اونقدری برام خوندنشون و ادامه دادنشون کشش نداره ،مگه اینکه نویسنده بتونه خوب اتفاقا رو بچینه و آدم رو وادار کنه که تا آخر کتاب صبر کنه و این کتاب خب این موفقیت رو داشت 😂 در کل دوسش داشتم و می خوام زودتر جلد های دیگش رو بخونم ،امیدوارم اون ها هم به خوبی همین جلد باشن و اینطوری نباشه که با جلدای بعد داستان تضعیف بشه ✨ 0 9 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/11/16 پل آتشین جلد 2 جان آنتونی فلناگن 4.3 6 خب تو این جلد با شجاعت گیلن و هوراس بیشتر رو به رو شدیم ، خود ویل و کار هاش که داستان ها داره برای گفتن 😂که فعلا بگذریم الان واقعا نمی دونم از کار های کدومشون بگم و نمی خوام داستان رو اسپویل کنم، (مخصوصا مهم ترین کار هوراس )😂✨👌 پس از شخصیت پردازی دقیق نویسنده می گم که به غیر از خصوصیات اخلاقی ، مهارت های تیر اندازی ،شمشیر زنی و اسب سواری رو خیلی خوب توصیف کرده و رنجر ها که خیلی خفنن ، واقعا دلم می خواد کارآموز رنجر باشم😂💙🙂 0 11 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/11/13 ویرانه های گورلان جلد 1 جان آنتونی فلناگن 4.3 13 برام خیلی جالب بود که اولین بار این کتاب رو چندین سال پیش خوندم و خب چون بقیه ی جلد هاش رو نداشتم ، تا بخوام اونارو پیدا کنم ... شد الان ولی خب همچنان این کتاب برای من به همون اندازه ی قبل دوست داشتنیه ، همه ی شخصیت ها مورد علاقم بودن مخصوصا هالت ، ویل و هوراس جدیت،شجاعت و مهارت هالت و با اینکه همه فکر می کنن به شدت عبوس و بداخلاقه ولی به نظرم فقط مدل شوخی هاش متفاوته هوراس رو اول بخاطر اسمش برام جالب بود و بعد از اون شخصیتش توجهم رو جلب کرد و ویل هم که واقعا شاهکار کرد مخصوصا تو اون نبرد آخر جورج و جنی و الیس هم دوست داشتنی هستند و همینطور خود بارون ارالد و سر ردنی شخصیت های خیلی خوبی دارن در کل این کتاب تو قلب من جا داره و دوست دارم زودتر ببینم چه اتفاقای دیگه ای در راهه:) ✨💙 0 11 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/11/10 سیزده دلیل برای… جی اشر 3.5 3 خب اولش خیلی برام سخت بود خوندنش، نمی تونستم متوجه بشم کجا حرف های هاناست و کجا حرف های یه نفر دیگه و اصلا کسی که داره نوار ها رو می شنوه کیه 🤦🏻♀️ بعد که خوندنش برام راحت تر شد به چیزایی رسیدم که وقتی کنار هم قرار می گیرند یه اتفاق بزرگی رو شکل می دن، به قول هانا اثر گلوله ی برفی :) خیلی وقتا تو زندگی همین میشه، اتفاقای زنجیر وار که پشت سر هم قرار می گیرند و به جای بهتر شدن اوضاع هی رو به وخامت میره و خب تا جایی که اگه یه نفر پیدا بشه و این گلوله رو متوقف کنه و خب خیلی وقت ها تو زندگی کلی هایی پیدا می شن که می تونن کاری کنن ولی... به هر حال این کتاب یه یادآوری و تذکر دوبارست که باید مواظب همه ی حرف ها و رفتارمون باشیم، شاید به نظر خیلی ساده بیان ولی کسی چه میدونه که ممکنه چه اتفاقاتی رو تشکیل بدن! 2 7 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/11/8 افسانه های امپراتوری افلاک سولین تن 5.0 1 خب پایانش خیلی قابل حدس بود ولی باز هم برام دل نشین بود بخاطر اون داستان هایی که از دید بقیه