یادداشتهای نیــــ ریما ـــسح (34) نیــــ ریما ـــسح 1403/3/12 و من دوستت دارم فردریک بکمن 3.9 67 اثار دیگشم همین قدر قوی 0 7 نیــــ ریما ـــسح 1403/3/11 تن تنهایی سحر سخایی 2.8 8 بامزه بود شاید ب زودی فراموش کنم ک خوندم اما همین چند ساعت هم برام شیرین بود 0 7 نیــــ ریما ـــسح 1403/3/7 سقوط آلبر کامو 4.0 80 احتمالا همه ما در حال سقوطیم ما در لحظه تولد مهربان ، بی ریا و بی تکبر بودیم و الان در سقوطی اخلاقی به سر میبریم و تمام آرزوی بشر ، رسیدن به نقطه آغازش است 0 10 نیــــ ریما ـــسح 1403/2/9 قوی سیاه: اندیشه ورزی پیرامون ریسک نسیم نیکولاس طالب 4.2 3 نویسنده معروفه در ایران کتاب راجب اتفاقات غیر محتمل اما اتفاق افتاده صحبت میکند اتفاقاتی که ماهیت علم شمارو زیر سوال میبره مثلا قو در تمام ذهن ها سفید تداعی میشه و غیر این هم نبوده زمانی که قوی سیاه مشاهده شد خارج از جا خوردن ، کلا ماهیت این تفکر که قو فقط سفید هست از بین رفته به این نوع شرایط ، قوی سیاه میگن اسم کتاب هم از همین آمده 0 11 نیــــ ریما ـــسح 1403/1/29 همه دروغ می گویند ست استیونز-دیویدوویتس 4.0 16 همه ب همه دروغ میگویند مگر گوگل حالا راجب دیتا های سرچ گوگل صحبت میکنه آمار هایی ک بدست میاد و استفاده هایی که داره 0 7 نیــــ ریما ـــسح 1403/1/28 افسانه عادی بودن گبور مته 3.6 2 کتاب جالبیه مسیر زندگیتون رو عوض نمیکنه اما دیدگاه اون برهه از زندگی را چرا 0 8 نیــــ ریما ـــسح 1403/1/28 استثنایی ها: داستان موفقیت مالکولم گلدول 3.9 5 این کتاب راجب سلسله شانس های کوچک و غیرقابل پیشبینی برای موفقیت افراد هست توضیح میده چطور سال تولد شما در موفقیت شما موثر یا چقدر مهمه کدوم محله با کدوم شهر به دنیا اومده باشی یا شانس محیط اطرافت چقدر موثره راجب این توضیح میده استعداد تا یه حدی امتیاز داره و بیش از یه لولی دیگ اون اثر رو نداره مثلا بسکتبال قد بالا ۲ متر براش عالیه ولی دو سانت بلند تر باشی یا ۴ سانت ، اونطور دیگ ملاک نیست راجب نظریه ۱۰ هزار ساعت تمرین صحبت میکنه و البته که هرکسی شانس این میزان تمرکز رو نداره خلاصه همه ایران ماسک نمیشن چون همه از یک میزان شانس برخوردار نیستند دوستان ما در تایم لاین خودمون هستیم خیلی سخت نگیرید 🤭 0 3 نیــــ ریما ـــسح 1402/12/15 کتاب یا سیگار جورج اورول 3.5 17 کتاب سبک و خوبی بود البته نباید به این فکر کنیم که بعد از خواندن هر کتاب ، قراره خیلی رشد کنیم و این نوع کتاب ها خیلی در رشد ما سهیم هستن خیر صرفا هر کتاب چیزی یاد میده گاهی هر کتاب فقط یادآوری میکنه آموخته های قبل رو انتظار از کتاب باید مشخص باشد 0 11 نیــــ ریما ـــسح 1402/12/9 از آدم تا خاتم بتول جهانبخش(جعفری) 3.5 1 انشالا که صحیح هست 0 5 نیــــ ریما ـــسح 1402/12/6 ماشین تحریر عجیب تام هنکس 2.7 12 بهتره سراغ کتاب های دیگ برید نظر من اینه 🙂 1 7 نیــــ ریما ـــسح 1402/12/1 انعطاف پذیری هیجانی سوزان دیوید 4.4 5 گاهی اوقات حرف شجاعانه ای که باید گفت این است : دیگر نمیتوانم این کار را با خودم کنم 🙂 0 11 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/18 ساکت شو و انجامش بده! برایان تریسی 3.7 1 همین چند صفحه کفایت میکنه تا خواندن ده ها کتاب انگیزشی زرد تکراری چون خودم زیاد خواندم از این نوع کتاب ها عرض میکنم 0 10 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/13 شبح سخنگو آر.ال. استاین 4.0 1 اولین کتابی ک خریدم و وارد کتاب خانه ام کردم در زمان نوجوانی ، از شوق خرید جدیدم یک روزه تمومش کردم شاید شروع این سیر از همین جا بود 0 13 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/13 آیین دوست یابی دیل کارنگی 4.1 15 برای خیلی وقت پیش و جامعه نسل های قبلی ست به روز نیست اما به درد بخور هست 2 12 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/13 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 145 همزاد پنداری صورت گرفت تا حدی 🥲 0 3 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/12 حق الیقین جلد 1 محمدباقربن محمدتقی مجلسی 3.5 1 کتاب با زبان سخت نوشته شده خیلی طول کشید مطالعه کنم کامل خیلی هم جذاب نیست برای کسی که علاقه ندارع فقط اینجا خواستم از علامه مجلسی تشکر کنم به خاطر کتاب ایشون ، بنده با فهم مجددا تشهد گفتم و نزاشتم دین رو از والدین ارث بگیرم به شما و دستاورد هاتون افتخار میکنم 0 2 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/12 ای کاش وقتی 20 ساله بودم می دانستم تینالین سیلیج 3.0 24 با خرید پیانو پیانیست نمیشی اگر یکی از این هارو خوندی برات کافیه لازم نیست برای بیشترش وقت بزاری به عنوان کسی که اکثرا رو خونده ✨ 0 5 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/12 خودت رو به فنا نده گری جان بیشاپ 3.1 21 بهش میگن روانشناسی زرد و در خاصه به این معنی هست که خوندنش آدمی را از واقعیت و حقیقت ، از هردو دور میکند. توصیه صحیحیست به عنوان کسی که همه مدل از این کتب را خوانده من هم #امروز چنین نظری دارم اما فکر کنیم به اینکه تا مریضی نباشه سلامتی بی معنیه امروز درک تازه تری به مسائل دارم چون قبلاً مبتلا به این تفکرات زرد و اشتباه بودم شاید در عین مضر بودن نعمت هستند برای قومی که اهل اندیشیدن باشد 1 7 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/10 راز روندا برن 2.5 27 شروع روانشناسی زرد از همین بود 😅 0 10 نیــــ ریما ـــسح 1402/11/10 آزادی معنوی مرتضی مطهری 4.7 44 ارزش دوبار خواندن رو داره مخصوصا برای نوجوان ها لازم 0 5