یادداشتهای Fati Hassanpour (47) Fati Hassanpour 23 ساعت پیش کنت دو مونت کریستو جلد 2 الکساندر دوما (پدر) 4.6 2 جلد دوم کنت مونت کریستو با ترجمه خانم مینوی بسیار لذت بخش و هیجان انگیز بود. داستان کمی کند جلو میره شاید به این دلیل که جزئیات زیادی داره ولی در عین حال خسته کننده نیست و خواننده دائما ترغیب میشه که خوندنو ادامه بده. انتقام مونت کریستو شروع شده ولی اونقدری روندش آهسته هست که یاد این عبارت میوفتم: با پنبه سر بُریدن🙂↔️ از قسمت های تاثیر گذار این جلد دیدار مرسدس و کنت بود.نکته قشنگش اینه که مرسدس هویت واقعی کنت رو نمیدونه ولی انگار قلبش اونو شناخته🥲 حرف زیاده ولی بیشتر از این چیزی نمیگم که نظر من باعث لو رفتن داستان برای دوستانی که قصد مطالعه کتابو دارن،نشه. شدیدا مشتاقم ببینم جلد آخر چه اتفاقاتی برای ارائه داره🔥 0 7 Fati Hassanpour 4 روز پیش صد نامه عاشقانه نزار قبانی 3.9 3 نمیتوانم پنهان کنم نامت را در گلویم و تورا در جانم گل با عطر خود چه کند؟ گندمزار، خوشههای گندمش را کجا برد؟ طاووس ، پرهایش را و چراغ، روغنش را چه کند؟ تو را کجا برم؟کجا پنهانت کنم؟ وقتی مردم در اشارهی دستهایم، طنین صدایم، نظم قدمهایم تو را میبینند. 4 12 Fati Hassanpour 1404/3/6 چای خانه کوچکی در توکیو جودی کاپلین 3.9 10 چایخانه کوچکی در توکیو ، کتابیه که در کنار معرفی ژاپن و فرهنگ و زیبایی هاش، داستان عاشقانه ای رو هم روایت میکنه. اطلاعات نویسنده از ژاپن و توصیفاتش اونقدری خوب هست که خواننده رو مجذوب خودش میکنه. شخصیت اصلی کتاب ینی فیونا در طول سفر دو هفته ای به ژاپن، تلاش میکنه با فرهنگ و سنتهای ژاپن آشنا بشه و با عکس برداری از این زیباییها، اونا رو در معرض نمایش مردم قرار بده. چیزی که داستان رو دلچسپ میکنه رشد اعتماد به نفس و خودباوری فیونا در طول این دو هفته است که به واسطه آشنایی با شخصیت های قوی و دوست داشتنیی مثل هاروکا و ستسوکو و البته ورود ناگهانی عشق به زندگیش ،بدست میاد. توجه نویسنده به روابط انسانیی مثل عشق و احترام بین مادر و فرزند ،قابل ستایش بود. در مجموع اگر دنبال یه عاشقانه آرام در فضای بهاری و زیبای ژاپن هستید ،این کتاب میتونه لذت بخش باشه. بهار ۱۴۰۴ 🌼 11 22 Fati Hassanpour 1404/3/1 کافه پاریس مریم صبوری 3.4 8 خب کافه پاریس کتابی متشکل از چندین داستان کوتاه از نویسنده های معروف جهانه. بعضی از داستان ها خیلی قشنگ و مفهومی بودن و بالعکس بعضیشون لاقل از نظر من چنگی به دل نمیزدن و درکشون نمیکردم. داستان هایی که دوست داشتم: "عقده ادیپ من" "پرتره" از نیکولای گوگول که خیلی قشنگ بود "مرگ الیور بکی" "بخاطر یک وجب خاک" از لئون تولستوی "رویای مرد مضحک" از داستایوفسکی "قلب افشاگر" از ادگار آلنپو(خیلی کوتاه ولی همونقدر تاثیرگذار) 2 15 Fati Hassanpour 1404/2/23 کتابفروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 46 کتاب خوش خوانی هست و یه روزِ میشه تمامش کرد فکر میکردم یکم داستانش جنبه فانتزی بگیره اما تا آخر واقع بینانه پیش رفت. چندان اتفاقات هیجان انگیزی نداره ولی رشد شخصیتیِ شخصیت اصلی داستان لذت بخشه. فضاسازی و توصیفات قشنگی هم داشت جوری که عمیقا دوست داشتم توی اون محیط باشم🌼 5 28 Fati Hassanpour 1404/2/10 سنگ های قیمتی : زمرد سبز جلد 3 کرستین ژیر 4.0 16 خب این مجموعه کتاب هم تموم شد در مجموع کتاب خوش خوانی بود و تا آخر کنجکاو نگه ات میداشت ولی بنظرم یسری نقاط منفی هم داشت از جمله اینکه پایانش انگار خیلی هول هولکی بسته شد.