ی شخصیت ها تعریف شده بود، مخصوصا اون ماجرای اصلی در مورد پرنده های خورشیدی در کل این مجموعه خیلی مورد علاقه ی منه 💙✨:) 0 6 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/11/3 قلب جنگجوی خورشید سو لین تن 4.1 48 خب این کتاب کنار فانتزی قوی ای که داره، خلق امپراطوری های مختلف و... یه ضعفی که به نظر من داشت این دو گانگی شخصیت اصلی بود، اینکه نمی تونست انتخاب کنه بالاخره برای آیندش چه تصمیمی می خواد بگیره و هم ونژی و هم لیوای رو دور می کرد بدون هیچ دلیل منطقی ای در صورتی که به نظر من شخصیت شینگ ین باید قدرت بیشتری می داشت، مخصوصا با اتفاقاتی که پشت سر گذاشته و چیزایی که ازش دیدیم، این ضعف تو شخصیت خیلی به چشم میاد پایانش رو دوست داشتم و در کل این کتاب خیلی مورد علاقه ی من هست ✨💙 (فقط دلم به حال از دست رفتگان و... می سوزه) هر چند که یجورایی پایانش هنوزم بازه و اقعا دلم می خواد ببینم جلد بعدی چه چیزی برای ارائه داره😂✨ 0 11 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/10/30 1984 جورج اورول 4.2 163 خب این کتاب اولین کتاب تو این ژانر بود که خوندمش، یه جاهایی ممکن بود خوندنش برام حوصله سر بر بشه و بخوام نصفه رهاش کنم ولی چون صوتی گوش می دادم، تونستم همچنان باهاش ارتباط بگیرم و تمومش کنم✨ این کتاب یه جورایی میشه گفت یه بیانیه ی سیاسی تو یه دوره ی نظامیه و یه نقد اجتماعی به جامعه ی آینده ، زندگی تحت سلطه ی یه حکومت دیکتاتوری که حتی خودش رو مالک افکار و باور مردم می دونه وزارت صلح که در ارتباط با جنگه وزارت عشق که در ارتباط با شکنجه و مجازاته و وزارت فراوانی که در ارتباط با تحریم مواد غذایی و... پارادوکس عجیبیه 😂 0 9 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/10/22 ماه بلند آسمان کارین پارسونز 4.2 5 این کتاب خب با کتابای دیگه ای که خوندم خیلی متفاوت بود، ظلم و نا عدالتی ای که در حق جورج شد هیچ وقت یادم نمیره، اون بچه خیلی حیف بود 🥲 نقاشیای هنری و هنرش، شخصیت عجیب و جالب مرنا، دوست داشتنی بودن آقای پارکر، خود الا و بقیه ی شخصیت ها هم خیلی دوست داشتنی بودن و این کتاب هم جاش رو تو قلب من باز کرد:) 0 7 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/10/14 سه گانه جوهری (3): مرگ جوهری کورنلیا فونکه 4.6 10 این مجموعه واقعا فوق العاده بود، باز من با شخصیت ها همراه شدم و زندگی کردم باهاشون، دنیای جوهری فنوگلیو و داستانش معرکه بود، پیچ و خم های داستان و اینکه داستان داشت خودش خودش رو ادامه می داد بی نظیر بود، شاهزاده ی سیاه و زاغ کبود دو دست عدالت که هر کدوم یه جا داشتن زندگی ها رو نجات می دادن، بچه ای که کاری کرد که هیچکس انتظار نداشت، دوریا و مرد قدرتمند که خیلی شیرین هوای هم رو داشتن، مگی و ریسا که با فکر خودشون می خواستن عزیزانشون رو نجات بدن، الینور که عصبانی و درمونده بود برای کمک و بالاخره به موقع رسید، داریوس که تونست در آرامش بخونه و از اون ور اورفیوس که می خواست همه ی عقده هاش رو یه جا برطرف کنه و آخر به لیاقتش رسید 😂رقصنده با آتیش و فرید که واقعا گل کاشتن و... واقعا دلم برای