معرفی کتاب پله برقی اثر آلن رب گرییه مترجم احسان چادگانی پله برقی آلن رب گرییه و 1 نفر دیگر 0.9 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 1 ناشر کانون فرهنگی چوک شابک 0000000978406 تعداد صفحات 15 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب پله برقی، نویسنده آلن رب گرییه. داستان کوتاه یادداشتها محبوبترین جدیدترین Mohammad Ersi 1402/4/9 قرار نیست تکونتون بده،زندگی رو تعریف میکنه 0 1 سهیل خرسند 1401/9/15 پله برقی، داستانِ کوتاهیه تهی از محتوا در مورد مردی که گویی سوارِ یک پله برقیِ عظیمالجثه شده و چندیدن پله جلوتر از خودش اشخاصی رو میبینه که روی پله ایستادن و از نظرش ثابت هستند و حرکت نمیکنند و در آخر داستان هم بر میگرده پشت سرش رو نگاه میکنه میبینه بازهم چند نفر پشت سرش ثابت روی پلهها هستند چون فاصلهشون ازش نه کم میشه نه زیاد :/ پ.ن: این چه نوع پله برقی بود که تمام نمیشد؟ والله این داستان انقدر کوتاهه که روی یک پله برقیِ معمولی ۳ بار میشه خوند اما پله برقی داستان تموم شدنی نبود 0 1 کاملیا 1403/8/30 به هیچ وجه ارزش خوندن نداشت بسیار کلیشه ای و کمی بدون معنا و مفهوم و همچنین با ترجمه بسیار بد. 0 3 رؤیا 1402/12/27 داستان که نه! توصیفی کوتاه از یه پله برقی، با گروهی آدم که دارن به وسیله اون بالا میرن. جمله های طولانی و بی فعل کنار هم ردیف شده بودن و هی برمیگشتم و دوباره جملات رو میخوندم که ببینم چی میخواد بگه، اما بازم چیزی عایدم نمیشد! البته که توضیح آقای احسان چادگانی«مترجم این کتاب» رو در طاقچه خوندم و ایشون گفته بودند که:«نثر داستان، بخصوص در ابتدای کار، بدون توقف پیش میرود و فکر میکنم قصد نویسنده این بوده که پیوستگی و حرکت پلهبرقی را از طریق ساختار جملات به خواننده برساند.» در بین سایر نظرات اشاره شده بود که: مقصود نویسنده احتمالا اشاره به گذر زمان و جایگاه و فاصله آدمها از همدیگه است که با توصیف حرکت پله برقی و محل ایستادن افراد بیان شده. نظر دوستان کمی برام قابل تامل بود اما بازم فکر میکنم اصلا نتونستم با این کتاب ارتباط بگیرم و چیزی برای اضافه کردن به من نداشت!(با احترام به نویسنده و مترجم بزرگوار) با سرچ درباره نویسنده به شناخت خاصی از ایشون نرسیدم اما اینطور به نظر میرسه که سبک نویسنده همینه و تلفیقی از رویا و واقعیت رو به کار میگیرن و خط طولی زمان رو به هم میریزن! 0 2