یادداشتهای Hanie (12) Hanie 1403/8/12 در جستجوی آلاسکا جان گرین 3.8 60 نظر خاصی ندارم به نظرم کتاب به شدت ضعیفی بود و حداقل برای من اینطوری بود اصلا با کتاب ارتباط نگرفتم و بنظرم کتابو میتونست توی ۵۰ صفحه جمعش کنه. البته سلیقه ها متفاوته اگر دوست دارید میتونید بخونید شاید برای شما جذاب باشه که امیدوارم همین طور باشه شاید بعدا یه فرصت دیگه بهش بدم 0 2 Hanie 1403/6/17 سنگدل ماریسا مییر 4.2 251 جست و کاترین تا ابد توی قلبم جا دارن.. و در آخر سورنوشت شون به همون دامی که خودشون بهن کردن دچار شد. قاتل، مقتول، ملکه، دیوانه 0 8 Hanie 1403/5/25 دیوید کاپرفیلد چارلز دیکنز 4.1 29 زبانم قاضر است از زیبایی های این کتاب! یا بهتر است بگویم، غم این کتاب. غمی که قلبت را می فشارد و بند بند وجودت را پاره میکند. هر صفحه ی این کتاب را که میخواندم علاقه ام به این کتاب، چند برابر میشد. 0 2 Hanie 1403/5/19 همکار فریدا مک فادن 3.5 57 واقعا زیبا بود. گرچه کمی قابل حدس بود اما یکی دیگر از شاهکار های فریدا مک فادن بود. من که دوستش داشتم. یک ستاره ای که دریغ کردم بخاطر ایراداتی بود که داشت که مشخصا یک کتاب بی نقص نبود. اما من پسندیدم و امیدوارم شماهم بپسندید. 0 4 Hanie 1403/5/16 دیزی دارکر آلیس فینی 4.0 190 من واقعا از نقد بعضی ها درمورد این کتاب متعجبم! این کتاب واقعا از نظر جنابی کتاب قوی ای بود و من واقعا خوندنش رو پیشنهاد میکنم. داستان کاملا مبهم و بعد از خوندن این کتاب متوجه میشوید که کل داستان بر چه اساس بوده. این امتیازی که دادم واقعا حق این کتاب بوده و بنظرم یکی از بهترین کتاب های معمایی ای بوده که خوندم. 0 11 Hanie 1403/5/14 یاد او کالین هوور 3.8 99 برخلاف تعریف هایی که از این کتاب به گوشم خورده بود، کتاب بسیار زیبایی بود. این کتاب به بخشش خود، قضاوت نکردن و کسی که بویی از محبت در زندگیش تجربه نکرده بود می پرداخت. برای من رمان جذابی بود و یک عشق پاک رو به نمایش میگذاشت. انتظار کمتری داشتم اما شگفت زده شدم و بنظرم ارزش یکبار خوندن رو داره. از ۱۰ بهش ۷ونیم میدم. شاید اگه زبان اصلی میخوندم ۸ میدادم. ضعف های کتابم اگه بخوام بگم. خیلی جاها کشش الکی داستان باعث اذیت خواننده میشده. و بعضی موضوعات رو بیشتر باز نمیکرد و بنظرم اگر نوینده بهش هایی از داستان رو بیشتر وقت میگذاشت زیباتر بود. سانسور بیجا و الکی. و اینکه به راحتی میتونی آخر داستان رو بفهمی درمجموع کتاب خوبیه از دست ندید 0 4 Hanie 1403/4/24 از تبار انگلیس، دختر آفریقا گلوریا ویلن 3.6 4 کتاب چندان جالبی نبود اما داستان جدیدی داشت برای زیر ۱۴ سال میتونه مناسب باشه و برای هدیه دادن با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 Hanie 1403/4/24 جنایات و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 196 همینطور که بیشتر ما میدونیم نویسنده این کتاب معروفیت زیادی و طرفداران بسیاری داره قلم ایشون قلم روسی