مطمئنن مخاطب دوست داشت بعد از اتمام ماجرا بازم یکم داستان ادامه پیدا میکرد و واکنش اعضای لژ رو به اتفاقات میدید. همچنین عاشقانهِ کتاب بعضی مواقع با اعصاب و روانت بازی میکرد و بیش از حد بود.(به قول دوستان خیلی کلیشه ای و بچگانه)واقعا یجاهایی دوست داشتم بزنم تو سر گوئنی و بگم : به خودت بیا زن😂 در انتها باید بگم کتابِ جامع و کاملی نبود ولی خوندنش لذت بخش بود🌼 2 22 Fati Hassanpour 1404/1/27 از بابالنگ دراز به جودی ثریا جولقانی 2.8 6 ایده و اسم کتاب خیلی برام جالب بود برای همین بدون هیچ تحقیقی کتابو خریدم ولی خب یه کتاب کاملا معمولی بود . بعضی قسمت ها حرف های نصیحت گونه خوبی داشت . همینطور هماهنگ با خط داستانی کتاب بابالنگ دراز پیش می رفت که نقطه مثبتش بود و یه یاداوری خوشایند بود. اما از لحاظ جنبه عاشقانه اش گاها(بخصوص آخرای کتاب) زیاده روی میشد و آدم دلزده میشد😂 یه سری جملات و عقاید نویسنده هم چندان پسندم نبود ولی با توجه به اینکه کتاب قدیمیه و بیست سال پیش نوشته شده، زیاد خُرده نمیگیرم. درنهایت چندان خوندنشو پیشنهاد نمیکنم.( به دوستداران کتاب بابالنگ دراز پیشنهاد میکنم کتاب دشمن عزیز نوشته جین وبستر رو که درباره زندگی سالی مک براید هست رو بخونن و لذت ببرن). 2 26 Fati Hassanpour 1404/1/13 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 268 حس و حال ام بعد تموم کردن کتاب قابل وصف نیست . شاید بُهت و غم قطعا تا چند روز ذهنم درگیر خواهد موند. 5 32 Fati Hassanpour 1403/12/30 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 144 واقعا نمیدونم چه نظری درباره این کتاب بدم اونوطوری ک انتظار داشتم خوب نبود ولی از یه سمت پایانش غیرمنتظره و جدید بود😂 در کل احتمالا کتابی نباشه که بخوام به دیگران پیشنهاد بدم 8 22 Fati Hassanpour 1403/12/24 ضد فاضل نظری 4.2 56 همه کتاب های فاضل نظری عالین ولی ضد رو بیشتر دوست داشتم💛 3 29 Fati Hassanpour 1403/12/23 پرونده شب توت فرنگی تتسویا هوندا 3.6 5 برای من کتاب متفاوتی بود سبک نوشتارش با کتاب های جنایی ک قبلا خونده بودم کاملا متفاوت بود. مثل این بود که دارم یه فیلم سینمایی معمایی پلیسی میبینم . با این حال خوندنش برام جالب بود و نکته های آموزنده ای در باب روانشناختی و پزشکی ارائه داد 1 15 Fati Hassanpour 1403/12/17 جین در فانوس تپه لوسی مود مونتگمری 4.3 8 نمیدونم شما هم با خوندن کتابای مونتگمری، دلتون میخواد جای شخصیت های کتاب باشید و همه اون حال و هوا رو تجربه کنید یا نه من که روح ام دیوانه وار خودشو توی دنیای ۱۰۰ سال پیشِ کتابای خانم مونتگمری تصور میکنه و برای چند ساعت هم که شده از منِ فعلی فاصله میگیره🥲 این کتاب بیشک یکی از دوست داشتنی ترین آثار نویسنده عزیزمه💞 0 13 Fati Hassanpour 1403/12/10 کلاف سردرگم لوسی مود مونتگمری 4.3 13 مثل بقیه کتابای مود مونتگمری، این کتاب هم پر از احساسات مختلف و حس خوب زندگی بود. اینکه کتاب درباره یک شخصیت خاص نبود و همزمان به داستان زندگی چندین نفر میپرداخت ، کتابو هیجان انگیز تر کرده بود . یه موضوع که تو ذوقم میخورد، عاشق شدن شخصیتای کتاب صرفا با یبار دیدن زیبایی ظاهری طرف و بدون هیچ شناختی از شخصیت بود که البته در پایان نویسنده سعی کرد