همه ی شخصیت ها تنگ میشه 😭✨پایان کتاب هم خیلی فوق العاده بود :) 0 9 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/10/1 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 78 شاید باید زودتر اینو می خوندم تا بتونم ازش لذت ببرم... اونقدری که باید به دلم ننشست 🥲💔 منطقش برام قابل درک نبود و اونقدر نتونستم باهاش ارتباط بگیرم ولی اطلاعات خوبی درمورد عروس دریایی ها متوجه شدم 😂 2 19 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/9/28 چیز هایی که برای هیچ کس تعریف نکردم (قسمت اول) نهال سهیلی فر 3.8 4 چقدر کتاب بامزه و دوست داشتنی ایه، به این خاطر میگم بامزه که خیلی سادست و راحت خوان ، بیشتر از اینکه یه کتاب باشه یه جورایی شبیه یه دفترچه خاطراته، انگار همونقدر صادقانه و راحت نوشته شده حرف هایی که نویسنده نوشته و اصلا نمی دونسته قراره روزی کتاب بشه یا فقط یه جا بمونه، حرف هایی که شاید گفتنش اونقدر سخت بوده که فقط خواسته بنویستشون تا بعدا شاید خونده بشن😂✨ خیلی دوستش داشتم پیشنهاد می کنم بخونیدش :) 0 8 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/9/27 طلسم جوهری کورنلیا فونکه 4.4 13 داستانی که از دست نویسنده در رفت و اتفاقاتی که قرار نبود بیفتن، داستان رو گرفتن و تغییر دادن 😂 این جلد واقعا پر از اتفاق و هیجان بود و آخرش رو دیگه نمی تونستم خیلی وقفه بندازم با اینکه کار داشتم ولی از کارم هم زدم تا تمومش کنم ، دلم برا رقصنده با ابر، کوسیموی زیبا، شاهزاده ی خندان و... می سوزه، منتظرم ببینم در ادامه چه ماجراهایی برای گفتن داره داستان بانوان سفید و مرگ و زندگی و فنا ناپذیری.... این جلد انقدر کشته داشت که به نظرم بهتر بود اسمش میشد مرگ جوهری ولی الان برام سوال شده که تو جلد بعدی چه مرگی اتفاق میفته 🥲💔 0 10 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/9/14 ملت عشق الیف شفق 3.4 199 بار ها تصمیم داشتم بخونمش و هر بار به یه دلیلی منصرف می شدم ولی بالاخره نسخه ی صوتیش رو پیدا کردم و تو روز های شلوغم بهش گوش دادم دلم برای شمس، مولانا، کیمیا و... سوخت و بیشتر از همه الا و عزیز :) 🥺 در توصیفش واقعا هیچی ندارم بگم، انقدر واقعیه که انگار من هم تو اون زمان با شمس و مولانا زندگی کردم :) قاعده های جالبی بودن این 40 قاعده و واقعا منو به فکر انداختن ✨💙 0 4 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/9/13 دیگران رومینا اسماعیلی پور 3.0 1 داستان های کوتاه غمگین و تلخ از اتفاقاتی که خوش نیستند :) با هر کتابی که خوندم متفاوته، اگه روحیه ی حساسی دارید اصلا پیشنهاد نمی کنم، زیادی تلخ و غمگینه ، فقط باید باهاش اشک ریخت🥲💔 0 5 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/9/13 سین زدی ولی جواب ندادی آخیرا 3.3 20 خب درمورد این کتاب نمیدونم چی باید بگم، پر از احساسه، پر از حرف هایی که شاید خیلی هاش حرف دل خودمون باشه، یا حرف هایی که یه جاهایی باید می زدیم و ناگفته / ارسال نشده موند... این کتاب برام کلی خاطره رو زنده کرد که داشت یادم میرفت :) موقع خوندنش چند بار به خودم اومدم دیدم اشکی شدم 🥺🥺 1 14