یادداشتهای ریحانه مغنی زاده (13) ریحانه مغنی زاده 1403/9/22 مرگ تاد می 3.7 5 مسلما نه این کتاب و نه کتابهای فلسفی که درباره مرگ می نویسند، قادر نیستند راز مرگ رو افشا کنند. اما تاد می توی این کتاب تمامی آپشن های موجود رو بررسی میکنه و با اینکه خواننده به یک نظر قطعی نمیرسه اما یه جور سرخوشی و خیال راحتی نصیبت میشه که به نظرم خیلی آرامش بخشه. 0 4 ریحانه مغنی زاده 1403/6/31 سووشون سیمین دانشور 4.1 210 از سیمین دانشور کمتر از این انتظار نمیرفت با توجه به اینکه همسر جلال آل احمد هست اما شخصیت خودش به کل خیلی متفاوت از همسر نویسنده ای معروف است. قلم عالی به همراه توصیفات بی نظیر و غمی که عمیقا حس می شود که درد سیمین را از مرگ همسرش کامل نشان می دهد. 0 0 ریحانه مغنی زاده 1403/3/17 آس و پاس در پاریس و لندن جورج اورول 3.7 19 جورج اورول چیزهایی براش اهمیت داره که واسه نویسنده های زیادی جالب نیست. از اونجایی که خودش فقر رو زندگی کرده خیلی خوب اوضاع اون طبقه از جامعه رو بازگو میکنه و توی نوشته هاش درد و رنج رو میشه با تمام وجود حس کرد. در کل نویسنده ای دغدغه مند و بی نظیریه. 0 1 ریحانه مغنی زاده 1403/3/16 کتاب یا سیگار جورج اورول 3.5 17 جورج اورول قلم خاص خودش را دارد و در این کتاب که مجموع چندین مقاله اوست به موضوعاتی ملموس میپردازد که به طرز حیرت انگیزی بی تفاوت از کنارشان می گذریم. 0 3 ریحانه مغنی زاده 1403/3/1 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.9 20 سری کتابهای خرد و حکمت زندگی که نشر گمان چاپ کرده هر کدومش کلی آموزه های خوب و عمیق برای بهتر زندگی کردن داره و این کتاب باعث میشه ارزش سکوت رو توی این دنیای پر سر و صدا بیشتر بدونیم. 0 1 ریحانه مغنی زاده 1403/3/1 راهنمای عملی رواقی زیستن ویلیام برکستون ایروین 3.4 8 فیلسوفان رواقی با قدمت ۲ هزار ساله کلی حرف برای دنیای مدرن ما دارند. توی این کتاب حداقل میتونید توانایی کنترل خشم و مقابله با مشکلات رو پیدا کنید و یکجورایی از حداقل ها لذت ببرید. 0 0 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 160 من با این کتاب بود که با این نویسنده بزرگ آشنا شدم و از اون موقع به بعد شد نویسنده محبوب من. اما کنکاو توی ذهن و روان شخصیتهای داستان هاش مخصوصا در این کتاب ممکنه باعث خستگی ذهنتون بشه ولی اگر مثل من عاشق این نویسنده باشین جز حیرت و تحسین چیز دیگ ای نداره . 0 7 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 دراکولا برام استوکر 3.8 26 اگه علاقمند به داستان های تخیلی و خون آشامی باشین این کتاب لحظات هراس آور و هیجانی رو براتون به ارمغان میاره. 0 0 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.1 53 خوندن این کتاب مثل سفر به آینده است، آینده ای هولناک از بشریت . من توی هر جمله این کتاب تو فکر فرو میرفتم و باعث میشد دلم نخواد آینده اینطوری بشه. 2 6 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 91 میشه گفت این کتاب بهترین کتاب داستایفسکی هست حتی بهتر از جنایات و مکافات. انگار داستایفسکی به حد کمال رسیده در این اثر خودش. 0 0 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 بوف کور صادق هدایت 3.7 201 صادق هدایت جز نویسندگانی هست که درک شخصیت خودش سخت تر از فهمیدن نوشته هاشه، و به نظر من کتاب بوف کور حرفهای زیادی درباره خود هدایت فاش میکنه. 0 1 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 چگونه عزت نفس خود را بسازیم؟ علی آبیار حسینی 4.4 6 کتابی که باز زبان بسیار ساده با راه حل های عملی سعی میکنه تا بتونیم ارتباط مؤثرتری با کودک ، بالغ و والد خودمون داشته باشیم. 0 1 ریحانه مغنی زاده 1403/2/27 فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 36 به نظرم اتفاقی که در جریان کتاب در حال افتادن هست، رو داریم همین الان تجربه میکنیم، اینکه نمایشگرها بزرگتر میشن و محتوای فیلم ها آبکی تر و توجه مردم به اطرافشون کمتر و کمتر میشه و ... بردبری جلوتر از زمان خودش فکر میکرده و من معتقدم که این کتاب یکجور پیشگویی هست 1 22