هست و ممکنه با بیشتر کتابهایی که میخونیم فرق داشته باشه کتاب جنایات و مکافات همانند بقیه کتابهای ایشون بسیار کتاب زیبایی هست و قلم بسیار مجذوب کننده من به شخصه این کتاب رو بسیار دوست داشتم و برام جالب بود داستان درباره یک مردی بود و انگیزه قتل و عذاب وجدان بعد از قتلش رو به نمایش میگذاشت میتونست خیلی کتاب آموزنده و جالبی باشه 0 1 Hanie 1403/4/24 آن مرد با باران می آید وجیهه سامانی 4.1 64 کتاب بسیار زیبایی بود و خواننده رو غرق خودش میکرد ای اونهایی که دوست دارند درباره دوران انقلاب بدونن خیلی جالب میتونه باشه من این کتاب رو وندم و واقعاً نمیتونستم کتاب رو زمین بزارم کتاب زیبایی بود و تقریبا میشه گفت جدید بود 0 0 Hanie 1403/4/24 به امید دل بستم لان کالی 4.1 166 نویسنده خیلی توصیفات کامل و جملات ادبی و قلم بسیار زیبایی داشت من به شخصه عاشق این نوع قلم هستم و به نظرم قلم نویسنده بسیار زیبا بود با اینکه اولین اثر ایشون بود این کتاب عاً ارزش خوندن داره برای اونایی که عاشقانه و غمگین میپسندند خیلی کتاب مجذوب کنندهای هست و و خواننده رو به خودش میکشونه با اینکه من ایرادی از این کتاب ندیدم اما به نظرم ۵ ستاره برای این کتاب زیاده اما من فکر نمیکنم که ۴ ستاره براش کافی باشه برای همین چهار و نیم ستاره به نظرم بسیار امتیاز خوبیه برای این کتاب حتماً بخونید و در خریدش شک نکنید مخصوصاً اگر به این ژانر علاقه دارید 0 4 Hanie 1403/4/24 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 165 به نظرم کتاب خوبی بود اما ۵ ستاره براش زیاده . محتوای کتاب خوب بود البته اوایل کتاب من امید چندانی به این کتاب نداشتم اما در ادامه کم کم برام جذاب شد و به نظرم هیچ معمایی وجود نداشت تا اینکه یک غافلگیری پیش اومد و من فهمیدم تمام چیزهایی که داشتم میخوندم همه یک جور معما بودن که من توی خوندن داستان متوجه نشدم. اما پایانش رو دوست نداشتم و همینطور میتونست رمان بهتری باشه اما با ایرادات چشمگیری که داشت، دوستاره رو در این نظر من دریغ کرد. فکر میکنم کتاب خیلی سلیقهایه و ممکنه خیلی خوششون بیاد ممکنه خیلیها خوششون نیاد اگر نظر کلی من رو بخواهید بنظرم کتاب بیش از حد معروف شده و من دیزی دارکر از این نویسنده رو ترجیح میدهم. 0 0 Hanie 1403/3/10 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 160 نظر خاصی ندارم. بنظرم بیش از حد بزرگ شده بود. شاید ایده ی داستان جالب و عاشقانه قشنگی داشته باشه. اما بنظرم اینکه شخصیت دختر از زندگی روزمره اش تعریف میکرد و هی اینور و اونور میرفت خسته کننده بود و کتاب خیلی کشش های بی ربطی داشت. این کتاب میتونست توی ۸۰ صفحه جا بگیره و کتاب قشنگ تری بشه. اما کشش های بی دلیل داستان باعث شد که این مقدار از نظرات منفی رو جذب کنه. نمیگم نخونید! بخونید. کتاب قشنگیه. اینجوریه که صفحه های آخر داستان خیلی شمارو احساساتی میکنه. اما ممکنه ایراد های کتاب چشمتون رو بگیره 0 3