یادداشتهای سیده ثنا حسینی (5) سیده ثنا حسینی 5 روز پیش پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 185 کتاب خیلی خیلی قشنگی بود. قلم نویسنده به قدری خوب بود که اصلا نمیدونم چجوری ازش تعریف کنم و به نظرم خیلی ایده خوبی بود که در غالب زندگی یک فرد به بیان تاریخ اسلام پرداخته بود و واقعا خیلی خوشحالم که خوندمش. فقط من یکم با طولانی بودنش مشکل داشتم ولی واقعا صبوری براش میارزید. امیدوارم کتابهای بیشتری شبیه به این کتاب نوشته بشه و همچنین امیدوارم که بخونینش🌱 1 2 سیده ثنا حسینی 1404/4/14 دل سوز سید مصطفی موسوی 3.4 18 متاسفانه من نتونستم با این کتاب ارتباط بگیرم و متوجه نشدم هدف این کتاب چی بوده. 0 5 سیده ثنا حسینی 1404/4/14 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 49 نزدیکی و ارادت بیشتر به اهل بیت هدیهی این کتاب برای من بود و خوندنش رو به همهی افرادی که خودشون رو مسلمون و مرید اهل بیت میدونن پیشنهاد میکنم🌱 2 8 سیده ثنا حسینی 1404/4/4 جاده کالیفرنیا ؛ سفرنامه لبنان با طعم طوفان الاقصی محمدعلی جعفری 4.3 17 کتاب قشنگ و خوبیه و بهمون کمک میکنه با یک سری مجاهدت های بچههای مقاومت آشنا بشیم و به نظرم در این برهه خوندنش خالی از لطف نیست. 0 6 سیده ثنا حسینی 1404/2/11 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 87 برای منی که اطلاعاتم در مورد تاریخ اسلام پایینه خیلی خوب بود و یکسری چیزها بهم یاد داد تا بتونم یکم بهتر توی مسیر دینم قدم بردارم. اگر مشتاق به شخصیت حضرت علی هستید خوندنش میتونه بهتون کمک بکنه. 0 4