یادداشتهای mary ahmad (30) mary ahmad 1402/6/6 تفکر راضیه حقیقت 4.6 22 قسمت هایی از کتاب که مربوط به استعمار و تفکر بود را بی نهایت دوست داشتم.دیدن افکار بهم ریخته موجود در مغزم(پیرامون استعمار نو و دنیای امروز) اینطور مرتب و منطقی در صفحات کتاب آرامش دلچسبی به من هدیه کرد.در کل کتاب را توصیه می کنم اگرچه قسمت هایی از آن چندان برایم مفهوم نبود یا جای پرسش داشت. 1 2 mary ahmad 1402/6/4 پروتکل دانشوران یهود سیدحسین نجفی یزدی 5.0 1 کتاب تاثیر گذار و تامل برانگیزیه.می تونه اصول کلی محکمی برای بررسی اتفاقات جهان و هژمونی غرب به خواننده بده.عمیقا روشنگرانه است و خوشحالم که افتخار مطالعه اش رو در نوجوونی پیدا کردم. 0 3 mary ahmad 1402/6/3 Tales of a fourth grade nothing Judy Blume 5.0 1 داستان زندگی پیتر ۹ ساله و برادر کوچکش.خاطرات بامزه و سرگرم کننده ای در طول کتاب روایت میشن که بدون بدآموزی و لودگی می تونن بچه ها رو بخندونن. 0 0 mary ahmad 1402/5/25 عرفان حافظ مرتضی مطهری 4.2 8 شیوه ی استدلال استاد مطهری فوق العاده است،گام به و گام و جزء به جزء همه چیز بررسی می شود و بنا به منطق رد،قبول یا بدون پاسخ گذاشته میشود. ایشان در این مجموعه سخنرانی ها(که به کتاب کذایی تبدیل شده اند)انواع نظریات رادرباره حافظ و اشعارش بیان کرده و تکلیف خواننده را با هرکدام مشخص میکند(با ذکر مثال از حافظ و دلیل) 0 2 mary ahmad 1402/5/8 تام گیتس خیلی معرکه است لیز پیشون 4.4 2 طنز و جذابیت؟بامزه و سرگرم کننده!! مناسب برای بچه های ایرانی؟به نظرم علاوه بر یه مجموعه بدآموزی،با فرهنگ ایرانی_اسلامی هم خیلی فاصله داره و این میتونه به عدم ارتباط گیری بچه ها با قصه منجر بشه.حتما باید با دید انتقادی و فعال برای بچه ها خونده بشه. 0 0 mary ahmad 1402/4/30 Danny the champion of the world Roald Dahl 2.3 1 خوب با یک اثر طولانی و خاطره طور از رولد دال مواجه هستیم.(خبری از تخیل و جادو نیست.) کتاب روایتگر داستان زندگی یه پسر به اسم دنی،شرایط زندگیش ،خاطرات،روزمرگی ها و کارایجالبی که با پدرش انجام میدن هست. کتاب رو برای بچه هااصلا اصلا اصلا مناسب نمی دونم،درسته یه سری نکات آموزندهو جالبی در لابه لای داستان برای بچه ها وجود داره(مثل قدردان بودن،لذت بردن از زندگی بدون مقایسه کردن با دیگران،قانع بودن و..)اما یه نکات منفی بزرگی هم برای بچه ها عادی سازی میکنه.چون یه آدمی پولداره(حتی به ناحق )ما اجازهداریم دزدکی وارد ملکش بشیم و پرندههاشو شکار کنیم؟چون کسی با ما بد رفتار کرده میتونیم یه جوری که دوست داریم حالشو سر جاش بیاریم و ازش انتقام بگیریم؟دروغ بگیم؟به مامور دولت رشوه بدیم؟ واقعا برای بچههاتون کتاب نخونید بهتر از اینه که از همچین قصه ای استفادهکنید. 0 1 mary ahmad 1402/4/30 آقا شیخ مرتضی زاهد محمدحسن سیف اللهی 4.6 2 خیلیکتاب و حال و هواش رو دوست داشتم 0 1 mary ahmad 1402/4/30 تاریخ مستطاب آمریکا محمدصادق کوشکی 4.4 37 با خوندن کتاب تک تک سلولاتون فریاد مرگ بر آمریکا رو سر خواهند داد. 0 8 mary ahmad 1402/4/24 The good girls guide to being a d*ck 2.8 1 همونطور که از اسم کتاب پیداس،قرار نیس با یک اثر علمی، ادبی یا روانشناسی تخصصی مواجه باشیم.کتاب تجارب شخصی و نتیجه گیری های فردی نویسندهاس که حتی در خیلی از موارد میتونین غلط، ناقص یا متفاوت با نظرات شما باشن.طنازی نویسنده و روان بودنش برایدرک، شما رو مجبور میکنه که کتاب رو پشت سر هم بخونید و لذت ببرید.