یادداشتهای مصطفی زارع (10) مصطفی زارع 1402/4/15 ابوباران: خاطرات مدافع حرم، مصطفی نجیب از حضور فاطمیون در نبرد سوریه زهرا سادات ثابتی 3.8 12 بخونید تا یه با یه بخشی از زحمات مدافعان حرم آشنا بشید 0 2 مصطفی زارع 1402/3/12 عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 46 تا الان که حدود ۸۰ صفحه ازین کتابو خوندم، (بعدش تموم شد) هی فکر میکنم رسیدم به اوج داستان، اما می بینم که نه مثل اینکه هنوز جا داره (و هنوزم احتمالا اوج داستان در دنیای واقعی ادامه داره) اینقدر لذت بردم که حتی حاضرم برم جوین این کارخونه رو از نزدیک ببینم. 0 15 مصطفی زارع 1402/3/2 به من دست نزن: رونوشت های کرونایی یک زن خانه دار نویسنده فائضه حدادی 3.6 4 این خاطرات الان ارزششون برامون معلوم نمیشه، آیندگان میخونن و بهره مند میشن، ولی برای من کادر درمان که درگیری های زیادی با این بیماری داشتم، هم خاطرات خوب و هم بد رو تداعی می کرد. از همون جنسی که باهاش روبرو میشدیم. 0 6 مصطفی زارع 1402/3/2 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 126 سر یک موضوعی که فکر میکردم، کتاب رو خوندم، درسته که بعضی جاها توضیحاتش از بطن داستان کتاب فاصله می گیره، اما خب سوالات زیادی رو هم از ذهن مخاطب جواب میده، نکته جالب تر برای من این بود که یه دختر آمریکایی تبار داره این سوالات رو می پرسه، و کم کم با اسلام آشنا میشه، اونم از همون منظر و دیدگاهی که شدید ترین نقد رو به اسلام داره و حتی براش فعالیت میکنه. خدا عاقبت همه رو بخیر کنه ان شاء الله 0 2 مصطفی زارع 1402/1/17 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 61 واقعا باید آفرین گفت، به نقل یک ماجرای تاریخی، که با خواندن داستان کتاب، لذت ببرید و همزمان به این نکته بیاندیشید که ارتباط همین الان خودمان با امام زمان چگونه است؟ و چه نعمت بزرگی نصیبمان شده است که به خاطر عقیده شیعه بودن، همچون زمان بنی عباس، شکنجه نمی شویم، با خاطر عقیده مان به اسارت نمی رویم، به سیاه چال نمی افتیم. 0 12 مصطفی زارع 1401/4/19 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 67 عالی بود واقعا، البته از نظر ادبی میتونست نگارش بهتری داشته باشه 0 3 مصطفی زارع 1401/4/19 احضاریه علی موذنی 3.2 41 عالی بود 0 0 مصطفی زارع 1401/4/19 موکب آمستردام بهزاد دانشگر 3.7 24 واقعا این که اروپایی ها این قدر طرفدار اربعین میشن؛ اولش برامون قابل درک نیست، کاش قدر بدونیم این فضای معنوی کشورمون رو، کاش بفهمیم که چقدر دارایی داریم و قدرشو نمی دونیم. 0 1 مصطفی زارع 1401/4/19 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 149 عالی 0 10 مصطفی زارع 1401/3/25 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 92 با خوندنش متوجه میشی که نماز بهتر خوندن این قدر سخت نیست، فقط کافیه بخوای و یکم مقاومت کنی! 0 31