معرفی کتاب راز داوینچی اثر سوگل ملائی مترجم سوگل ملائی راز داوینچی جهانشاه امیری و 1 نفر دیگر 4.4 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 7 ناشر باران خرد شابک 9786227487053 تعداد صفحات 592 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب راز داوینچی، مترجم سوگل ملائی. لیستهای مرتبط به راز داوینچی ثنا 1403/9/22 گیلمور گرلز! 🍪 99 کتاب کتابهای روری 2 73 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدی خوشطبخ 1403/4/20 عالی کسانی که عاشق پیچیدگی و گره در داستان هستند شدیدا پیشنهاد می کنم 😍 اما باید قول بدید فقط به دید داستان نگاه کنید چون مطالبش از نظر تاریخی فاقد ارزش است، اینکه امتیاز کم دادم بخاطر همین بود عااااااااااااالییییییی🥳 0 1 مانلی عیسوند 1403/3/12 داستان واقعا عالی بود و فکت ها و داستان های تاریخی که میگفت 🤌 0 1 پریسا نوعدوست 1403/3/11 پیرنگ تاریخی معمایی که کتاب داشت اون رو از باقی کتابهای معمایی که خونده بودم جدا کرد🥲 زیبا بود و دوستش داشتم :) 0 7 sonia.az 1403/10/11 خیلییییییییییی سختگیرم برای امتیاز دادن به کتابها ولی نمیتونم بیش از اندازه کم لطفی کنم به این کتاب :) دیگه کمتر کسی هست که اسم نقاش ، دانشمند ، مخترع و..." لئوناردو دی سر پیرو داوینچی " رو نشنیده باشه . عاشق سرگذشت و زندگیش هستم و این کتاب واقعا جذابیت بالایی داشت البته باید ذکر کنم فقط و فقط در مورد داوینچی نیست بلکه داوینچی یکی از اشخاص مهم و مورد بحثش هست و این داستان برای سالیان دراز بعد از مرگ اوست . تک تک نقاشی های اسم برده در این کتاب رو چک کردم و چقدر شوکه کننده اس که منبع کاملا درسته 🤌 خلاصه که بلی ، این رمان هیجان دارد کلی معما و راز دارد و حتی ماجرای عاشقانه هم دارد می شود گفت چیزی هم کم ندارد . پس اگر علاقه مند به هنر هستین یا هنرمندین حتماااا پیشنهاد میکنم بخونین 🤍 0 9