در کل به عنوان سرگرمی و دادن یه سری ایده ی کوچک برای زندگی پیشنهادش میکنم.(به من که کمک کرد) 0 2 mary ahmad 1402/4/21 The one and only Ivan کاترین اپلگیت 4.4 3 به نظرم برای بچه ها فوق العاده اس . و البته برای روح های لطیف کودکانه هرچند در قالب بزرگسال. از هر طرفی که نگاهمیکنم داستان محتوی چیزای خیلی قشنگی برای بچه هاست مفاهیمی مثل شجاعت،تفکر،دوستی،وفاداری و..تاثیر وآموزش این کتاب واقعا می تونه در بچه ها عمیق باشه. 0 5 mary ahmad 1402/4/21 تعلق؛ محور تحول در انسان محمدصادق حائری شیرازی 4.6 15 هرچی از فوق العاده بودن این کتاب بگم حق مطلب ادا نشده واقعا. روان،سادهاما بی نهایت گزیده و عمیق.دلم می خواد تک تک جملات رو قورت بدم. 0 4 mary ahmad 1402/4/21 آشتی با خدا از طریق آشتی با خود راستین اصغر طاهرزاده 4.8 5 تاثیرگذار و درگیر کننده ی ذهن به مدت طولانی 0 2 mary ahmad 1402/4/21 پینوکیو کارلو کولودی 4.2 13 داستان رو دوست دارم اگرچه بعد از هر بدبختی هزاران بدبختی دیگر پیش روی پینوکیوی ساده و دوست داشتنی قصه است.از منظر تناسب قصه با کودکان،اشکالات چندانی به چشمم نخورد مگر اینکه به شدت کتاب بر مبنای رفتار گرایی هست و اینکه کودکان با ترسیدن از عواقب کاراشون،از پینوکیو درس عبرت بگیرن و اونا رو تکرار نکنن ایراد کار اینجاست که این تاثیر کوتاه مدته و مصداق بارز ؛تموم شد خیلی تاثیرگذار بود.... 0 1 mary ahmad 1402/4/21 دختر سروان آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.8 14 احساس میکنم همه ی زیبایی این اثر به ادبی بودنش بودهکه با ترجمه از دست رفته و چیزیجز یک داستان کاملا معمولی و ساده از اون باقی نگذاشته. 0 3 mary ahmad 1402/4/20 هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی 3.9 39 عمیق،کارشده و با ارزش. 0 1 mary ahmad 1402/4/20 هنر ظریف بیخیالی مارک منسون 3.9 66 ایده یکتاب مهم و اساسی است اما خود کتاب اصلا.مطالب چندان سازمان یافته یا عمیق نیستند کل مطالب کتاب را میشد در یک مقاله ی حدودا ۱۰ صفحه ای خلاصه کرد بدون ذره ای کم و کاست از کیفیت کار . 0 2 mary ahmad 1402/4/20 چگونه کمال گرا نباشیم: روشی جدید برای خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمالگرایی استیون گایز 4.1 36 واقعا کاربردی، طبقه بندیشده و ساده برای اجراس.دوستان کمال گرای من!بهتون توصیه میکنم حداقل در ترک کمال گرایی تون کمالگرا نباشید و از تمرینات کوچک توصیه شده در کتاب،شروع به توقف این فرآیند خانمان سوز کنید. امضا یک شکست خورده ی دل نگران 0 7 mary ahmad 1402/4/20 قلب سگ معصومه تاجمیری 3.9 53 کتاب رو دوست نداشتم...همین 0 1 mary ahmad 1402/4/20 پدران و پسران ایوان سرگی یویچ تورگنیف 3.9 28 کتاب روان و جذابه. شخصیت بازاروف علی رغم همه ی نهیلیست بودنش عمیقا از منظر جسارت و شجاعت برام الهام بخشه. یه جاییاز کتاب یه جمله ی خیلیقشنگی میگه(مضمون):قدیما جوونا برای اینکه به یه جایی برسن باید کلی کتابمیخوندن و تو رشته های مختلف تحصیل میکردن اما امروزه به جای همه این چیزا فقط کافیه همه چیز رو نفی کنن...همه چیز رو 0 2 mary ahmad 1402/4/20 عشق اول و دو داستان دیگر ایوان سرگی یویچ تورگنیف 3.2 5 کتاب متشکل از ۳ داستانه.یکی از داستایوفسکی و دوتا از تورگینف که به نظرم هر سه داستان در سطح متوسط رو به پایین و کاملا عادی هستن.نکته ای که اونا رو برای خوندن ارزشمند میکنه نویسندههای مطرحشونه. 0 0