یادداشتهای ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ (8) ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 4 روز پیش ماجرای ناپدید شدن استفانی ملر ژوئل دیگر 3.7 7 🕵🏻بعد از کتاب پرونده هری کبر که یک شاهکار بود، یک اثر متفاوت و زیبا و هیجان انگیز دیگه از ژوئل دیکر بود و از خوندش خیلی لذت بردم🥹👏🏻 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 7 روز پیش بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 149 🕵🏻رمانی جنایی و هیجانی با پایانی شوکه کننده 🤐 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 7 روز پیش شاهزاده ی ایرانی: شن های زمان کارلا جابلونسکی 3.5 13 🗡اگر میخواهید داستان کتاب را اینبار نه توسط نویسنده بلکه به دست خودتان رقم بزنید، حتما مجموعه دوجلدی شاهزاده ایرانی رو توصیه میکنم🫅🏻⚔️ 🗡خودتان را در دل تاریخ با تصمیم هایی که هرکدام ممکن است منجر به سرانجامی زیان بار و حتی مرگبار شود تصور میکنید و تجربه ی متفاوتی از خواندن کتاب خواهید داشت 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 1404/4/1 Ruthless Vows جلد 2 ربکا راس 4.5 5 یک مجموعه دوجلدی زیبا ⚘️و از قشنگترین رمان های فانتزی و عاشقانه با قلم زیبای ربکا راس که تا مدت ها در ذهن تان خواهد ماند 🥹🌸 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 1404/4/1 رقیب های ازلی ربکا راس 4.3 23 یک مجموعه دوجلدی زیبا ⚘️و از قشنگترین رمان های فانتزی و عاشقانه با قلم زیبای ربکا راس که تا مدت ها در ذهن تان خواهد ماند 🥹🌸 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 1404/4/1 پرونده هری کبر ژوئل دیکر 4.0 24 یکی از بهترین رمان های جنایی🕵🏻 کتابی پر از تعلیق و غافلگیری که تا پایان شما را میخکوب خواهد کرد😱🤯 🎞 از این کتاب مینی سریالی هم با همین نام ساخته شده که دیدن آن بعد از خواندن کتاب خالی از لطف نیست، و پیشنهاد من اول خواندن خود کتاب هست تا دیدن سریال، چراکه قطعا خواندن کتاب با قلم زیبای ژوئل دیکر تجربه ی خیلی قشنگتر و پرهیجان تری خواهد داشت. 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 1404/4/1 قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 39 کتاب با سبکی متفاوت و مستندگونه که گویی درحال تماشای یک سریال مستند جنایی هستید🎞📺 محال است قاتل را حدس بزنید و تا آخرین صفحه شما را میخکوب خواهد کرد😱🕵🏻 0 0 ꧁ 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 𝑩𝒐𝒐𝒌 ꧂ 1404/4/1 می درخشد معصومه بهارلویی 4.7 1 یکی از زیباترین رمان های عاشقانه ی ایرانی📙✨️ بی شک از خواندن آن لذت خواهید برد🌻 0 0