یادداشتهای گوهر (8) گوهر 1404/3/5 عسل و حنظل طاهر بن جلون 3.8 21 کتابی تاثیر گذار بود اما صد حیف که پیش از شروع کتاب توضیح پشت جلد را خواندم و از جذابیت کشف داستان کتاب کم شد 0 0 گوهر 1404/3/1 عصیان یوزف روت 3.9 41 کتابی با معنا که نشان دهنده ی مفاهیمی است که ابتدا به صورت تعصبی در ذهن افراد شکل می گیرد و پس از گذشت مدتی آن معنا و مفاهیم رنگ می بازد . با تشکر از نشر بیدگل 0 0 گوهر 1404/3/1 نبرد من آدولف هیتلر 3.8 1 به نظر من کتاب از لحاظ محتوا خوب بود ولی ترجمه ای که داشت در بعضی قسمت ها ضعیف بود افزون بر آن کتاب دارای غلط دیکته ای بود از نظر من ترجمه های قوی تر را از ناشرین معتبری که این کتاب را منتشر کردند بخوانید 0 0 گوهر 1403/12/2 غرور و تعصب جین آستین 4.0 150 کتابی هست که از کلماتی ادبی زیاد استفاده میکند و داستانی جالب دارد نکته ای که من را درگیر کرد این بود که برای یک شخصیت داستانی در طول روند کتاب چهار اسم به کار برده شده . الیزابت-لیزی-لیزا-دوشیزه بنت 1 0 گوهر 1403/11/18 یونانیان باستان دان ناردو 4.0 1 این کتاب هم یکی دیگر از مجموعه کتاب های تمدن های گمشده است که چند اثر از این مجموعه را مطالعه کردم . من را ترغیب به خرید اثر های بیشتری از این ناشر و نویسنده کرده است 0 0 گوهر 1403/11/18 یونان باستان دان ناردو 3.9 3 کتاب پر محتوایی هست مطالعه ی این کتاب رو به همه ی افراد توصیه می کنم 0 0 گوهر 1403/11/5 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 290 از نظر من کتاب خیلی خوبی بود باعث شد داستانش رو توی ۲ روز به اتمام برسونم 0 0 گوهر 1403/9/15 دختری در قطار پائولا هاوکینز 3.5 50 کتاب تقریبا خوبی بود زمانی که در حال خواندن هستی باید به تاریخ و تعویض شخصیت های داستان توجه کنی و این باعث میشه داستان رو از چشم هر کاراکتر با زوایای مختلف تجسم کنی 0 1