یادداشتهای محمد عارف اسلامیان (14) محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 110 نادر ابراهیمی با نثر زیبایی که داره، داستان شغل پیدا کردن ها و دردسرهاش رو توی این کتاب جا داده. از نوجوانی الی ماشاءالله. شدیدا پیشنهاد می کنم بخونید و اگر به نویسندگی علاقه دارید، تمام کارهای آقای ابراهیمی رو بهتون پیشنهاد می کنم چون واقعا تأثیر چشمگیری در نوشته هاتون خواهد داشت. 0 7 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 A man called Ove: a novel فردریک بکمن 4.1 307 کتاب فوق العاده زیباییه و عشق، نفرت، اضطراب، همدلی و هر حسی که بهش فکر کنید رو بهتون القا می کنه. شخصیت پردازی واقعا خوبی داره و همچنین یک شخصیت ایرانی داره که کاملا ما که ایرانی هستیم باهاش ارتباط می گیریم. فرقی نمی کنه علاقه تون به چه ژانریه، حتما پیشنهاد می کنم بخونید. 0 10 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 جنگی که نجاتم داد کیمبرلی بروبیکر برادلی 4.3 106 داستان دخترکی که به شدت بد از طرف مادرش باهاش رفتار میشه و چیزی از دنیای بیرون نمیدونه به غیر از یک پنجره که بخش خیلی کوچکی از لندن رو به تصویر میکشه. حالا جنگ شده و قراره مرحله جدیدی از زندگی این دختر، شروع بشه. داستان و روایت خیلی خوبه اما بعضی اوقات ممکنه از کتاب خسته بشید و تا یه مدت سراغش نرید؛ اما وقتی داستان تموم میشه، حس یه کتاب خوب رو خواهید داشت. پیشنهاد میشه... . 0 5 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 262 کتاب خیلی خوبیه اما با توجه به سلیقه افراد، امتیاز ها هم تغییر میکنه. به شخصه کار رو در یک شب خوندم و بسیار علاقه داشتم؛ از توصیفات گرفته تا مکالمه ها و شخصیتپردازی، همه در سطح خوبی بودند و با توجه به پایان بندی، میتونم بگم نویسنده، به هدفی که میخواد رسیده. دست خوش. 0 2 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 مزرعه ی حیوانات جورج اورول 4.2 326 یک داستان پرمعنا و مفهوم از یک تشبیه عظیم. وقتی که کتاب رو میخونید، میتونید توی ذهنتون اتفاقات تاریخی مختلفی رو تصور کنید و یا بدون هیچ تصوری از واقعیت، فقط از روایت زیبا و جذاب کتاب، لذت ببرید. 0 5 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 زمانی برای بزرگ شدن: رمان برای نوجوانان و جوانان محسن مومنی 3.2 3 شاید محتوای داستان خوب باشه، اما روایت اصلا از نظر من قوی نیست. وقتی که میخوندم، فقط دوست داشتم کتاب تموم شه و این حس، یعنی کتابی که دستته، در ابتدا اصلا ارزش خوندن رو نداشته و حالا فقط میخوای از زندانش فرار کنی و به کتاب های دیگه ات برسی. پیشنهاد نمیشه. 0 0 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 هنگامی که باران پیانو می نوازد روزبه معین 3.5 2 یه نمایشنامه کوتاه اما با کیفیت. اگه به کتاب "قهوه سرد آقای نویسنده" علاقه داشتید، حتما این کتاب رو هم بخونید. توصیفات جذابی داره و شخصیت های کمی که داره رو با جزئیات خوبی شخصیتپردازی کرده. به هر حال به یک بار خوندن می ارزه. 0 2 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 مثل ماه شب چهارده هوشنگ مرادی کرمانی 3.6 6 یک تجربه کوتاه و دوست داشتنی. گذشته از داستان با نمک و روایت جذاب، طراحی های کاریکاتوری و یه جورایی خنده دار خیلی به کیفیت کار کمک می کنه و به نظرم، برای یک بار نشستن و خوندن، تجربه کاملا خوبیه.پیشنهاد میشه. 0 1 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 تحیر سیدحمیدرضا برقعی 4.7 22 من واقعا اشعار آقای برقعی رو دوست دارم. به خصوص این کتاب. در مثنوی های نسبتاً کوتاه، داستان هایی از زندگی امیرالمؤمنین علیه السلام روایت میشه که خوندنشون به عنوان شعر، خیلی لذت بخشه. حتما پیشنهاد میشه. 0 6 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 قرنطینه جنیفرای. نیلسن 4.3 46 کتاب قرنطینه، روایت نسبتاً خوبی داره که با درگیر شدن تو داستان ممکنه چندین ساعت پاش بشینید. در کل این کتاب رو پیشنهاد می کنم و احتمالاً از یک بار خوندنش، پشیمون نخواهید شد... . 0 0 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 حکایت زمستان سعید عاکف 4.5 38 روایت بسیار عالی و آموزنده از جنگاوری و سختکوشی در بدترین شرایط. فرقی نمی کنه دنبال چی هستید، در هر صورت از این داستان، لذت می برید و همدلی می کنید. به شدت پیشنهاد میشه. 0 4 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 جنگی که بالاخره نجاتم داد کیمبرلی بروبیکر برادلی 4.3 106 بعد از پایان نسبتاً باز "جنگی که نجاتم داد" تا یه جایی این کتاب توی همون روند، داستان رو ادامه میده؛ اما در اواسط کتاب، داستان گیراییاش رو از دست میده؛ و این باعث میشه خواننده خسته بشه. اما اگر جلد اول رو خوندید، به نظرم باید این کتاب رو هم در ادامه بخونید، اما سطح توقعاتتون رو باید پایین بیارید. 0 4 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 121 کتاب به شدت سلیقه ایه. از روی بررسی ها هم میتونید تشخیص بدید خیلی ها اصلا خوششون نیومده. در واقع پیشنهاد می کنم این کتاب رو بخونید. یا به شدت ازش بدتون میاد یا عاشقش می شید. از لحاظ رمز و رازی بودن قوی بود اما نویسنده جواب دقیق بهتون نمیده. شخصیت آرمان واقعا خوب طراحی شده بود و حس یه نویسنده رو کامل منتقل می کرد. البته باز هم میگم که از روی بررسی های دیگران قضاوت نکنید و خودتون امتحان کنید. قطعا ارزش یه بار خوندن رو داره. 2 36 محمد عارف اسلامیان 1401/2/25 کبوترهای وحشی ایمی تیمبرلیک 3.8 7 بسیار عالی بود با ترجمه خیلی خوب. داستان فوق العاده جذابه و نویسنده رو با خودش به دنیای داستان میبره. 0 11