یادداشتهای محمد امین پرنیان (5) محمد امین پرنیان 1403/9/5 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 220 واقعاً یکی از قشنگ ترین رمان هایی بود که خوندم. موقع خوندن کتاب، قشنگ اون کوچه و بازار حلّه رو تصور میکردم. 0 4 محمد امین پرنیان 1403/8/3 علامه (صد روایت از زندگی مرحوم علامه طباطبایی) معصومه صدیق 4.7 4 کوتاه اما مفید واقعا زندگی علما و شهدا شیرین و آموزنده هست و واقعا خوندنشون تاثیر داره 0 7 محمد امین پرنیان 1403/8/2 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 137 این کتاب با نوشته ای روان مظلومیت های امیرالمؤمنین موقع حکومتشون رو نشون میده و واقعا جای شرمساری هست که مردم اون کارها و سرپیچی از فرمان ها را انجام میدادند واقعا خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم 0 6 محمد امین پرنیان 1403/3/2 زیارت آغاز عشق و بندگی محمدحسن وکیلی 4.7 3 توی این کتاب آداب قبل و حین و بعد زیارات را توضیح داده و توضیحاتی برای قرب الی الله دارد و البته توضیحاتی از آسیب شناسی زیارات داده و حتما این کتاب رو پیشنهاد میکنم 0 6 محمد امین پرنیان 1402/3/20 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 66 این کتاب رو توصیه میکنم و میتونه که برای افراد تلنگری باشه تا مراقب رفتار هاشون باشن 0 11