یادداشتهای آیدین هجرتی (4) آیدین هجرتی 4 روز پیش چشم هایش بزرگ علوی 3.6 214 در تقریبا کل کتاب این بیت (از خودم) همواره در ذهنم تکرار میشد: معشوقه ی تمامی عشاق عالمی / از تو به غیر مشق میسر نمیشود. کتاب به نظرم شاهکار بود و من در تک تک بند های کتاب خویشتن پنداری خاصی با ماکان نقاش حس کردم و وقتی که تمام شد از این که دوباره حس اولین بار خواندن این کتاب رو تجربه نخواهم کرد غمگینم کرد. 0 0 آیدین هجرتی 1404/2/16 از مقدمه ها: مجموعه آموزش مقدمات شعر حسین جنتی 4.7 1 این کتاب آموزش مقدمه هایی به زبان ساده برای یادگیری شعر است که هم به شاعران و هم علاقه مندان به شعر پارسی پیشنهاد میشود. کتاب خلاصه و با زبان ساده و به دور از هرگونه زیاده گویی و عالمانه گوییست و برای نوآموزان خطمشی و راهنما و چراغ راه خوبی است. 0 1 آیدین هجرتی 1403/12/1 قلعه حیوانات جورج اورول 4.2 325 به نظرم کتابی ئه برای تمام سنین و هر فردی در هر سنی برداشت متفاوتی میتونه ازش داشته باشه و لازم هست هر کسی بخواند. 0 9 آیدین هجرتی 1403/12/1 دیوان کامل رهی معیری محمدحسن معیری 4.1 2 بیش از چهل بار کامل این دیوان را مطالعه کردم و از قلم عجیب و شیوای رهی معیری که ترکیبی خاص از سبک عراقی و هندی به شیوه ی مختص خود اوست لذت برده و گاها اشک ریخته ام. 0 3