یادداشتهای °ریحان° (19) °ریحان° 1404/4/19 گامبی نهایی جنیفرلین بارنز 4.6 31 برخلاف خیلیا ک میگن این کتاب از جلدای قبلی ضعیفتره من عقیده دارم بارنز توی این کتاب صدشو گذاشته بهترین حرکتش این بود ک بین روند معما و اتفاقای رمانتیک تعادل ایجاد کرده بود افشاگری های برگ ریزون نداشت ولی گذشته و تاریخ خانواده هاثورن رو باز میکنه اگه جلد اول و دوم رو خوندین حتما این یکی روهم بخونین نمیدونم جلدای بعدی کی قراره ترجمه بشه ولی جلد هفتمش تقریبا تو آبان سال 2026 قراره منتشر بشه خیلی خوشحالم ک این کتابو خوندم و دنیای ایوری تا ابد توی ذهنم باقی میمونه خیلی از کتابایی ک سر زبونا میفتن ارزششون کمتره ولی این یکی محشره 0 6 °ریحان° 1404/4/13 کلاف پرگره لیزا گراف 3.8 16 تجربه خوبی بود 0 6 °ریحان° 1404/4/13 ارثیه هاثورن جنیفر لین بارنز 4.4 56 اولش که این کتابو شروع کردم انتظار داشتم مثل کتاب قبلی صرفا به خاطر وقت گذروندن بخونمش ولی از همون اولای کتاب واقعا متوجه شدم که کتاب اول فقط مقدمهای برای بقیهی جلد ها بوده ذهن نویسنده توی نوشتن رابطه های پیچیده حرف نداره و انگار همیشه چیزی برای غافلگیر کردن خواننده داره وسطای کتاب فک میکنی قصد نویسنده اینه ک بی اعتمادی رو منتقل کنه ولی درنهایت متوجه میشی ک تو زود برداشت کردی ولی پایانش واقعا دور از تصور بود و نویسندهاش مث فریدا مک فادن پایان دوراز انتظاری برای خواننده هاش در نظر گرفته ولی مث فریدا انقد آخر کتاباش شبیه هم نیستن و برعکس کتاب قبلی ک با افشا شدن یه راز شروع شد این کتاب با شروع فصل جدیدی از زندگی ایوری البته بعداز فاش شدن داستانی ک کلا پشماتون میریزه تموم میشه بی صبرانه منتظر اینم ک جلد بعدی رو بخونم و البته دو جلد بعدی ترجمه بشه اگه هیجان و پیچیدگی و راز هارو دوست دارید خوندن این مجموعه واقعا ضروریه مخصوصا اگه جلد اولو خوندید حتما خودتونو از خوندن ارثیه هاثورن محروم نکنید 0 9 °ریحان° 1404/2/28 لیست مهمان ها لوسی فولی 3.6 82 خیلی فانتزی شروع و خیلی دارک تموم میشه با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 4 °ریحان° 1404/2/28 جنگاوران جوان؛ رنجر سلطنتی جلد 12 جان فلنگن 4.3 1 من همه این مجموعه رو خوندم، بقیه جلد هارو به زبان اصلی و الان رسما دارم باهاش زندگی میکنم 0 5 °ریحان° 1404/2/28 درمانگر بی.ای. پاریس 3.8 12 روند داستان مسخره بود ولی پایانی کوبنده داشت 0 4 °ریحان° 1404/2/28 آبشار یخ متیو جی. کربی 4.3 16 بی نظیر بود ولی نویسنده ذهن بی رحمی داشت 0 7 °ریحان° 1404/2/28 ارادتمند: هیچ مهدی باتقوا 4.5 1 بعد کتاب نیازه یه مدتی به جملات آخر هرفصل فکر کنی و پایان کتاب هم با کلش فرق داشت 0 2 °ریحان° 1404/2/28 تابستان زاغچه دیوید آلموند 3.5 5 خیلی بی رحم بود نیاز بود شخصیت اصلی سنش بیشتر باشه 0 2 °ریحان° 1404/2/28 قدرت عجیب؛ آدم کش جلد 1 جو کریگ 3.8 1 راجب پسریه که زندگی عادی داره تا اینکه متوجه حقیقت عجیبی راجب خودش میشه و توی نوجوونی به خبره ترین ادمی تبدیل میشه که برای دولت کار میکنه اما اون این زندگی رو نمیخواد و تصمیم میگیره تغییرش بده الی بیش از حد میدونه... 0 2 °ریحان° 1404/2/28 آخرین روز خانم بیکسبی جان دیوید اندرسن 4.5 26 توی صفحات این کتاب با دانش آموزانی همراه میشید که سعی دارن آخرین روزای زندگی معلمشون رو شاد نگه دارن 0 1 °ریحان° 1404/2/28 اشتیاق یخی تری لین جانسون 3.9 4 این بچه زرنگ های مدرسه نیستن که آخرش به جایی میرسن،بلکه اونایی موفق میشن که جرئت فرق داشتن با بقیه رو به خودشون میدن 0 1 °ریحان° 1404/2/28 ما یک نفر سارا کروسان 4.4 19 واقعا با جون و دل بخونیدش خیلی قشنگه و پایانش عجیبه 0 1 °ریحان° 1404/2/28 در یک جنگل تاریک تاریک سحر بیده 3.6 28 سیر داستان خیلی خوب بود ولی آخرش خراب کرد 0 1 °ریحان° 1404/2/28 هشت کلید سوزان ام. لافلور 4.0 8 کتاب از طرف آبری با عشق از این نویسنده قشنگ تره و من به امید اینکه مثل اون باشه خوندمش ولی خب نا امیدم کرد 0 1 °ریحان° 1404/2/28 از طرف آبری، با عشق سوزان ام. لافلور 4.4 22 بی نهایت زیبا 0 1 °ریحان° 1404/2/28 آپولو؛ مقبره ی بیدادگر جلد 4 ریک ریوردان 4.6 1 این کتاب واقعا از جلد های قبلی این مجموعه بهتر بود انگار آپولو توی هر قسمت بیشتر رشد میکنه 0 1 °ریحان° 1404/2/28 آپولو؛ مارپیچ آتشین جلد 3 ریک ریوردان 4.3 8 ریک ریردان توی همه کتاباش با شخصیت های اصلی مهربون بود و وقتی یکیشون رو کشت انتظار داشتم توی فصل بعدی برگرده هنوز باورم نشده که به این راحتی جیسون رو حذف کرد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 °ریحان° 1404/2/28 مگنس چیس و کشتی مردگان جلد 3 ریک ریوردان 4.4 5 در واقع کتاب سانسور کردن که کلا متوجه نمیشید که الکس مگنس رو دوست داره و وقتی دارن یخ میزنن اونو می بوسه و آخر داستان هم همین اتفاق دوباره میفته با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 4