با نشون دادن از بین رفتن زیبایی ظاهری در گذر زمان، یه تلنگر به شخصیت های کتابش و همینطور ما بزنه. خانم مونتگمری تا ابد یکی از نویسنده های موردعلاقه ام میمونه💗 2 15 Fati Hassanpour 1403/12/8 محو: مجموعه شعر کوتاه علیرضا روشن 2.7 5 کتاب عجیبی بود عشق رو پر از غم و ناامیدی نشون داد در کل لذت بردم. 4 11 Fati Hassanpour 1403/12/4 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 87 خب این جلد هم تموم شد شروعشو چندان دوست نداشتم ولی هرچی جلوتر رفت بهتر شد و پایان بندی خیلی خوبی داشت. نقطه عطف داستان و همچنین زندگیِ محسن، آشنایی و هم صحبتی با آقای جاجرمی بود🥲 وجود این شخصیت واقعا داستانو برام قشنگ و پرمعنا کرد. ماشین عوض کردن پیاپی مراد کمیته ای هم موضوعی بود که توجهمو جلب کرد و جای تأمل داره 2 13 Fati Hassanpour 1403/11/29 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 270 چی بگم از این کتاب متفاوت الان که تمامش کردم پر از احساسات متناقضم🥹 رشد شخصیتی محسن چیزی بود که شدیدا دوست داشتم . کمدی زیرپوستی و شیرینی داشت. فضای صمیمی و گرم کتاب آدم رو میبره به همون سال های دفاع مقدس. خلاصه اینکه با این کتاب کلی خندیدم و با فصل اخر ناخوداگاه اشک ریختم. فقط میتونم بگم دم آقای مهرداد صدقی گرم 🫡 زمستان ۱۴۰۳❄️ 1 17 Fati Hassanpour 1403/11/20 آن ها فاضل نظری 4.1 44 مگه میشه اشعار فاضل نظری رو خوند و لذت نبرد؟🤍 هرچی به آخر کتاب نزدیک تر شدم شعرها زیباتر شد و دل کندن ازشون سخت تر❄️ 2 32 Fati Hassanpour 1403/11/14 او و گربه اش ماکوتو شینکای 3.5 11 نمیدونم چرا ولی ادبیات ژاپن در عین سادگی اش ،یجور خاصی به دلم میشینه. این کتاب هم خوندنش خیلی برام لذت بخش بود🤍 1 14 Fati Hassanpour 1403/7/24 ارباب حلقه ها؛ بازگشت شاه جلد 3 جی. آر. آر. تالکین 4.6 21 و بالاخره تمام🥲 دو هفته ای که داشتم ۳ جلد رو میخوندم انگار نیمی از روحم درگیر سرزمین میانه شده بود. هر شخصیتی به نوبه خودش پر از جذابیت بود. رفاقت قشنگ لگولاس و گیملی، گندالف سفید که وجودش مایه آرامش همه بود حتی منِ خواننده، آراگورن شیردل و مردم شجاع گندور و روهان، انت های سرافراز با اون چشمای سبز جادویی شون،مری و پی پین که گندالف رو از انتخابشون به عنوان یاران حلقه،سربلند کردن، سام عزیزم و هابیت مورد علاقم که در شجاعت و مهربونی و وفاداری کم مثاله و در آخر فرودویی ک توی جلد آخر از همه کم فروغ تر بود اما دردی رو در وجودش متحمل بود که کمتر کسی تاب و توان مقابله باهاش رو داشت. همه این شخصیتا و خیلی های دیگه با وجودشون به سرزمین میانه رنگ و لعاب دادن . من هم باهاشون غصه خوردم، ترسیدم، اشک ریختم ،خندیدم و میشه گفت زندگی کردم☘️ اما آخر کتاب برای من ناراحت کننده بود. اینکه همه الف های دوست داشتنی و گندالف و بیلبو و حتی فرودو سرزمین میانه رو ترک کردن، قلبمو پر از ناراحتی کرد.انگار جای سام و بقیه دلتنگشون شدم 🥲 در کل از خوندن تک تک جملات این کتاب لذت بردم و یه گوشه از قلبم ،همیشه برای این مجموعه کتابه🌱 پاییز ۱۴۰۳🍂 5 53 Fati Hassanpour 1403/7/21 ارباب حلقهها؛ دو برج جلد 2 جی. آر. آر. تالکین 4.6 22 چی میتونم بگم از ظرافت و زیبایی این کتاب🫡 آخرای کتاب واقعا برام شوکه کننده و پر از احساسات مختلف بود. و سام ،بیشتر از قبل، هابیت مورد علاقه ام شد. شجاعت و وفاداری و مهربونیش قطعا بی مثاله❤️🥹 0 11