یادداشتهای محمدسعید بزرگی (7) محمدسعید بزرگی 1402/5/25 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 4.0 70 کوچکتر که بودم این کتاب رو مطالعه کردم. از ورود شخصیتهای مختلف به جای اینکه شگفتزده بشم بیشتر برای خوندنش دلسرد میشدم؛ شاید نباید دنبال چرایی وجود این شخصیتها میبودم و فقط لذت میبردم اما نشد. 0 6 محمدسعید بزرگی 1402/5/25 یحیی سیدحمیدرضا برقعی 4.7 10 بقول خودش چنان لبریزم از گفتن که بر پیراهنم حتی تو را فریاد کرده جوهر خودکارم انگاری 0 3 محمدسعید بزرگی 1402/5/25 تحیر سیدحمیدرضا برقعی 4.7 21 حتی فکر کردن به این کتاب موی مرا سیخ میکند. مگر میشود دلپذیر تر از این زندگی مولا را روایت کرد؟ ماشاءالله آقا سید حمیدرضای برقعی. تمامِ تعریف کردنها حلال این قلم باد و تمامِ خردهگیریها حرام این کتاب. 0 8 محمدسعید بزرگی 1402/5/25 وجود فاضل نظری 4.3 39 حرامِ کاغذ با عاشقانههایی کلیشهای " بیخودی گران" و غریب در این دوران. 0 2 محمدسعید بزرگی 1402/5/25 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 262 تقریبا از اواسط کتاب انتهای داستان برایم قابل حدس بود و این لذت مطالعهی من را کم کرد؛ همین. 0 5 محمدسعید بزرگی 1402/5/25 ارتداد یامین پور 3.7 173 اگرچه اغراق مشاهده میشود ولی تاثیری که نویسنده از استاد نادر ابراهیمی گرفته باعث میشود این کتاب ارزش خواندن داشته باشد و برای لحظاتی از جملاتی گاها کلیشهای لذت ببرد. 0 6 محمدسعید بزرگی 1402/5/25 چهل نامه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 87 این کتاب صرفا صحبت های عاشقانه نیست؛ آموزش زندگیست. نکاتی که رعایت نکردنشان کار آدم عاقل نیست و نکاتی که رعایت کردنشان کار انسان عاشق است. گذشته از این نکات، مهمترین علت این زیباییِ نادرِ این نامهها معجزهی قلم استاد نادر ابراهیمی است. یادش گرامی.. 2 10