معرفی کتاب جنگاوران جوان؛ رنجر سلطنتی اثر جان فلنگن مترجم ملیکا خوش‌نژاد

جلد 12

ناشر
افق
_

ویل تریتی، همان رنجری که هالت پرورشش داد و اسطوره شد دیگر آن پسرکی نیست که روزگاری رویای شوالیه شدن را در سر می‌پروراند. این روزها ویل در حال مبارزه با اهریمن درونی‌اش است، آن هم پس از تراژدی احمقانه‌ای که غمگین و تنهایش کرده.
اما در همین گیرودار، او باید آموزش شاگردی را بر عهده بگیرد که در خواب هم نمی‌دید.
اکنون ویل مجبور است از بین دو گزینه‌ی انتقام و نجات جان انسان‌ها یکی را انتخاب کند.

لیست‌های مرتبط به جنگاوران جوان؛ رنجر سلطنتی

𝘏𝘢𝘮𝘦𝘥

𝘏𝘢𝘮𝘦𝘥

1404/6/31 - 13:25

به نام خدا
کاش نمی نوشتیش فلنگن.

درود
یکم تنبلی کردم توی نوشتن یادداشت این جلد، امیدوارم چیزی یادم نرفته باشه.

وقتی که کتاب رو باز می کنید با یک جهش زمانی مواجه میشید که شخصیت هایی که کلی باهاشون در کتاب زندگی کردید، مرده، پیر یا بیمار و بازنشسته ان. هممون میدونیم در آخر همه ی شخصیت های کتاب ها؛ میمیرن، بازنشسته و پیر میشن، اما کسی حتی بهش نمیخواد فکر کنه و اونو به عنوان واقعیت در نظر بگیره.
فرق یازده جلد قبلی با این یکی، مثل فرق یه فیلم رنگی با یه فیلم سیاه‌وسفیده؛ انگار از دنیایی پر از امید وارد دنیایی خاکستری شدیم.
متاسفانه به علت خطر فاش شدن محتوا (فارسی را پاس بداریم D: ) از وارد شدن بیشتر به این قسمت با وجود علاقه داشتن، معذورم :)

به خاطر همینه هی دارم میگم کاش نمی‌نوشتیش فلنگن، حس می‌کنم داره اون حس خوب و خاطره‌های قشنگ مجموعه رو خراب می‌کنه.

خیلی دارم با خودم کلنجار میرم مغزم جلد 11 رو به عنوان آخرین جلد در نظر بگیره.

در قسمت آموزش دادن به مدی ( تمام تلاشمو کردم داستان فاش نشه.) کتاب حوصله سربر شده بود،
بر عکس جلد اول در قسمت آموزش به ویل (یادش بخیر).
ولی یه چیزی بود که این جلدو نجات داد، هالت، یا بهتره بگم : شبیه شدن ویل به هالت. بی نظیر بود.

طنزی هم که توی داستان بود دوست داشتنی بود.

خطر اسپویل خفیف تا جایی که این ایموجی رو ببینی🦦
این مسخره بازیا چیه، رنجر زن آخه ؟ ولمون کن بابا. فک کن اون سپاه رنجر دوست داشتنی کلی زن هم واردش بشه، نه واقعا.(البته اگه مدی اولین و آخرین باشه، مشکلی نیست)
تغییر شخصیت مدی هم خیلی ناشیانه بود، که از اون دختر سوسول شد یه رنجر که دست کمی از ویل توی کودکی نداره، از یه شاهزاده مغرور که کل زندگیش توی پر قو بزرگ شده شد یه رنجر حامی فقیران :/
اگه شاهزاده بودن و پارتی بازی نبود که هیچوقت خوابشم نمیدید.
🦦
بخش اصلی داستان و اتفاقات اصلی جلد هم بدک نبود، اما جای بهتر شدن خیلی داشت.
امیدوارم این یادداشت کمکتون کرده باشه.
----------------------------------------------------------
رسیدیم جای سخت یادداشت، رتبه بندی مجموعه ای که کل تابستون تقریبا باهام بود.
1. هالت در خطر مرگ
2. آزادی ایراک( واقعا هم این هم هالت در خطر مرگ لایق اول بودن ولی خب)
3.امپراتوری نیهون جا
9.پادشاهی کلانمل
10.پل آتشین
11. جادوگر شمال
12. و متاسفانه رنجر سلطتنی
خیلی کار سختی بود و صد درصد هم درست نیستن.

پ.ن : فردا :)