یادداشتهای Fati Hassanpour (68) Fati Hassanpour 15 ساعت پیش آدم خواران ژان تولی 3.9 222 نمیخوام به این کتاب امتیازی بدم. ینی چطوری میتونم همچین کاری کنم وقتی کل کتاب درباره شکنجه و مرگ یه انسانه این وحشتناک ترین چیزی بود که تا الان خوندم و قطعا تا مدت زیادی حال بدش باهام میمونه. 4 19 Fati Hassanpour دیروز ماتیلدا رولد دال 4.4 125 عاشق این کتاب شدم🤍 درسته کتاب کودک و نوجوانه ولی اینقدر خوندنش شیرین و لذت بخشه که هر مخاطبی با هر سن و سالی رو با خودش همراه میکنه. داستان درباره ماتیلدا دختری ۵ ساله اس که هوش اعجاب آوری داره و یه نابغه است ولی خانواده اش نه تنها بهش اهمیت نمیدن که حتی اون رو یه احمق فرض میکنن.بعد از ورود ماتیلدا به مدرسه معلمش خانم هانی ،بلافاصله استعداد بینظیرشو کشف میکنه و این تازه شروع ماجراست. خوندنشو به عنوان یه کتاب حال خوب کن وسط روزای سخت زندگی، پیشنهاد میدم.🌱 0 19 Fati Hassanpour 5 روز پیش جیب پر از چاودار آگاتا کریستی 4.0 9 چطوری هربااار نمیتونم تشخیص بدم قاتل رو😩😂 لذت بردم واقعا. گرچه خانم مارپل خیلی دیر به ماجرا اضافه شد اما ترکیبش با سرهنگ نیلِ باهوش ، چیز خوبی از آب درومد👌🏻 0 25 Fati Hassanpour 5 روز پیش اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 79 وقتی به آخر کتاب رسیدم ، یه غم و خشم مبهمی وجودمو گرفت. آدما چقد میتونن وحشتناک باشن. بیچاره آندری یفیمیچ و آندری یفیمیچها ! 0 19 Fati Hassanpour 7 روز پیش فانوس خاطرات گمشده فاطمه ثابتی 4.3 7 میتونم بگم از بهترین کتابای ژاپنیه که تا الان خوندم. کتاب فانوس خاطرات گم شده درباره یه عکاسی عه که افراد لحظات اخر زندگیشون واردش میشن و اونجا فردی به اسم هیراساکا به استقبالشون میاد و بهشون کمک میکنه بهترین لحظات زندگیشونو به عنوان عکس ثبت کنن . و در نهایت با استفاده از بهترین عکساشون ،یه فانوس خاطرات ایجاد میکنه و فرد بعد از تماشای اون فانوس ،به دنیای بعد مرگ منتقل میشه. کتاب پر از احساسات زیبا بود . باهاش غمگین شدم، خندیدم و در کل لذت بردم. خوندنشو بهتون پیشنهاد میکنم. تابستان ۱۴۰۴🌼 2 22 Fati Hassanpour 1404/5/2 دورتر از شاخه ی نیلوفر محمود درویش 3.2 6 چندان جالب نبود بعضی شعرها قابل درک نبودن(شاید برای من.شایدم ترجمه خوب نبود) این چندتا رو دوست داشتم: نمی آید این غریبه را نمیشناسم همانطور که اگر خوشحال بودم جاخالی بزرگ عروسی است در خیابان قدم میزنی 0 15 Fati Hassanpour 1404/5/1 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 248 فقط میتونم بگم از خوندنش لذت بردم 2 10 Fati Hassanpour 1404/4/31 دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل هاروکی موراکامی 3.1 44 اولین کتابی بود که از هاروکی موراکامی خوندم این کتاب متشکل از ۷ داستان کوتاهه : بیدنابینا،زن خفته سال اسپاگتی میمون شیناگاوا قلوه سنگی که هر روز جابهجا