یادداشتهای Mohammad Ersi (46) Mohammad Ersi 1403/6/18 یک پیغام همایونی فرانتس کافکا 2.8 1 خوندنش هیچ سودی نداره 0 0 Mohammad Ersi 1403/2/23 همه چیز به فنا رفته مارک منسون 3.9 19 جذابه و لازم برای همه توضیحی جز اینکه چشتو باز میکنه نمیدم ک بخونیدش اون یک ستاره هم بابت باگ های ویراستاری و ترجمه کم کردم 0 2 Mohammad Ersi 1403/1/14 کفش های قرمز هانس کریستیان اندرسن 1.5 14 عججججب یادم نبود چنین نویسنده ایم وجود داره و بعد خوندن کتاب اسم نویسنده رو که دیدم همه چی تو ذهنم جا افتاد.. نمیگم نخونین، اون دو ستاره صرفا به دلیل همسو نبودن افکارم با نویسنده و سبک انتقال مطالبشه (که البته نمیشه زیاد هم ازش خرده گرفت،برای همین ۱ ستاره نیست 0 1 Mohammad Ersi 1402/12/19 حمام ترکی کاترین منسفیلد 1.2 3 چرت 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/10 سه پرسش لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.7 9 جالب بود 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/10 حرف بزنم یا نزنم عزیز نسین 3.5 1 در کل کتاب خوبی بود اما همچنان آثاری مثل پخمه رو به مجموعه آثار کوتاه این مدلی ترجیح میدم 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/10 فلان فلان شده ها عزیز نسین 4.1 3 به معنای واقعی کلمه متوسط، هم خوب و هم بد، ولی نه خوب نه بد! مجموعه ای از داستان های کوتاه که گاها به خنده و گاها به فکر فرو میبرنت و گاهی هم چشم به راه پایان داستانی و یا تهش به این فکری که چرا اینو خوندم! 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/9 گربه راهنمای ما استفان گارنیه 3.1 13 خیلی جالب بود و تک تک خصلتای گربه ها خوب بررسی شده 0 2 Mohammad Ersi 1402/4/9 وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 10 کتاب خوبیه و خارج از اینکه از اسمش مشخصه چی قراره بخونین و قابل پیشبینیه و میشد انقدر طولش نداد، داستانها و تجربیات آموزنده ای رو به اشتراک میذاره که میتونه ایده های خوبی بده 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/9 هرگز ترکم مکن کازوئو ایشی گورو 3.7 30 مطمئنا توی لیست ده کتاب برترم قرار نمیگیره.. شاید اگر یه دوست این کتابو بهم نداده بود هیچوقت نمیخوندمش.. سرعت پیشرفت داستان پایینه و حتی توی اوج و کلایمکس داستان هم هیجانی نمیگیرتت.. به عنوان داستان کوتاه کتاب بهتری میشد تا رمان 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/9 پدر پولدار، پدر بی پول شارون ال. لشتر 3.7 25 مسائل ساده ای بیان شده اما خوندنش خیلی بهتر از نخوندنشه اگه از اقتصاد و امور مالی چیزی نمیدونین شروع خوبیه 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/9 بیست زخم کاری محمود حسینی زاد 2.8 16 چرت محض، بی سر و ته، بی معنی، یه آماتور بهتر مینویسه... وقتتونو هدر ندین 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/9 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 211 شاید سیر داستان کمی حوصله سربر باشه اما نکات جالبی داخل کتاب گنجونده شده 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/9 دیو همخون دارن شان 4.1 6 خب..تقریبا هیچ اتفاق خاصی نیفتاد..یکمی حوصله سربر بود حقیقتا 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/9 پله برقی آلن رب گرییه 1.0 5 قرار نیست تکونتون بده،زندگی رو تعریف میکنه 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/9 تو کله خر هستی: کله خرها نمی ترسند، پیش می روند و موفق می شوند تو دل و جرات داری، نترس برو پیش جن سینسرو 3.8 2 مطمئنا بهترین کتابی که میخونین نیست، ولی به صورت کلی کتاب خوبیه و اگر ذره ای بهش فکر کنین میتونه کمک خوبی باشه و تلنگرهای لازمو بزنه 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/9 هنر رندانه به تخم گرفتن مارک منسون 3.9 68 کتاب جذابی بود و از اینکه امانت در ترجمه رعایت شده بود حس خوبی داشتم کلی چیز بهت میگه که واقعا هیچجای دیگه نمیشنوی و خوندنش رو برای همه تجویز میکنم 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/9 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 64 کلیشه بود و کل مطالبش رو میشد نهایتا توی یک صفحه و با چند جمله کوتاه بیان کرد..چندان لذتی نبردم از خوندنش و بیشتر مناسب سرگرمی بود 0 1 Mohammad Ersi 1402/4/9 Robinson Crusoe Daniel Defoe 3.4 1 A good read! 0 0 Mohammad Ersi 1402/4/9 تضادهای درونی ما کارن هورنی 4.0 5 با قلم نویسنده/مترجم نتونستم ارتباط بگیرم و بنظرم میشد کتاب رو تو صفحات کمتری جمع کرد پیشنهاد نمیکنم 0 0