یادداشتهای 𝓐 𝓯𝓪𝓮𝓻𝓲𝓮☆ (3) 𝓐 𝓯𝓪𝓮𝓻𝓲𝓮☆ 4 روز پیش سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 122 جولی آرزو میکرد میتوانست حداقل خداحافظی کند. ☆☆☆ همه چیز وقتی میفهمی میتوانستی خداحافظی کنی ولی نکردی بدتر میشود. جولی میخواست فقط یکبار دیگه صدای سم رو بشنوه. جولی به یکبار هم راضی بود. شاید هم اینطور فکر میکرد. ولی اگر به تو شانسی برای مکالمه با کسی که مرده ولی با تمام قلبت دوستش داشتی رو بدن ، قطعا خداحافظی نمیکنی... احتمالا بخوای اون مکالمه رو تا ابد ادامه بدی. چون میدونی با یک خداحافظی همه چیز تموم میشه. و تموم کردن شادیت ، مثل کشتن روحته 1 3 𝓐 𝓯𝓪𝓮𝓻𝓲𝓮☆ 1404/3/6 چه شد که شاه الف هیم از قصه ها متنفر شد؟ - جلد 3.5 از مجموعهٔ پادشاه پریان هالی بلک 4.6 14 چرا کاردن، پسر سوم شاه الدرد تو جلد اول به جود گفت که به جود حسادت میکنه؟ ☆☆☆ توی ۳ جلد اصلی پادشاه پریان اشاره هایی به گذشته کاردن شد که نشون میداد گذشته سختی داشته، ولی کامل تعریف نشد. کاردن به جود حسادت میکرد ، چون جود یک فانی بود ولی 'خانواده' داشت، خانوادهش هم مثل خانواده کاردن نبودن که پسرشون رو مایه فساد و ننگ سلطتنت میدیدن "چه شد که شاه الفهیم از قصه ها متنفر شد" از بچگی کاردن میگه ، که چطور طرد شد و سپردنش به برادر بزرگترش. همچنین یک ماجرای کوچک که مربوط به بعد از ازدواج با جود اتفاق میوفته رو روایت میکنه ، و اینبار ، قهرمان داستان کسی نیست جز ☆پادشاه بزرگ الفهیم☆ 0 8 𝓐 𝓯𝓪𝓮𝓻𝓲𝓮☆ 1404/3/6 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.4 7 این از همون داستانهاس که باهاش صدای دریا میشنوی~ تو دنیایی که همه دریانوردن و تجارت با سنگ های گرانبها زیر آب انجام میشه، فابل ، غواصی ناچارن مستقله که آواز سنگ هارو میشنوه~ جای فابل امن نیست ، اون باید از دریا ها بگذره تا پدرش رو پیدا کنه ، منظورم اینه که، مگه زندگی با پدرش تنها راه نجاتش نیست؟ 0 5