میشود دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای آوریل اسفرود بیدم مرد یخی بعضی داستانا بدون هیچ پایان واضحی تموم میشدن و خواننده رو تو سردرگمی غرق میکنن. با این حال من از توصیفات کتاب و استفاده از عنصر طبیعت توی متن لذت بردم و البته از رئالیسم جادوییِ استفاده شده تعجب کردم، چون انتظارشو نداشتم. بنظرم بهترین داستان ها <<قلوه سنگی که هر روز جابهجا میشود>> و <<دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای آوریل>> بود پ.ن: <<مرد یخی>> خیلی ذهنمو درگیر کرده. ای کاش برداشت بقیه ازش رو میفهمیدم 0 14 Fati Hassanpour 1404/4/30 می توانی گاهی استراحت کنی دن کیم 3.9 4 دقیقا مثل اسمِ کتاب ،خوندنش یه استراحت و زنگ تفریح وسط زندگیه. نویسنده تلاش کرد با کلمات ساده و به زبان عامیانه راه و رسم زندگی رو نشون بده. ایدهی استفاده از بریده کتابای نویسنده های دیگه رو دوست داشتم و تصویر های استفاده شده تو کتاب هم واقعا به دل مینشست. یه کتاب حال خوب کن🌼 2 15 Fati Hassanpour 1404/4/29 درخت بخشنده شل سیلورستاین 4.4 22 خودخواهی بشر پایان ندارد ... 0 3 Fati Hassanpour 1404/4/29 کافه ماه کامل مایی موچیزوکی 3.3 1 حقیقتش بخاطر زیبایی طرح جلدِ کتاب و همچنين اسمش ،ترغیب شدم که بخونمش😅 شروعش رو چندان دوست نداشتم و گیج کننده بود چون کتاب یه کتاب فانتزی بر پایه طالع بینی به کمک اخترشناسی عه و از اونجایی که شناخت خوبی از صورت های فلکی هر ماه نداشتم،حین خوندنش اذیت میشدم اما هرچی جلوتر رفت روند داستان بهتر شد . در پایان شخصیت ها یجورایی بهم متصل شدن و عاشقانه های کوچیکی هم انتهای کتاب بود که کتابو برام شیرین کرد. در کل کتابیه که احتمالا نمیشه رو طالع بینیش حساب باز کرد ولی اون رهنمود های پایانی که به شخصیت های کتاب ارائه میداد، میتونه برای خواننده یه تلنگر مفید باشه. 0 5 Fati Hassanpour 1404/4/24 قتل در خانه کشیش آگاتا کریستی 4.1 25 یه اندازه بقیه کتابای آگاتا، از فهمیدن قاتل هیجان زده نشدم ولی با این حال روند داستانیشو خیلی دوست داشتم. این که تعداد مظنونین بالا بود،هیجان کتابو بیشتر کرده بود. راوی داستان کشیش بود که بنظرم خیلی شخصیت دوست داشتنیی داشت. عشقش به همسر جوانش حتی بانمک تر کرده بود کتابو😂 یه بخش از کتاب: گریزلدا: "میشود یکبار بگویی که دیوانهوار مرا دوست داری؟" کشیش: "گریزلدا، میپرستمت!میستایمت! دیوانه وار و بی اختیار و کاملا غیر کشیشانه!" 3 18 Fati Hassanpour 1404/4/20 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 521 چقدر غمناکه که ناگهان از عرش به فرش برسی این بلایی بود که پایان شب چهارم برای مرد رویا پردازمون اتفاق افتاد و چه زیبا گفت: <<شب های روشن من آن روز صبح به آخر رسید>> 3 23 Fati Hassanpour 1404/4/18 سرو غمگین آگاتا کریستی 4.0 27 فقط آگاتا کریستی میتونه کاری کنه بی وقفه یه کتابو در عرض چند