معرفی کتاب یک پیغام همایونی اثر فرانتس کافکا یک پیغام همایونی فرانتس کافکا 2.6 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 17 خواهم خواند 0 ناشر شابک 9678796536559 تعداد صفحات 4 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب یک پیغام همایونی ، نویسنده فرانتس کافکا . لیستهای مرتبط به یک پیغام همایونی عارفه دیروز مطالعه در وقت اضافه 16 کتاب این مجموعه مربوط به کتابهای رایگان طاقچهست با عنوان «مطالعه در وقت اضافه». داستانهای کوتاهی از نویسندگان مختلف و از ادبیات کشورهای گوناگون رو شامل میشه. اگه تا حالا از نویسندهای چیزی نخوندین، میتونین با این داستانهای کوتاهِ رایگان سبک و قلمش رو امتحان کنین؛ اینطوری راحتتر تصمیم میگیرین که آیا دوست دارین سراغ کتابهای دیگهش هم برین یا نه! (لیست بهروز رسانی میشه) 0 2 آگاتا هولمز 1404/1/8 کتابهای ۱۴۰۴ 64 کتاب 404 Not Found *بهار ۲۱ کتاب؛ ایرانی تر _ مدیر مدرسه *تابستون؛ دشمن عزیز _ 0 11 باران بهاران؛ 1403/12/29 اسفند و کتاب هایش🌱 22 کتاب کتاب هایی که در اسفند خوندم خیلی جور واجور بودن و خاطرات قشنگی رو برام بجا گذاشتن و دوست داشتم یه لیستی ازشون درست کنم که باقی بمونه.(شاید هم خیلی لیست مسخره ای باشه)🍀 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Mohammad Ersi 1403/6/18 خوندنش هیچ سودی نداره 0 0