یادداشتهای میثم رتکی (15) میثم رتکی 1402/2/2 تاملی بر یک سفر آناهیتا حجاریان 3.0 1 لایف استوری یکی از دانشجویان محصل در هند به ما اطلاعات خوبی از آداب و رسوم هند میدهد اما چون نویسنده شاید در زمینه سفرنامه قلم قدرتمندی همچون امیرخانی ندارد، کمی خسته کننده و گنگ می شود شاید اسامی هندی هم در این چالش موثر بوده باشد 2 13 میثم رتکی 1402/2/2 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 100 زیبا و مختصر و مفید این کتاب و قلعه حیوانات ژانرهایی دارند مشابه 0 16 میثم رتکی 1402/2/2 پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.5 34 ابتدا این اثر و سپس شنژن گی دولیل را خواندم هر دو عالی و روایت فضای کمونیستی حاکم بر کره شمالی و تا حدودی چین و کشوری بدون آزادی ... 0 8 میثم رتکی 1402/2/2 شنژن: سفری به چین گی دولیل 3.3 16 کمیک و بسیار زیبا مثل بسیاری از سفرنامههای قوی، جذاب و اعتیادآور 0 7 میثم رتکی 1402/2/2 ارتداد یامین پور 3.7 173 تاریخ جایگزین که اگر انقلاب اسلامی شکل نمیگرفت، در ادامه چه اتفاقاتی رخ میداد؟ متاسفانه کمی گیج کننده بود 0 11 میثم رتکی 1402/2/2 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 67 عالی مثل تمام آثار فاضل جان نظری 0 10 میثم رتکی 1402/2/2 ضد فاضل نظری 4.2 58 شرمندهی توییم و سرافراز از اینکه عمر گر دین نداشتیم، به آزادگی گذشت 0 3 میثم رتکی 1402/2/2 از چشمه تا دریا: حکایاتی از زندگی امام رضا (ع) غلامرضا حیدری ابهری 5.0 1 بسیار مناسب برای تمام گروه های سنی به خصوص جوانان و نوجوانان که میخواهند با امام رضا علیه السلام آشنا شوند. داستانهای کوتاه و جذاب 0 2 میثم رتکی 1402/2/2 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 181 تصور کن روایت زندان زندگی کردن در کره شمالی با قلم دیوانه کننده رضا امیرخانی چه میشود!؟ میتونی جذب سفرنامه این کشور خاص بشی، اگر این کتاب رو بخونی 0 5 میثم رتکی 1402/2/2 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 اگر فکر کردی دنیا خیلی برات سخت شده؛ اگر فکر کردی تو از همه بیشتر بهت ظلم شده؛ اگر فکر کردی ... این کتاب رو هر چه سریعتر بخون 0 6 میثم رتکی 1402/2/2 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 87 مثل سه فصل دیگر عالی است ممنون از حوزه هنری 0 3 میثم رتکی 1402/2/2 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 71 چهارگانه های زیبای مهرداد صدقی عزیز بخوانید و بخوانید و بخوانید 0 7 میثم رتکی 1402/2/2 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 273 برای ماهایی که کم و بیش دهه شصت رو تجربه کردیم، خواندن این روایت زیبا آن هم با قلم مهرداد صدقی عزیز شیرینی وصف ناپذیری داره. بخوانید و هر لحظه بخندید و از غمهای روزمره برای دقایق و ساعاتی رها شوید 0 6 میثم رتکی 1402/2/2 دماوند از برج های منهتن: سفرنامه آمریکا علی حسن زاده 4.0 10 نثر بسیار زیبا و روانی داشت و روایت به گونهای خاص مخاطب رو با خودش به فیلادلفیا و واشنگتن دیسی و ... میبرد. از اینکه هم نقاط مثبت و هم نقاط منفی تحصیل در آمریکا بیان میشه، مخاطب حس خوبی به ادامه مطالعه پیدا میکنه زیباترین بخش این سفرنامه، رفاقت و آشنایی با سایر مهاجران بود. 1 5 میثم رتکی 1402/2/2 در کمین گل سرخ: زندگی نامه داستانی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی محسن مومنی 4.2 18 خداقوت ویژه خدمت آقا محسن مومنی شریف. دوران تحصیل امیر در آمریکا و رشادت های ایشان در عملیاتهای غرب کشور، از بخشهای جذاب این کتاب بود. به شدت اعتیاد آور 0 1