ساعت بخونم و تموم کنم🙂↕️💞 خوشبختانه یا متاسفانه بازم نتونستم قاتل رو تشخیص بدم🤧 0 21 Fati Hassanpour 1404/4/17 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود 2 توشیکازو کاواگوچی 3.7 12 حس زندگیی که این کتاب و جلد اولش بهم دادن ،همیشه تو خاطرم میمونه <<فصل ها به ترتیب پشت سر هم میگذرند زندگی هم همینطور،از زمستانی سخت عبور خواهد کرد. اما پس از هر زمستانی،بهاری خواهد آمد.>> 0 19 Fati Hassanpour 1404/4/15 راز داوینچی جهانشاه امیری 4.6 7 اگر بخوام بدون توجه به راست یا دروغ بودن اطلاعات کتاب نظر بدم، واقعا کتاب خفنی بود و پیچش داستانی خوبی داشت که مخاطبو کاملا تا انتها کنجکاو نگه میداشت. حالا که کتاب تموم شده وقتشه برم تحقیق کنم که چقد مطالبش صحیح بوده😂 مطالب کتاب یجاهایی در جهت تخریب کلیسا ها و مسیحیت بود و در کل کتاب جنجالیی هست و بخاطر اینکه میتونه خیلی رو ذهنیت خواننده تاثیر بذاره ،چندان پیشنهادش نمیکنم 5 14 Fati Hassanpour 1404/4/13 گربه ای که ذن یاد می داد جیمز نوربری 4.0 35 کوتاه اما پرمعنا 2 13 Fati Hassanpour 1404/4/11 چقدر برای عشق آماده ای آلن دوباتن 4.5 1 کتاب چقدر برای عشق آماده ای از آلن دوباتن حاوی پرسشنامه ای ۴۳ سوالی ایه که جواب های ما و امتیازشون در پایان مشخص میکنه تا چه میزان برای عشق آماده ایم کتاب مطالب مفید زیادی داره. بعضی موضوعاتی که بهشون اشاره میشه چیزایی هستن که فکر نمیکردیم یک نوع رفتار زیان بار باشه ولی هست ؛و توضیح و راه حل برای هر موضوعی که مورد پرسش قرار گرفته ارائه میده. البته نویسنده خیلی معتقد بود که ریشه هر مشکلی از کودکی شخص هست .یجاهایی باهاش موافق بودم و در بعضی جاها نه. یه موضوعیو که اصلا دوست نداشتم ،عقیده نویسنده درباره موضوع خیانت بود که هیچجوره مورد پذیرش نبود لاقل برای من در مجموع کتاب مفیدی عه و خوندنش پیشنهاد میشه👌 0 16 Fati Hassanpour 1404/4/11 رویافروشی دالرگات لی می یه 3.7 2 یه کتاب آرامشبخش درباره خواب و رویا نویسنده تلاش کرد علت بعضی خواب ها رو به زبان ساده و داستانی توضیح بده.کتاب عمیقی نیست ولی تصویرسازی خوبی داره و خوندنش لذت بخشه💫 0 16 Fati Hassanpour 1404/4/4 شب بخیر توکیو آتسوهیرو یوشیدا 3.8 3 کتابی نیست که چیزی به آدم اضافه کنه. حتی جملات قشنگ و تاثیر گذار برای هایلایت یا منتشر کردن بریده کتاب نداره. ولی بلافاصله با خوندن چند صفحه اول کتاب میفهمی که این کتابو فقط باید شبها بخونی تا جادو اش اثر کنه. موقع خوندنش انگار داری ساعت ۱ شب توی توکیو زندگی میکنی. انگار که کنار شخصیتای کتاب حضور داری. سوار تاکسی ِ ماتسویی میشی.با میتسوکی همراه میشی.وارد عتیقه فروشی ایباراگی میشی و حیرت میکنی و ... نمیدونم چطوری توصیفش کنم اما انگار داری شب های (عجیب)توکیو رو زندگی میکنی. تو شبهای سخت جنگی، این کتاب تونست لحظاتی حتی کوتاه منو از دنیای خودم جدا کنه🌃 0 14