یادداشتهای نگارین مثنوی (26) نگارین مثنوی 2 روز پیش عاشقانه های یونس در شکم ماهی جمشید خانیان 4.0 62 اوایل کتاب که خیلی سردرگم بودم😅 ولی بعدا دیگه متوجه داستان شدم. وسطای کتاب دیگه عصبی شده بودم که نمی فهمیدم یونس چی میگه تا خداروشکر فهمیدم 😅ولی انصافا زبون باحالی داشت😁👌 داستان خوب بود ولی آخرش اصلا نفهمیدم چی شد؛ البته مشکل از من نبود، مشکل از پایان داستان بود و به همین دلیل یک ستاره کم دادم. و در آخر کاش میگفت که یونس چطوری مرد! 2 11 نگارین مثنوی 1404/5/14 قهرمانان المپ: خون المپیان جلد 5 ریک ریوردان 4.5 8 شروع:۱۴۰۴/۴/۶ ♡ کتاب خیلی قشنگی بود. این جلد آخرش بود و با اینکه من جلد های قبلی رو نخونده بودم، خوب تونستم از ماجرا سر دربیارم که این از نقاط قوت کتابه. با وجود اینکه من این سبک داستان رو دوست نداشتم ولی جذبش میشدم و یهو به خودم می اومدم و میدیدم شصت صفحه ازش خوندم. آخراش که رسیده بودم نمیدونستم باید از خوشحالی گریه کنم یا از ناراحتی. تنها چیزی که توی این کتاب یکم اذیتم کرد، بودن شخصیت های زیاده. در این حد بود که بعضی وقت ها قاطی میکردم یا شاید هم به این دلیل بود که جلد های قبل رو نخونده بودم و اگر میخوندم شاید این مشکل برام پیش نمی اومد. در کل کتاب بسیار خوبی بود و اگر کسی هستید که این سبک رو دوست دارید،این کتاب مناسبه. پایان:۱۴۰۴/۵/۱۴ ♡ 0 24 نگارین مثنوی 1404/5/11 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 4.0 122 به نظرم برای بچه های کوچیک خوب نیست چون یکم درک و فهم میخواد. پایانش رو زیاد دوست نداشتم! ماهی رو خیلی شجاع نشون داد و من برام سخت بود که بپذیرم این ماهی با سن کمش اینقدر شجاعه. ولی کلا داستان خوبی بود.✨ 0 26 نگارین مثنوی 1404/5/8 مجموعه من دیگه کوچولو نیستم اعظم تبرایی 5.0 1 واییی🥲 این کتاب من رو یاد بچگیم میندازه🥲 چقدر دوستش داشتم و چقدر توی بچگی بهم کمک کرد👌 0 22 نگارین مثنوی 1404/5/6 انار دونه دونه، کوچولو مهربونه سمیه بیگدلی 5.0 1 این مجموعه رو توی بچگیم داشتم و عاشقش بود برای بچه های کوچولو کتاب های خوبیه👌 0 21 نگارین مثنوی 1404/5/4 شعری که شنیده نشد رنه واتسون 4.1 2 من عاشق این کتاب شدم وقتی که خوندمش خیلی دوستش داشتم عالی بی نظیر هر چقدر از خوب بودنش بگم کم گفتم👌👌👌 0 24 نگارین مثنوی 1404/4/30 فرائد السلوک رحمت الله رضایی 5.0 1 داستان های خوبی داشت 0 24 نگارین مثنوی 1404/4/30 چهار مقاله رحمت الله رضایی 5.0 1 داستاناش قشنگ بود 0 21 نگارین مثنوی 1404/4/30 افسانه های تولستوی لی یف نیکالایویچ تولستوی 5.0 1 همونطور که کتاب های دیگه تولستوی قشنگن،این هم کتاب قشنگی بود و برای نوجوان ها مناسبه 0 20 نگارین مثنوی 1404/4/30 شوخی های دریس پریسا برازنده 5.0 1 داستان های کوتاه راجب پسری به اسم دریس خوب بود 0 15 نگارین مثنوی 1404/4/30 افسانه نو: مجموعه داستانها و طنزها نقی سلیمانی 5.0 1 داستان های قشنگی داشت 0 9 نگارین مثنوی 1404/4/30 قصه دیگچه و ملاقه میشائیل انده 3.6 4 کتاب جالب و کوتاهی بود به نظرم برای بچه های کوچیک هم مناسبه 0 12 نگارین مثنوی 1404/4/8 زود برمی گردیم علیاصغر عزتیپاک 3.5 1 یه داستان کوتاهِ قشنگ🥲 دلم برای معلمه خیلی سوخت🥲 3 22 نگارین مثنوی 1404/4/7 خدایا اجازه! غلامرضا حیدری ابهری 4.6 15 من این رو در بچگی خوندم و خیلی ازش راضی بودم. برای بچه ها خیلی مناسبه تا بتونن جواب پرسش هاشون درباره ی خدا رو بگیرن. 0 20 نگارین مثنوی 1404/4/7 افسانه های بروجردی جلد 1 منظر ناگهی سرچقایی 5.0 1 از اونجایی که بابام بروجردیه، این کتاب رو خریده بود و من هم ازش گرفتم تا بخونمش. داستان های کوتاه قشنگی داشت. هر آدمی از هر قومیتی میتونه این رو بخونه. فقط اسمش بروجردیه. 4 21 نگارین مثنوی 1404/4/7 قلب های نارنجی مینو کریم زاده 4.1 11 هر وقت کسی ازم میپرسه بهترین کتابی که خوندی چیه،میگم "قلب های نارنجی " عالیییییی بود خیلییییی عالییییی به همه پیشنهاد میکنم. 0 9 نگارین مثنوی 1404/4/7 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.0 58 کتاب خیلییییی قشنگیه با اینکه من به اینجور سبک داستان علاقه ندارم، ولی این رو دوست داشتم. کسایی که این سبک رو دوست دارن بهشون پیشنهاد میکنم که جلد های بعدیش رو هم بخونن. 0 9 نگارین مثنوی 1404/4/7 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 264 اون جوری که ازش انتظار داشتم نبود یعنی منظورم اینه که نباید اینقدر معروف می شد ولی به عنوان یه کتاب خوب بود با خوندن این کتاب دلم خواست منم دوست خیالی داشته باشم🫠 0 12 نگارین مثنوی 1404/4/7 پهلوان بچه ننه: 4 داستان نوجوان طنز اعظم سبحانیان 4.0 1 داستان های جالب و بامزه ای داشت👌 به کسایی که مثل خودم سبک طنز رو دوست دارن ، پیشنهاد میکنم. 0 10 نگارین مثنوی 1404/4/6 آخرین روز یک محکوم و کلود ولگرد ویکتور هوگو 3.9 73 با خوندن این کتاب واقعا دلم برای کسایی که حکم اعدام دارن سوخت🥲 چند بار خودم رو جاشون گذاشتم و اون لحظه ای رو تصور کردم که حکم اعدامم رو میزنن،حالم واقعا بد میشه! اگر دوست دارید زندگیشون رو درک کنید،پیشنهاد میکنم کتاب رو بخونید👌 0 11