زیارت آغاز عشق و بندگی زیارت آغاز عشق و بندگی محمدحسن وکیلی 4.7 7 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 5 ناشر نشر برترین آرزو شابک 9786227281187 تعداد صفحات 48 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب زیارت آغاز عشق و بندگی، نویسنده محمدحسن وکیلی. لیستهای مرتبط به زیارت آغاز عشق و بندگی مهرآوه^^ بینهایتشو! 17 کتاب کتابهای خداشناسی به زبان ساده برای نوجوانان 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد امین پرنیان 1403/3/2 توی این کتاب آداب قبل و حین و بعد زیارات را توضیح داده و توضیحاتی برای قرب الی الله دارد و البته توضیحاتی از آسیب شناسی زیارات داده و حتما این کتاب رو پیشنهاد میکنم 0 5 محمدصدرا ملکثابت 1403/6/1 برای سفر اربعین برداشته بودمش، هرچند فرصت نشد که در زمانی که نیاز داشتم سراغش بروم اما به هر حال در راه بازگشت توانستم کتاب را بخوانم و لاقل از بخش «زندگی پس از زیارت» استفاده ببرم... کتاب به صورت مختصر و بسیار روان فلسفه زیارت را توضیح میدهد که «ضرورت زیارت»، «معرفت» و «ارتباط با قلب امام» از عناوین آن است و در بخش بعدی حدود ۲۴ مورد از آداب زیارت را تشریح میکند و بخش های بعدی هم به ترتیب «پاداش زیارت» و «آسیب شناسی زیارت» هستند که در بخش آخر به چند مورد از خرافات و حاجتروایی و... پرداخته شده. بخشی از کتاب: شناخت لازمه هر ارتباطی است. در زیارت قلب و مرکز احساسات و افکار زائر با «قلب امام» مرتبط میشود. از این رو شکی نیست که اساس زیارت و ارتباط با امام به «معرفت و شناخت» از امام(ع) برمیگردد و اگر این شناخت نباشد زائر نمیتواند تشخیص بدهد تا چه نوع ارتباطی با امام(ع) برقرار کرده و بهترین بهره را از زیارت او ببرد ... 0 8 مهرآوه^^ 1403/5/23 خیلی بهتر از انتظارم بود. به خوبی فلسفهی زیارت و چگونگیش رو توضیح داده بود. 0 1