یادداشتهای کوثر عامری (14) کوثر عامری 2 روز پیش روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 156 داستان بدی نداشت اما من کتاب رو الان خوندم. بنظرم برای مثلا دهه هفتاد خیلی جذاب تر و تاثیرگذارتر بوده تا الان... 0 0 کوثر عامری 2 روز پیش قدرت شروع ناقص: جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها جیمز کلییر 3.9 31 وقتی خریدمش فکر کردم که کتاب شامل اطلاعات و راه حل های مرتبط با اسمشه، ولی کتاب حاوی مقالات نویسنده در رابطه با موضوعات مختلفه که فقط یکیشون مربوط به اسم کتاب بود. کاربردی ولی ساده بود. 0 0 کوثر عامری 1404/4/13 شوهر آهو خانم علی محمد افغانی 3.6 61 داستان قشنگی داشت، پر از ضرب المثلهای ایرانی. توصیفاتش دقیق بود؛جوری که شما خودتون رو تو خونه سید میران و کنار اونها تصور میکنید. اما بنظرم همین هم نقطه ضعفشه چون گاهی انننقدر توصیفات و تشریحات زیاده که داستان از دستم در میرفت و نمیفهمیدم الان کجام، کی چی گفته بود و الان چه اتفاقی افتاده. 0 0 کوثر عامری 1404/3/19 بامداد خمار فتانه(پروین) حاج سیدجوادی 3.7 93 داستان روان اما کلیشه ای داشت. شخصیت پردازیش خوب بود و میشد به آدمهای داستان نزدیک شد. دوسش داشتم. 0 0 کوثر عامری 1404/2/17 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.3 62 کتاب خاطرات کوتاهی رو از زبان زنان شرکت کننده در جنگ بیان میکنه. حوصله سربر نیست و داستانهای جالب، غم انگیز و گاهی هم تکان دهنده داره. 0 0 کوثر عامری 1404/2/9 کتابخانه نیمه شب 3.9 59 اگه از تصمیماتی که تو زندگیتون گرفتید پشیمونید، اگه تو زندگیتون به نقطه ای رسیدین که از همه چیز و همه کس ناامید شدید... بنظرم ارزش داره ابن کتاب رو حتی برای یک بار هم که شده بخونید. کتاب در مورد دختریه که تصمیم میگیره به زندگیش پایان بده و وارد دنیای بین مرگ و زندگی میشه که برای اون یه کتابخونست، اینکه چرا اون دنیا برای دختر کتابخونست و چه اتفاقاتی میوفته دلایل قشنگی داره که تو کتاب گفته شده. نورا وارد زندگی هایی میشه که حسرتشونو داشت و ادامش رو بهتره خودتون بخونید. یه نکته منفی کتاب بنظرم مثبت گرایی زیاد اخر کتاب بود، ولی در کل من از این کتاب خوشم اومد و وسطاش متوجه شدم خیلی توش غرق شدم که کم پیش میاد با کتابی انقدر ارتباط برقرار کنم. 0 1 کوثر عامری 1404/1/29 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 228 داستانش بد نبود اما بنظرم شخصیت پردازی ها قوی نبودن و من لحظات کمتری باهاشون ارتباط برقرار کردم. قبل ازینکه کتاب رو بخونم فکر میکردم کتاب خیلیی خوب و قوی هست و منو میخکوب میکنه اما حقیقتش وقتی خوندمش اصلا اینجوری نبود. همش منتظر بودم اتفاق غیزمنتظره ای تو داستان بیوفته و نظرم عوض بشه که نشد. حتی اواسط کتاب خیلی وقتا حوصله سربر بود بخاطر زیاده گویی و اون قسمت ها رو فقط میخوندم که جلو بره. 0 0 کوثر عامری 1404/1/29 همسری که به من میاد: کسب مهارت های ازدواج در قطار انتخاب همسر فاطمه السادات دیباج 3.4 3 از این لحاظ که نسخه واحد برای همه تجویز نکرده عالیه، یه جمع بندی کامل از مواردی که حتما باید بررسی بشن. البته خیلی ابتدایی و کل بود. 0 0 کوثر عامری 1404/1/29 آنی شرلی در خانه رویاها جلد 5 لوسی مود مونتگمری 4.7 43 با پیش رفتن بیشتر داستان جذابیتش برام کمتر شد 0 1 کوثر عامری 1403/5/18 خانهی لهستانیها مرجان شیرمحمدی 3.7 69 لذت بردم، هر چند با بعضی جاهاش زیاد ارتباط برقرار نکردم، حسی که بهم داد شبیه حسی بود که موقع نگاه کردن فیلم "مهمان مامان"داشتم. از بقیه رمانهای ایرانی جلوتر و واقع بینانه تر بود. 0 1 کوثر عامری 1402/5/14 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 185 خیلی خیلی خیلی خوب بود.چند روزه تمومش کردم و چندبار دیگه هم خوندمش. همون چیزی بود که دوس داشتم باشه. 1 11 کوثر عامری 1402/5/14 من، پیش از تو جوجو مویز 3.7 109 من این کتاب بعلاوه دو جلد بعدیش رو کامل خوندم و فیلمشو هم چندین بار دیدم. برای من خیلی کتاب جذابیه چرا که حین خوندن جلد اول خیلی با لو همذات پنداری میکردم، تا اینکه باعث شد بیشتر به علایقم فکر کنم یا برای اونا یه کاری بکنم و زندگیمو بیهوده نگذرونم. 0 0 کوثر عامری 1402/5/14 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 134 این کتاب تاثیر فوق العاده ای روی من داشت. باعث میشه برای درد و سختی هایی که برای کار یا اهداف مورد نظرتون میکشید دلیل پیدا کنید و بتونید اونها رو از سر بگذرونین، حتی اگه بی دلیل و بی علت دارین سختی میکشید باز هم کمک میکنه راحت تر از عهدش بربیاین.عالی بود. 0 0 کوثر عامری 1402/5/14 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 206 کتاب خوبی بود.لذت بردم از خوندنش،اینکه یه سری آدمها با وجود دلبستگی ها،اخلاقیات و در کل زندگی شبیه به ما میرن و از جونشون میگذرن. 0 0